-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Azt is leírtam, hogy nem tartom kizártnak, hogy ki lehet most már manuálisan irtani, de a korábbi verziót nem sikerült teljesen kiirtani, csak a Windows újratelepítés használt. Azt meg most nem vállalom be, addig marad így. Ami nem rossz helyzet, mert alapvetően a Suite vezérli a ventiket, csak pontatlan, lehetne jobb is. Nem kockáztatom, hogy leszedem, nem sikerül, utána meg vissza sem lehet rakni (korábban így volt), és akkor utolsó lépésként marad a Windows újratelepítés, amit sokadszor írok, hogy nem vállalok most be.
Nem figyeltek rám, aztán meg nekem estek. Nem jó ez így...
Szerk: Még annyit, hogy hivatkozott hozzászólással én is le is zártam a témát, ahogy olvasható is, de csak jöttek a jobbnál-jobb ötletek, hogy mit kellene még csinálnom.
-
törölt tag
Találtam a garázsban gép lánc sprét, raktam bele azt is
Kíváncsi voltam mennyivel lesz jobb, könnyebben forog, de még így is érzek akadozást... lehet kivan már a lelke
Mire cseréljem?
Plusz késztetést érzek most szétszedni a tápokat is és megberhelni venti ügyelig, de azokba már rendesebb olajat raknék
hol lehet kapni hozzá?
(WD40-et pont nem ajánlották vmi leírás szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest