- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
oneal1 #39603 üzenetére
Szia!
3 vezetékkel nem PWM, hanem DC vezérlésű.
Érdekes darab, mert még az alin se találtam 3 pines csatlakozóval.
(4 pines PWM-es ott lenne 15mm vastag) -
NightGT
senior tag
válasz
oneal1 #34637 üzenetére
Noiseblocker NB-eloop B14, ebből is a B14-PS (4-pin pwm) talán a legjobb választás.
Nem olcsó, de mielőtt fél oldalt írok róla szuperlatívuszokban, szerintem ebből bordára csak a befújó oldalaira elég is lesz...
@csiga8: Alaplapi VRM hűtés céljából hogy fog a venti elhelyezkedni? Swif2 szolid belépő választás, de kicsivel többért a méretben Pure Wings2, egyebek is játszanak.
Ha megoldható lenne külön a vezérlése, esetleg 4-pineset választva, s elosztókábelre kötve a CPU hűtő ventivel párhuzamos szabályzása, az lenne az igazi...alapesetben. Persze attól függ, mikor és milyen melegedés van nálad ott.
-
NightGT
senior tag
válasz
oneal1 #34637 üzenetére
Noiseblocker NB-eloop B14, ebből is a B14-PS (4-pin pwm) talán a legjobb választás.
Nem olcsó, de mielőtt fél oldalt írok róla szuperlatívuszokban, szerintem ebből csak a befújó oldalaira elég is lesz...
@csiga8:
Alaplapi VRM hűtés céljából hogy fog a venti elhelyezkedni? Swif2 szolid belépő választás, de kicsivel többért a méretben Pure Wings2, egyebek is játszanak.
Ha megoldható lenne külön a vezérlése, esetleg 4-pineset választva, s elosztókábelre kötve a CPU hűtőventivel párhuzamos szabályzása, az lenne az igazi...alapesetben. Persze attól függ, mikor és milyen melegedés van nálad ott.
-
pruzsi
őstag
válasz
oneal1 #33204 üzenetére
nekem elől 3x120-as van a legfelső csinálja de a többitől sem várok jót.
Gariztatni áh nem,nekem az egyik led vezérlő panel/modul is kiégett 1 héten belül.
Az egész gépházat kicserélnék de az kb 3 hét én meg lusta vagyok megint ki be pakolgatni a hardwarek-et.
Talán lesz ilyen panel maga a gyárónak írtam mert a ájponnak az egészet kellen küldeni,ha nem lesz az sem nagy gond a két hátsó led világítása hiányzék végülis csak. A ventiket meg kicserélem rendeltem 2db 140mm noctuat. -
Grózi
Topikgazda
válasz
oneal1 #23557 üzenetére
Thermaltake Pure 20 vagy ha befér akkor még a Coolermaster Megaflow Silent.
(#23562) kabdzsi
A felső 140-st fordítsd meg,a többi jó.
(#23564) core i7
Ha az adatlapodon lévő konfigról van szó,akkor nem biztos hogy elég lesz.A ventik mindig a keret felé fújnak.
(#23566) szenasi08
140mm-ben radira ezeket ajánlom:
Alpenfoehn Wing-Boost 2 140
Akasa Apache 140
Akasa Viper 140 (csak ha nagy teljesítmény kell,fordulaton van hangja)
Noiseblocker eLoop B14-PS
A Phanteks ventijeidről megoszlanak a vélemények,leszabályozva azért nem rossz.A Silent Wings 2 azért szerintem jóval halkabb
(#23559) ledgeri
A Corsairről nincs tapasztalatom,de az rgb-s Riing-nek van azért rendesen motorhangja.Szerintem vegyél egy rgb ledszalagot és "sima" minőségi ventiket mellé-jobban jársz hang és ár ügyben is.Ha elég 1 szín,akkor azért tudok jó led-s ventiket ajánlani.
(#23560) thomeef
A képen pont a lényeg nem látszik...Ha lapról nem tudod szabályozni,akkor az 5V-s adapter jó lehet(ha elég a légszállítás 5V-n) vagy vezérlőre kötöd,vagy Zalman Fanmate-re.
(#23561) Devilstudio
Milyen konfig lesz benne?
3 vagy 4 pin-t tudsz vezérelni?
Árkeret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest