- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
Joezyka #36543 üzenetére
Mikor hallod, lazán egyesével tedd rá a kezed az oldallapokra, és a tetőre.
Amikor szűnik a rezgés, megtaláltad a forrását, akkor kezdhetsz gondolkodni a megoldáson.Nekem a Sharkoon M25-V műanyag előlapja rezonált.
Megmértem közte, és a mögötte levő keresztkonzol távolságát, és közéjük ragasztottam egy picivel vastagabb, 3x3cm-es szivacs darabot. Azóta csend van. -
abdulka1
őstag
válasz
Joezyka #36538 üzenetére
Szia!
Leginkább a vékony lemez szokott rezonálni , talán próbáld meg rezgéscsökkentő gumi csavarral rögzíteni őket a csavar helyett. -
válasz
Joezyka #36225 üzenetére
A gagyit ugy ertettem hogy 0 szellozessel rendelkezik a Z11plus . Tehat az ablakon kidobott penz a ventiket lecserelni benne.
Ezen az akadalypalyan keresztul kellene befujnia az egyetlen intake ventinek a haz elejeben ?!
Egy front 12es venti altal mozgatott levego talan 15-20% -a at tud jutni , de az meg nagyon karcsu,hogy kiszolgalja a CPU es aVGA hutoket -
dqdb
nagyúr
válasz
Joezyka #32901 üzenetére
ha jól tudom csak a 4 pin PWN szabályoz, jól tudom?
Rosszul. De van fent egy téma-összefoglaló az ilyen mítoszok eloszlatására.Azt a Lepát nem kellene 3 pinről feszültségalapon szabályozni, teljes fordulatszámon hajtva pedig hangos lesz, mint minden társa, hiába egy nagyon jó és ajánlott ventilátor.
a másik 2(+2) ventillátor meg a régi IDE vinyós 4 pin-es tápba van dugva
Bár ezeknél biztosan nem lesz hangosabb. Csak az a lényeg, hogy ne legyen feszültséggel szabályozva (amit könnyű észrevenni, mert akkor nem fix fényerővel világít).Ebben a méretben hasonló áron alternatívaként ott van a 3 pines Aerocool DS, abból is van kéken világító változat.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Joezyka #32899 üzenetére
Ha maximális fordulatszámon járatod, akkor igen. Ha alacsonyabban, akkor az a ventilátor pontos típusától függ, hogy szabad-e vagy sem.
Nem igazán létezik olyan ventilátor, ami maximális fordulatszámon halk lenne, még a legdrágább darabok sem, szóval átgondolnám a helyedben, hogy a látvány megéri-e a zajt (és sokszor a többi paraméter is gyengébb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua ventik 6db
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged