- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightGT
senior tag
válasz
LLKobe #34542 üzenetére
Ha ilyenről van szó...ez a motor hátulján 0.21A-t ír.
Én lapomon 1A a sima 4-pin. Amelyik csati fan/pump headernek van írva, tehát vízhűtéshez pumpa is mehet róla, az 2A. Most nézem, z370 msi lapod van...nekem is, de az enyém egyszerűbb modell. Feltételezem, hogy a Tomahawk, ami az adatlapodon van, ugyanezt minimum tudja...illetve msi oldalon leírás alapján biztos, hogy a tiéden is van pump header...
Ventillátoraid csúcs fordulatszáma jó igazodási pont szerintem. Ha ~1600 alatti, akkor biztos mehet a sima fan 4pin-re is. Különbség talán annyi, hogy sys fan-ként tudsz nekik 0%ot is tenni, a pump meg egy minimumot mindig menni fog...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
LLKobe #24722 üzenetére
szerintem a Phobya eLoopot már ajánlották, az ugyanaz, mint a NB verzió, csak más a színe.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
LLKobe #24583 üzenetére
Eredeti NB-ből nincs,ahogy jelezték a Phobya-nak van az a (bocs) fosszínű és piros lapátokkal is volt egy darabig.
(#24584) ot93
Létezik ilyen,kérdés hogy hova raktad,milyen házban és milyen konfighoz+melyik komponens(cpu,lap,vga) lett melegebb?
Léghűtés topicban még nem néztem körül-itt próbálunk segíteni venti választásban már szinte mindenre és vezérlés/szabályzás terén is.
(#24586) konci79
Nyugodtan teheted őket sorba kötve egy pwm-s aljzatra,így (mivel cpu hőfok függvényében szabályzod a ventiket) megspórolsz egy külön ventiprofil beállítást.Ha bevált akkor maradhatsz ennél,de az eLoop nem véletlenül a jelenlegi csúcs.
(#24588) Mika1227
Nagyon szívesen!
(#24590) Bacusuz
Bocsánat,csak most kerültem gépközelbe.A válasz igen,ha ezt raktad össze az Összefoglalóból akkor az is ellátja a funkcióját.
(#24591) tempx
Kicsit minimálisan hangosabb,de érthető is hiszen +200 rpm.Amit a teszthez hozzá fűznék,hogy jó lenne tudni hogy valódi pwm-s aljzaton próbálták-e.Hibás darab mindenből van és mindenkinek más frekvenciájú hangra érzékeny a füle.Van olyan eset,hogy 2 ember maximális fordulaton halknak talál egy ventit,de mondjuk 800 rpm-n az egyik nem hall semmit,míg a másikat őrületbe kergeti az azon a fordulaton fellépő(frekvenciájú) hang.
(#24593) kigyossy
Nézz bele az Összefoglalóba,hogy tudd mit keres,majd töltsd le a gyártói oldalról(vagy nézd meg az alaplap dobozában lévő kézikönyvben) az user manualt és ott az Internal Connectors chapterben(fejezet) keresd ki a fan connectors lábkiosztását!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest