- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
deathtania #36582 üzenetére
X570 tamogatni fogja a kovi Ryzen procikat is. En azert valasztottam.
-
frelife
aktív tag
válasz
deathtania #36568 üzenetére
veheted nyugodtan, a hub az csak össze köti az rgb-ket, ugye 6 darab ventit lehet csatolni.
és az alap programok egyből mennek majd, de icue szoftverrel minden venti minden ledjét akár külön külön is állíthatod. szerintem a ma kapható ledes ventik közt a legjobb venti család ez, sőt az icue ha olyan akkor a ramokat is engedi vezérelni és ugy álltalában a corsair család összes ledes ventijét, persze a megfelelő beállításokat meg kell tenni, ugy mint ki kell vállasztanod majd a szovtverben milyen tipusu ventiket vezérel. és szerintem a cpu hütő rgb is mehet a hubba. -
boogie84
veterán
válasz
deathtania #36540 üzenetére
Pont elő is vettem a racket, megnéztem h lehet h bele rögzíteni az SSD-ket, lehet. Úgy gondolom okosabb ötlet odatenni alulra, mert nem fűti az alaplapot és vissza.
(#36541) abridabri (#36542) dugo_
44-nél még megállnak (26 fok szobahőmérsékleten játékok mellett)HAF932 (szinte csak a CPU cooler ment, házventik visszavéve minimálra mert hangosak voltak) NFS HEAT közvetlen játék után: CPU 61,2 fok átlag (csúcsot felesleges nézni, az pillanatnyi), de játék közben 66 körül mozgott:
Meshify C + Noctua D15 + elöl 2db 14mm + felül 1db 140mm + hátul 120mm NFS HEAT:
Meshify C + Noctua D15 + elöl 2db 14mm + felül 1db 140mm + hátul 120mm CoD MW:
Cod-nál érezhető cpu hőmérséklet javulás, de az NFS alatt ami 60-70%-ban terheli a cpu-t annál nem igazán.
Nem is a cpu hőmérséklet érdekel, mert pont ma nézegettem h a noctua lamellái még csak nem is melegek, hanem langyosak. Újrapasztázás lesz.
DE minden más hőmérséklet magasabb. PCH, alaplapon lévő chipset hűtő most már 5000 rpm-nél jár, pedig oda elvileg elölről fúj hidehet az egyik 140mm-es venti.
SSD-k-et megértem, hisz nincs aktívan hűtve.Segítsetek, miért rosszabbak a hőmérsékletek az új házban és egy halom ventilátorral?
Szar ügy h 70K-t ráfordítottam h hűvösebbek legyenek a cuccok erre itt van. -
chopin42
őstag
válasz
deathtania #36545 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy a gyári adatok kb szart nem érnek, és ez minden ventire igaz. Ez nem csak hazugság/igénytelenség miatt van, szimplán nincs egységes szabályrendszer a mérésre. Emellett azért kozmetikáznak/hazudnak is jócskán. A corsair ml 120 az egyik legjobb radiátor venti, kötve hiszem, hogy a fractal jobb lenne...
-
szasanyi
félisten
válasz
deathtania #36518 üzenetére
Nem ismerem. Én is néztem ezt, de nincs hozzá vezérlőegység ami pedig Win alól megkönnyíti az egyszerű és gyors beállítást (mármint a fényeffektekhez mert maga a lap BIOS-ban van szabályozva). Nem tudom pontosan a FD hogyan oldotta meg, sem azt van-e elég RGB vezérlő a lapodon (már ha arra csatlakoztatható) ezen kívül a gyári zajszintjét sokallom ami alapján szinte biztosan hangosabb.
-
szasanyi
félisten
válasz
deathtania #36514 üzenetére
Az nem lesz jó úgy csak így: elől 2db venti befelé fúj, hátul 1db szív (tehát kifelé fúj) a felülre szerelt radi 2 ventije szintén szív (tehát kifelé-felfelé fúj).
-
szasanyi
félisten
válasz
deathtania #36511 üzenetére
1gyel olvass vissza.
Az Corsair ML120 PRO RGB színei nem olyan szépek és drágább is - és szerintem - hangosabb is. CM még annyira sem tetszetős..
-
frelife
aktív tag
válasz
deathtania #36511 üzenetére
szia,
szigoruan az én véleményem. amiket néztél azok a fejbe épitett ledekkel vannak.akkor már ezt ajánlom: Corsair LL120 RGB LED 120mm Dual Light Loop PWM x3 [link]
Na ez csili vili, a fejen is és a gyürün is ledek vannak, egyszerüen bazi szép, volt nekem, nagyon szépen dolgoznak és nagyon nagyon szép szinei vannak. Tudom hogy drága de ha én ujra RGB ventit vennék csak olyat ahol alul felül led van.Amugy pedig nem ajánlok semmilyen ledest, se a légszállítása se a légnyomásuk nem a legjobb, hogy jol hűtsenek minimum 1200rpm-en kell hogy menjenek. 43-47 CFM az kevés.
Ha már Led olyat nézz aminek jobb értékei is vannak, tök mindegy milyen házba, egyszerüen ezek szépek de gyengék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest