- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #41909 üzenetére
Ez esetleg, de a gyártó honlapján nem látszik, hogy van ilyen termékük.
Storm T3 140 – 140mm PWM Case Fan
-
válasz
TESCO-Zsömle #41909 üzenetére
-
válasz
TESCO-Zsömle #41907 üzenetére
3D nyomtatott 38x140mm keret nem jó ?
-
Floyd80
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #41905 üzenetére
A PC változatok szerintem 27-nél megállnak, Blacknoise-nak van 30-as ipari, de csak 120-asból.
Noctuának meg ami 3 centis, az 200-as ventis.
blacknoise.com - Blacknoise industrial fans
Esetleg itt nézz körül, de ez is 135-ös:
EBM Papst 5656S Axiális ventilátor 230 V/AC 240 m³/óra (H x Sz x Ma) 135 x 135 x 38 mm | Conrad -
válasz
TESCO-Zsömle #33851 üzenetére
-
Jocy
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5894 üzenetére
Mindkettőt néztem,a 120P-nek már tényleg brutális hangja van,igaz az 1700-on pörög.
Az 1201 is jól hallható már max fordulaton,bár csalóka a video,mert szinte néma csendben készült. -
Jocy
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5892 üzenetére
Köszi.A videót nézve azért van hangja 12V-on,talán nem lesz zavaró a gépházban.
Vagy inkább a 800-ast vegyem?Szeretnék aludni is,mikor megy a gép,nem hiányzik a hurrikánhangHűtés szempontjából nem baj,ha a befújó venti gyorsabb a kifújónál?
-
válasz
TESCO-Zsömle #5885 üzenetére
Köszi, hasznos volt. Ezek szerint nem is olyan szörnyű a Noctua hangja. Asszem' egynek jó lesz...
-
válasz
TESCO-Zsömle #5883 üzenetére
Én is LNA-val használnám, de nem vagyok olyan vájtfülű. Nomeg a CM Hyper TX3 majd elnyomja...
Viccet félretéve - ez kezd egyre bonyolultabb lenni. Asszem alszok rá még 1-et, aztán holnap leadom a rendelést.
Köszi a segítséget! -
válasz
TESCO-Zsömle #5878 üzenetére
140 mm-esből néztem még a Xigmatek XLF-F1453-et, illetve ajánlották a Scythe SlipStream sorozatát ebben a méretben. Ezekről van valamilyen tapasztalatod / véleményed?
-
Henk
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5861 üzenetére
Mindkettő lehetséges, de az utóbbi az majdnem 100%. Szinte minden venti adatlapja szépítve van, a legritkább esetben fedi a valóságot.
Jimy83: köszi, bár ez a ház nem volt nálam túl sokáig.
babicsbalu: az folyadékcsapágyas, nem árt neki a vízszintes működés.
-
Henk
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5856 üzenetére
Nem ismerem a 14-es ventiket de ha 1500 rpm-est tettél bele és azzal is hangos akkor ott a táp ventivezérlése miatt lesz hangos szerintem, ebben az esetben pedig nem tudom, hogy a felsoroltak közül bármelyikkel is halkabb lenne. Ami biztos, hogy csúszócsapágyas ventit nem célszerű vízszintes helyzetben használni, tehát tápba tenni sem. Az Enermax meg a Noiseblocker 12-ből jókat gyárt de, hogy a 14-re ez mennyire igaz azt nem tudom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #338 üzenetére
Lehet kapni. Én a Tecsóban vettem tavaly. De az 32cm-es. És az a baja, hogy le kell hozzá szedni az oldallapot. Viszont 400 és 2000 között 3 lépésben lehet szabályozni a fordulatszámát. 400-on olyan halk, hogy a kikapcsolt gép mellett sem lehet hallani. Pedig megy. Ja merhogy 220V-ról megy az istenadta. És ha kihúzom a pecket a tetején, akkor még forog is jobbra balra. Hausmeister típusú. LED sajnos nincs benne. Viszont akkora talpa van mint egy tányér. És eredetileg asszem asztali ventillátornak szánták. És annak is adták el. Szóval lehet kapni, csak tudni kell mit mire használunk.
Linket!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged