- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
Zsmester89 #44183 üzenetére
Soha nem tudom, hogy ezek a CFM értékek, a megadott max RPM-hez vannak-e megadva, mert ha igen, akkor úgymond cseszhetjük.
Nekem mindenesetre úgy lenne logikus az adat, hiszen mi máshoz tudnák így megadni.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Zsmester89 #44180 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tűnik, a max csak annyival tud többet, hogy a legmagasabb fordulata 2800 RPM, míg a simának 1700, de mivel a csönd a cél, gondolom 1000-en sem akarjátok hallgatni, nem hogy 2800-on.
Ráadásul a simának a minimum 200, míg a maxnak 400 RPM.EDIT: akkor +1 abrinak.
[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
válasz
Zsmester89 #44180 üzenetére
Én p14eket cseréltem P14 MAXokra ,nem bántam meg. Szerimtem megéri azt a +3000FTot 5darabnál, már csak a gumis sarkai miatt is.
Persze a hátránya, hogy ezeken nincs PST , tehát kell gondoskodnod saját HUBról vagy elegendő fan headerről.[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz
Zsmester89 #44152 üzenetére
Bennem felmerül egy kérdőjel azzal kapcsolatban, hogy nem-e a front panel miatt melegszik a rendszer, mivel elég zárt, a 2 oldalsó csatornán nem tudom, bejut-e elég levegő.
Amúgy a front 2 db, hátul 1 db, és fönt procihűtő mögé 1 db felállás elég kell, hogy legyen.
A kinézett ventik is jók, népszerű modellek.Malaka!
-
scope2007
addikt
válasz
Zsmester89 #20518 üzenetére
Az még bent sincsen a gépben xD
Majdnem egy hete lett csak meg, de azóta nem tudtam beszerelniNem az van p&p-ba, hanem a korzár h110 hűtő
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Zsmester89 #20506 üzenetére
Igen,majdnem feleannyi és alig van hangban különbség.Az élettartamról meg annyit,hogy bármelyik ventit maximum 2 év elteltével illik cserélni-akármit ír a gyártó(persze ez nagyban függ a használat idejétől és mennyit volt takarítva a gép).
Nálam 140mm-s Pure Wingsből csak a 3 pin-s járt,de ismerve a gyártót és a szériát nem nyúlsz vele mellé.(én ezt venném a helyedben)Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Zsmester89 #20504 üzenetére
Jó választás,nem fogsz csalódni.Más kérdés,hogy a Be Quiet Pure Wings 2 140mm pwm jobb vétel-ugyanazt tudja mint a Silent Wings és jóval olcsóbb-igaz kevés helyen kapni.És közeli árban van még az eLoop B14-PS,ami nagyobb légszállítással rendelkezik-bár erre házhűtőként nincs szükséged.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #20501 üzenetére
Fenébe, kicsúsztam a szerkesztési időből. Fontos még, hogy az alaplapommal akarom őket irányítani (Hero VII - ezért 4tűs pwm-es lenne a jó
ha jól gondolom). Továbbá nézegetem a Be Quiet Silent Wings 2 140mm -et, ebből van BL063 és BL031. Mi a különbség?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Zsmester89 #15336 üzenetére
Ha csendes kell akkor ezt:[link]
Ha nagy teljesítményű akkor ez:[link]
Én a Coolteket választanám.Használtam,csendes és kellő levegőt mozgat meg.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest