-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
válasz
Corsair90 #40017 üzenetére
Megcseréltem kíváncsiságból a cpu ventit és a ház hátsó ventijét az alaplapon, szóval a 4 pines csatikat felcseréltem és így most mind a kettő szabályoz. Na ezt nem értem...
A pumpa 3200-as fordulatának egyébként fixnek kell lennie mindig? Mert úgy látom semmit sem változik. -
dqdb
nagyúr
válasz
Corsair90 #28571 üzenetére
Méretekre fejből nem emlékszem, de van a ház tetején egy nagyobb ami kifúj, oldalán egy még nagyobb méretű ami beszív. CPU ventilátora pedig a dvd író felé néz.
Másik kérdésem hogy milyen 120mm-es ventit ajánlanátok a házra ami nagyon olcsó és csendes, szóval a légáramlás zaján kívül mást ne lehessen hallani? Magát a fordulatát egyébként tudom szabályozni majd a bios-ból.
Így eléggé nehéz ajánlani, kellene a méret és legalább a csatlakozó típusa (3 vagy 4 pines). Sőt, mivel a hűtés nem független ventilátorok halmaza, hanem rendszer, alaplap típusa, CPU típusa, VGA típusa és ház típusa sem ártana ahhoz, hogy megalapozottan lehessen bármit is mondani.Ház elülső részében nincs, de oda nem is nagyon szeretnék.
Miért nem?Légáramlás szempontjából így megfelelő?
Az oldalról beszívás nagyon nem jó, a levegő nem szeret kanyarodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest