- Telekom mobilszolgáltatások
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Senior készülékek - nagy(itelefon)teszt
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tequila86
tag
Sziasztok.
Egy Deepcool D-shield v2 házat használok, amibe Arctic F12 3 pines venticsomagot vettem, befele és kifele is 2-2 venti fúj. Terhelés alatt elég hangosak, így szeretném lecserélni őket. Az egyik venti a CPU tartalék hűtés tűire van tűzve, mert máshol nem volt neki hely, illetve Y elosztót nem vettem. (nyugodtan ki lehet röhögni
) Az összefoglalót átnyálaztam többször is.
A gépháznak az a sajátossága, hogy a beszívó ventik előtt a gépház eleje van, kicsit lukacsos, de nem kimondottan porszűrős. Valamelyest azért megfogja a port. A lényeg, hogy a szűrő a ventik előtt van és nem mögött. Viszont a gépház tetején egy mágneses porszűrő van, a ventik mögött. Hátul egyáltalán nincs porszűrő.Első körben arra gondoltam, hogy mindenképp PWM ventiket veszek, hátulra Arctic F12, előre és felülre Arctic P12 vagy P14 PST ventiket. Mennyire lenne jó ez a megoldás, tekintve a porszűrők elhelyezkedését?
Illetve ezen kívül mit ajánlanátok még? Tudom, sokat akarok, de nem akarok drága ventiket, viszont ne legyenek hangosak sem.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventilátorok (IDC fehér LED, Sunon 9cm), rácsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest