- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
-
mgoogyi
senior tag
[https://www.youtube.com/watch?v=KTDZpYkEonY]
A tetőre csak hátulra raknék. A procihűtő elől ne szívd el a friss levegőt.
Elöl megfelelően kitölti a teret a két 140-es, 3 120-assal csak azt érnéd el, hogy az alsó 120-as fele ki lenne takarva. -
-
orion1025
őstag
Ha felső tápos, akkor felülre felesleges rakni ventit, a táp úgy is nagy részét már alapból elszívja.Ha a CPU hűtőd a gépház hátuljához forgatható, mert például egy toronyhűtő, akkor már előnybe vagy két hátlapi ventivel.
Alsó tápos háznál egyet érdemesebb lehet felülre rakni, így ha van plusz pénzed egy harmadik hűtőre és alsó tápos a házad, akkor ruházz be még egyre.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nekem is olyan házam van, de lecseréltem, mert nem a jó szellőzéséről híres helyi teszt. Végül is nem e miatt cseréltem, hanem a procihűtő szerelhetősége miatt, amiről sajnos utólag tájékozódtam: 159 magas CPU hűtő is belefér.
15-ért viszont hibátlan 3 ventilátort tudsz venni, amivel kitolhatod a ház képességének határait. ( Javaslom elölről vedd le a fémhálót és a szivacsot, hogy tudjon bemenni valamennyi levegő.) Csak 120-as venti fér bele, olyat ajánljanak vagy alulra és hátulra befér esetleg egy-egy kör alakú 140mm-es venti, aminek 120-nak megfelelő furattávja van. Elölre nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest