-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
westcoastog #8340 üzenetére
"Szabályzóm nincsen, csak 1" most akkor van vagy nincs?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
westcoastog #8329 üzenetére
Esetlg barkácsolhatsz magadnak is 3 vagy akár 4 pines y kábelt, vagy akár rögtön polipot. Így egyszerre tudna menni minden ventilátor és az alaplap szabályozná. Én pl kapcsolós y kábelt csináltam nemrég 4 ventihez. Az alapanyag 640 forintomba fájt és ebből a 2 kapcsoló volt 400 forint. 3 pines tüske pc bontókban szokott lenni 10-15 forintért(én 10-ért vettem) és valszeg kábelt is kapsz ott hozzá. Annyi a baj vele, hogy magadnak kell megforrasztani.
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8336 üzenetére
hát igen, a vidék az trükkös
hátha lesz aki vett már olyat
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8334 üzenetére
ha ott helyben meg tudod venni akkor próbának vegyél 1-et, ha beválik akkor meg a többit
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8332 üzenetére
sima golyóscsapágy volt benne, amit ha kézbe vesz az ember és megforgat lehet hallani ahogy kerreg... természetesen új ventiről van szó...
de ehhez a vastagabb verzióhoz azt írták vhol hogy hydro bearing szal lehet ez már jobb
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8330 üzenetére
ennek a vékonyított változata járt nálam, annak nem győzött meg a csapágyazása, de ebben lehet már más cucc van
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8327 üzenetére
jo kérdés, hátha találsz a helyi számtechboltban
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8325 üzenetére
"Akkor a 4 ventivel át lehetne szellőztetni ezt a hodályt?"
a mostaninál biztos jobb lesz (nem véletlen raknak a modern pc házakba 12-14-18-20-22cm-es ventilátorokat vagy vágnak ki nekik helyet)
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #8323 üzenetére
sztem teljesen jó megoldás
ezek szerint elöl is 8-as ventinek van hely?
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #8322 üzenetére
4 darab arctic f8, 22.5 decibel-es venti az már hangos lenne nem?
Persze szubjektív kinek mi a hangos. -
andrade
senior tag
válasz
westcoastog #7849 üzenetére
25m3/h szállítású ezért olyan alacsony a zaja.Nem árt terelni a levegőt ha mód van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged