- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
BullZeye #37259 üzenetére
"És ezek közül egyik sem hasonlít az általad küldöttre, így most végképp nem értem a dolgot."
Igen. Sajna megtévesztő a kép amit feltöltöttem mert azon sem egyezik a csatlakozó, és a táblázat színkiosztása. A TÁBLÁZATOT FIGYELD, és a csatlakoztatást segítő pöcköket.
Ha jobban megnézed a csatlakoztatást segítő "pöcköket" akkor láthatod, hogy a Termalright ventilátoron az szabványos 3 pines csatlakozó van a megfelelő színű vezetékekkel (csak a csatlakozó másik oldalát nézed)Így egyértelműbb, ez a szabványos szín/láb kiosztás.
A táp gyári ventilátoráról nem tudok mit mondani, nem találkoztam még ilyennel, és sajna a google sem volt a barátom, nem találtam a típusról bekötési rajzot.
Talán próbálj érdeklődni meg a tápcserés topikban, hátha ott van vele tapasztalat. -
abdulka1
őstag
válasz
BullZeye #37257 üzenetére
Nézz meg egy másik (nem fekete) vezetékkel szerelt csatlakozót.
Pl:(#37255)MRJOOOOOO
Mi az alaplapod pontos típusa? Az user manualban benne van, hogy milyen szabályozásra képesek az alaplapi csatlakozók.
Egyébként a BIOS/UEFI-ben, illetve esetlegesen, egy az alaplaphoz tartozó szoftverrel is beállítható a vezérlés. -
Grózi
Topikgazda
válasz
BullZeye #18696 üzenetére
Igen,zömmel én is nagykerből veszek és ismerem amit mondasz.Viszont van ami csak a Merlinnél van.Én eddig csak pozitív tapasztalatokkal rendelkezem felőlük(lehet olvassák topicot
),de pár megbízható embertől hallottam mást is.
És szerintem zárjuk le a témát(ne reklámozzunk),a lényeg hogy van olyan megbízható mint bármely nagyobb bolt,csak néha csúszás előfordul. -
Grózi
Topikgazda
válasz
BullZeye #18588 üzenetére
Az nem a ventid sara,hanem a lapodé.Az enyémre bármilyen ventit tehetek,kikapcsolja ha azt akarom.
Rison77 Az egyértelműen garanciális probléma,nem szabadna zúgnia.
megott Te tudod,hogy meg tudod-e szokni,a hangra mindenki más mértékben érzékeny.Én biztos cserélném.
Rathrol Mennyire? Az egyik legjobb házhűtésre 140mm 3 pin-ben!!
mvkly Bármelyik jó választás,döntsd el hogy kell-e a led-ha nem akkor a DS. -
Grózi
Topikgazda
válasz
BullZeye #18569 üzenetére
Olyan venti nincs.Olyan van,hogy te úgy vezérled.Alaplap függvénye,az enyémmel meg is tudom állítani bármelyik ventit és megadhatom hány foknál induljon el.Az Asrock alaplapi fan progija nem képes erre?
Mert emlékezetem szerint a Fatality Z87-m tudta ezt...Leszedted az ASRock A-Tuning utility-t?
A másik megoldás hogy vezérlőről manuálisan állítod. -
Peti78
őstag
válasz
BullZeye #3029 üzenetére
Nade ha két asszony van, és az egyik ebben jó a másik abban ugyanabban a témában (ágyban) csak más területen, akkor melyiket választod?
Egy kis on:
A noctuát gazdagon megpakolják extrákkal, az Sfelxet meg csak belebassz@k egy dobozba, jóval drágábban. Szaályozva a Noctuát sem lehet hallani, az Sflexet viszont szabályzás nélkül igen. Ebből következik, hogy mindekttőt le kell szabályozni, ha nem akarod hallani. Vagy van szabályzód, vagy nincs (rosszabbik eset). Ekkor a Noctua ment meg, mert kapsz hozzá ellenállást. Kb 20%-kal olcsóbban többet. Ennyi felárat nekem nem ér meg az Sflex. De nekem van szabályzómxd (de ha nem lenne, nem adtam volna el az ellenállásokatxd ) de van -
smiti
veterán
válasz
BullZeye #3024 üzenetére
Én már nem hiszek egyik gyártónak sem, véleményem szerint az általuk közölt adatok köszönő viszonyban sem vannak a valósággal
Engem a sógorom győzött meg hogy jók a Noctua-k, nem mondom hogy hangtalan de kissé leszabájozva nagyon fülelnem kell hogy halljam, de teljes fordulaton azért van neki egy közepes szélzaja -
smiti
veterán
válasz
BullZeye #3020 üzenetére
Sajnos igen, amit te kinéztél az a legújabb és én is csak ilyen horror áron láttam. De amit én linkeltem és nekem is van 1 db belőlle a Noctua NF-P12 ahhoz is adtak egy L.N.A és egy U.L.N.A. adaptert is . Tesztekről sajnos nem tudok de szerintem az enyém is veszett messze van az 56 db-től
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest