- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Szia,
Nekem is ilyen házam van szintén a VGA vízszintesen a ház aljában. Lent és fent is van 2-2 12-es venti. A lenti fújja be a levegőt a fenti pedig szívja ki. A procihűtő pedig hátul tolja ki. Jelenleg a mesh panel van fent oldalt nem pedig az üveg.
Úgy is lehetne, hogy alul-felül a ventik fújják ki a levegőt és akkor a friss levegőt meg beszívják kvázi az oldalpaneleken keresztül. Csak szerintem ez nekünk nem játszik mivel a VGA alulra került így az alsó ventik meg a VGA ventik egymás ellen mennének. Ez a felállás szerintem akkor járható ha a VGA vertikálisan van beszerelve.
Amúgy ez a forma csinált részletes tesztelést a házikóval különféle konfigurációban. Van pár videója érdemes megnézni. De asszem amire pont te vagy kíváncsi az itt van.
-
fogtunder
nagyúr
Mehet alaplapi csatlakozóra, a Phanteksnek van hozzá kábele, nem egy nagy tétel. Nem tudom, milyen LED szalagra gondolsz, de az alaplapi csatlakozók és a standard 5050 LED szalagok lábsorrendje nem ugyanaz. Ha Phanteks szalagot veszel, az nyilván ugyanaz, csak háromszor annyiba kerül, egyébként kell egy kábel, amin átkötöd a megfelelő sorrendre.
-
Ispy
nagyúr
Rádugtam az y kábelt a cpu_fanra és rá 2 darab NB multiframe 120-ast, de most olyan, mintha nem lenne elég power neki, a cpu-n lévő venti elindul ugyan, de nagyon lassan, a házventi viszont csak néha megmoccan. Ami még fura, hogy nem is reagál az ASROCK AXTU-ban lévő állítgatásra és fordulatra is 0-t ír, pedig azért mocorog a venti (ránézésre olyan 200-300 rpm lehet). Akkor ezek szerint nem bírja el a 2 ventilátort?
-
Grózi
Topikgazda
A vga-ról biztos nem lesz 100-s a szabályozás jó esetben,rossz esetben el is füstölhet az aljzat-nem 2db NB-re tervezték.Úgy működhet,hogy lapról vezérled a ventik-persze ezt csak cpu hőfok függvényében tudod megtenni,de nem tart sokáig kitapasztalni hogy mikor mennyit kell neki adni.
(#24513) Nerazim
Van saját topicja ennek a témakörnek:[link] -
Grózi
Topikgazda
Ebben a méretben a Coolink SWiF2-920(1100 rpm) vagy a Nanoxia Deep Silence 92 - 1400rpm az olcsók közül nagyon jó-viszont az egyik leghalkabb a Noiseblocker NB-BlackSilent Pro PE-1(1300 rpm).
(#24432) hegegabi80
Én a TY-147A-t(nem a sima,az A-nak alacsonyabb a minimum fordulata) választanám a helyedben!!
(#24452) zolee0307
A Cooltek belépőszint(kompromisszumokat kell kötni),a Lepa viszont továbbra is az egyik legjobb házhűtő-nekem az egyik kedvencem,maradnék annál a helyedben feltéve ha van valódi pwm-s aljzatod).A vílágítása elég szolid,nem harsány.180mm-ben piros ledes és halk az Enermax T.B.Apollish UCTA18A-R.
(#24453) juve600
Aha...Ez a lapod és a csatlakozói,csak ebből nem derül ki a fan aljzatok lábkiosztása-lásd Összefoglaló.A manual-ban Internal Connectors fül alatt keresd meg!
(#24454) makoss
Katasztrofálisan pocsék minőségűek-hangosak,kevés légszállítással bírnak és durva motorhangjuk van.Mondjuk ezt megbízhatóan tudják...
(#24455) gyulaitomika
Normál elrendezésnél mindig elöl be és hátul ki.A tápot be tudod rakni alsótápos házba és nem is kell megfordítani!!
(#24457) oxedan
Linkeld vagy hsz.-ben írd le a lapod aljzatkiosztását és ajánlok ventit.
Jelenleg nincs kapacitásom(idő) kinyomozni mindenkinek az alaplap aljzatkiosztását,így ha lehet alapba linkeljétek vagy írjátok le!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua ventik 6db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged