- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaben22 #41218 üzenetére
Uh elég zàrt a hàz eleje+szűrő+ràcs+hdd keret ,oda tényleg bika ventik kellenek . Még az Akasa Viper sem lenne túlzàs. (Idleben az is halk) .A hdd keretek amúgy elforgathatóak 90fokkal , úgy màr dupla annyi levegőt engednének àt. Én előre vennék egy Toughfan14 duo pakkot, hàtra és lentre 1-1 arctic p14pwm-et. Vagy akàr egy màsodik duopakkot ,ha màr nem szàmìt az àr.
-
válasz
gaben22 #41215 üzenetére
Milyen házba lesz ,és hova rakva?
-Olcsó de jó
*Arctic P14pwm / bionix verzió ha kell a brutál teljesítmény is (bár ha már akkora fordulat kell akkor ott bajok vannak a házzal)-drágábban
*TT Toughfan14 duopack (7500/db)-felsőkategória
*BQ SilentWings4
*NB Eloop (de itt házfüggő ,hogy jó lesz -e / nem lehet a lapátok előtt semmi ,mert üvölteni fog)
*Corsair Elite (airgude ) -ez akkor a legjobb ha ilyennel van feltölte a ház egész eleje ,mert egyenes vonalban fújKár ,hogy itthon nem kaphatóak már Thermalright cuccok, nekik van még egy csomó jó ventijük.
-
maxika2004
őstag
-
maxika2004
őstag
válasz
gaben22 #32957 üzenetére
hát ha nem is bios ban de aida-ban megnéztem... sima vin 7 alatt semmi progi nem megy ( friss telepités)
75 80 fok.... valamit megnyitok, kicsit terhelődik a proci és 80 85 nél kikapcsol....prissen pasztázva takaritva... 2 szer ... hátha valami elözönél rosszul sikerült....
ami gyanus hogy a proci felett a hütöcső tűz forró de 2-3- cm rel odébb szinte hideg.. és még lenne kb 10 cm a venti -és hütöbordákig.....
dehát egy réz cső el tud romlani, hogy ne vezesse a hőt?? -
-
Grózi
Topikgazda
válasz
gaben22 #32869 üzenetére
Ez alapján pwm-s,tehát nincs gond.Ahogy előre be is harangozták,én a Be Quiet Silent Wings 3 140 Pwm-t ajánlanám az eLoop helyett-a simát,mert a High Speed verzióval 1-2 embernél voltak gondok.
A táp ügyben meg kezdésnek én kiszedném a tápot és alulról fújatnám ki-simán lehet hogy elhagyja a hangját+alulról belelátsz,hogy nem-e ér el valamit a venti. -
Skynet258
veterán
válasz
gaben22 #32858 üzenetére
Nálam is elsődleges a hangtalan gép mert itt van fent mellettem - én személy szerint a be quiet Silent Wings 3-at javaslom, ebből van 3 a házban 500rpm körül, és semmi hangja. Persze függ a háztól de nálam szép nyitott az egész emiatt elég ha alacsony fordulaton járatom őket. Magasabb fordulaton sem vészesek és elég jó a légszállításuk is.
Grózi majd még úgyis fog javasolni alternatívákat mert ő ebben itt a mester, de tuti ez is közte lesz. -
Grózi
Topikgazda
válasz
gaben22 #32858 üzenetére
Még mielőtt további szívás lenne,kéne tudni az adott ventialjzat lábkiosztását-amire a ventit kötötted.Ugyanis az Akasa-k akkor szoktak kattogni,ha feszültségalapon vannak vezérelve.
És a Viper nagyon nem házhűtő venti,bordára/radira való-akár csak a B14-PS.Ha meglesz az aljzatkiosztás,akkor nézzünk neked jobbat házhűtésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest