- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
andrade #7957 üzenetére
nem hanem arra számítok hogyha 80x80x15-ös venti 2700-at pörög és nekem már hangos volt akkor egy 80x80x25-ös venti több levegőt fog tolni vélhetően halkabban és akkor teszem azt elég lenne valami 2200-2500 RPM-es példányt venni
most ezen matekozok mert régi gépbe kell ahol semmi féle alaplapi szabályzás nincs még sajnos tehát megy maxon amíg működik a gép -
default.
őstag
válasz
andrade #7871 üzenetére
Tulajdonképpen 1200-on lehet, hogy az AC FM12 is ugyanolyan halk lenne nem ?
Amúgy olvastam h ezek a ventik valahogy automatikusan szabályozzák a fordulatot a hűtés igénynek megfelelően. Ez az alaplaptól függ ?
Nekem ez van. Szerinted ez tudja automatikusan szabályozni a fordulatszámot ? -
default.
őstag
válasz
andrade #7869 üzenetére
jelenleg egy 8cm-es ventim van rendszerhűtőnek, nem tudom mennyin pörög,
- meg lehet nézni vmilyen programmal hogy milyen fordulaton vannak a ventik, esetleg szabályozni is lehet őket?
- 12-esből mekkora fordulatú lenne megfelelő nekem? nincs túl erős hardwareem ugyh nem kell atom hűtés
-
Dragon27
senior tag
válasz
andrade #7846 üzenetére
+ TaaT
több márkát próbáltam az Bios nem engedi 50% alá .Az alaplapon 2 ventilátorra van lehetőség és így nagyobb levegőmozgást igényel az Északi híd, déli híd + alkatrészeket . gondolom én ..jó igen ha 1-2 venti esetén de ha 5-6 van a házban az szép folyamatos levegő áramlást eredményez .és ha gép alapjáratom működik bőven elég ...
arctic mérnökök azért biztos jól megtervezték a ventit hogy alapjáraton is legyen levegő mozgás...
-
-
drahotab
tag
válasz
andrade #7712 üzenetére
Na, erre irányult a kérdésem
Egyáltalán nem értek hozzá, kérlek úgy mondd, hogy egyértelmű legyen.
Az is lehet, hogy inkább veszek egy Sharkoon Vaya-t.
Akkor a mostani házamnál illetve a Sharkoon Vaya-nál milyen ventik kellenek? (kérlek az összeset sorold fel, ha lehet ajánlott példával)
Ha megteszed, nagyon köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
andrade #7662 üzenetére
Nem tudom mi van a Hexa tápokban, Merlinnél csak egy darab Yate van. Szerintem nem kéne túl hamar tönkremennie szvsz. Yate eléggé minőségi tápokba gyárt ventilátorokat, lásd némelyik Corsair táp.
Én sem ismerem személyesen a ventit, mert nekem a 14-es tesója volt, de az nagyon jól teljesített.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
andrade #7632 üzenetére
Aha, hát akkor lehet én keverek valamit össze, de azok a ventik, amiken két kábel van (piros és fekete) nem pedig három (sárga), azokról úgy tudtam, hogy nem vezérelhető a fordulatszámuk. Ezek szerint valamit összekavartam, vagy akkor mi a különbség a 2 és 3 kábeles ventik között?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest