- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Methionyl #34236 üzenetére
Jó lenne ha lefordítanák a webshopba azt ami a zárójelben van. Az egyik a fordulatszámot jelzi vissza az alaplapnak,azért 4 pines. Feltételezi az elosztó gyártója hogy ugyan olyat kötsz rá 2db -ot,az nem okoz problémát,ugyan is elég az egyiktől információt visszakapnia a vezérlésnek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Methionyl #34112 üzenetére
Végre sikerült összerakni a gépet - elsőre teljesen egyedül - és működik frankón.
Volna viszont kérdésem:
BIOS-ban a ventik beállításánál PWM vagy DC legyen kijelölve?
Esetleg vki tud javasolni egy magyar oldalt, ahol jól elmagyarázzák vagy le van írva a ventik beállítása? -
Grózi
Topikgazda
válasz
Methionyl #26039 üzenetére
Nem én a BQ ventit váltanám a bordán a Lepa-val+ hátra és előre a két eLoop.
Hülye vagyok,benéztem a cpu bordát-ezen már 135 mm-s Silent Wings van-azt nem cserélném Lepa-val.Szóval hátra a gyári CM helyett az egyik Lepa(a másikat aprón könnyen eladod 2,5-3K-ért) és előre az eLoop-ok. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Methionyl #26033 üzenetére
Én rátenném a bordára és hátra a két Lepa-t és ha van elöl hely 140-s ventinek,akkor oda mindenképp 2 db.
viszont az Akasakat nagyon nem ajánlom feszültségalapon szabályozni-a legkényesebbek e téren.
Az ideális az eLoop B14-3 lenne,az idle halk és magas fordulaton is jó+szállít elég levegőt. -
dqdb
nagyúr
válasz
Methionyl #20743 üzenetére
Arra tippelnék, hogy ennek elsődlegesen logisztikai oka van, mert valószínűleg olcsóbb a gyártónak egyféle csatlakozót használnia, mint kétfélét.Másodlagosan az, hogy PWM-es ventilátort még így is rá tudsz kötni, és azt is szabályozza, maximum némi anomália keretében (és könnyebb a felhasználónak elmagyarázni, hogy a 4 pinesre dugjon 3 pines csatlakozót, mint azt, hogy az olyan 3 pinesre, ami egyik oldalról nyitott, rádughatja a 4 pineset úgy, hogy az félig a levegőben lóg).
-
dqdb
nagyúr
válasz
Methionyl #20740 üzenetére
Csak a CPU_FAN PWM-es, a SYS_FAN-ek egyike sem az. Ha nem tapasztalsz olyan anomáliákat, mint hangos/morgó motorzaj (Akasa Apache-nál előfordul ilyen feszültséggel szabályozáskor), vagy szűk szabályozási tartomány, akkor egy pillanatig se aggódjál, jó döntést hoztál vásárláskor.
takacsbotond: Illetve a Pro3-nak a ventijeit van értelme lecserélni egy olyanra, aminek nagyobb a légszállítása?
113.8 cfm-nél hova akarsz jobbat? Azon a hűtőn egy 135 mm-es és egy 120 mm-es Silent Wings 2 van ... -
BullZeye
veterán
válasz
Methionyl #18689 üzenetére
Teljesen megbízható, csak nem túl rugalmasak, téged nem érint, de én vettem tőlük egy Silver Arrow heatsink+fant, az egyik fan megadta magát, és ahelyett, hogy elpostáztam volna a fan-t, kompletten kérte az egész hűtőt, hogy még véletlenül se tudjam használni addig a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- Noctua ventik 6db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged