- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Húúúúú ez meleg volt a vége 4-3 lett
Érdemes megnézni: 321562940 2 csere után mi történt a cspatommal
B@sszus FTC
Te lefizetted OlafotEgy kicsivel volt jobb csak a kp-d, az is az első félidőben, és az ellenfél védelme és támadása is jóval erősebb volt.
Ekkora mákotKaptál 2 szabadrúgást, majd 2 szögletet, így lett a 4 gól.
Az ellenfél ha jól láttam, mind a 3 gólját akcióból lőtte.
Nem semmi, gratulálok. Gondolom az ellenfeled sík ideg, és a fórumotokon szentségel és OlafozZs
-
zsolli
addikt
Ööööö, a leggyengébb összeállításod olyan, mint az "A" csapatom csúcsértékelése
Heihachi, nézd meg a barátságos meccsem eredményeit:
101
HatStats
Védelem: 39
Középpálya: 39
Támadás: 234-5-1-ben voltam. Szólj ha mehet egy meccs.
Holnap elutazom céges továbbképzésre, péntek este jövök haza. Addigra tudnom kéne mizu.
Most még nem tudom lekötni, mert spanyolból utaznak haza a srácok.Zs
Ui.: jaaa, és most nem rúgtam le senkit
-
zsolli
addikt
Mi miért áll be?
"A biztos előny tudatában xy csapat beállt védekezni..."-re gondolsz?
Úgy vettem észre, hogy általában 2 gólos vezetésnél jön ez elő. Még nem próbáltam, de szerintem ezt el lehet kerülni. Pl. beállítás egy utasítást egyik playánál, és a feltétel, hogy bármikor, de két gólos előnynél.
Így amikor a csapat 2 góllal vezet, akkor az utasításod lép érvénybe, így nem kapsz olyan "eventet", hogy a csapat beáll védekezni.
Persze ez nem biztos, csak egy ötlet, még nem próbáltam...
...és mostani bajnokságomban nem is nagyon sűrűn lesz olyan, hogy 2 gólos előnyt szerezzekZs
Ui.: természetesen gratula FTC-nek, és persze Roby-nak is a tisztes helytállásért. Ebből a meccsből is tanultunk valamit...
...venni kell rakétákat -
zsolli
addikt
Holnap nekem is mocskosul elkeni a számat egy spanyol "B" csapat
És "csessze meg" a HT. Szombaton 36 percig voltam 4-5-1-ben, és nem növekedett a felállás tapasztalata...
Ráadásul 3 gólt is kaptam abban a felállásban...
...na nem mintha eredetiben nem kaptam volnaMost a spanyol brigád ellen ismét 4-5-1-es felállás, nagy arányú vereség várható.
Reméljük nem sérül le senki sem....Zs
-
zsolli
addikt
Én ma elcsesztem. Hajnalban először visszautasítottam egy 16 évest, utána meg egy 17 évest ajánlottak, és mérgemben azt is elutasítottam
A jelenlegi brigádod nem valami fényes, de ne aggódj, minden kezdő csapat ilyen "gyér".
A két fiatalt pakolászd, bár valszeg Ők sem lesznek válogatott játékosokMajd jönnek a tehetségek, reméljük minél előbb, minél több, és lehetőleg hasonlatos skill erősséggel, így mindet tudod edzeni.
Zs
-
zsolli
addikt
Értem de velük még érdemes foglalkozni...pl aki 1 csilalgos tuti nem talaltam el semnnyire se nem?
Az 1 csillagost biztos nem találtad el.
Akit eltalálsz, az minimum 5 csillagot hoz. Persze ha megvan a posztja és idősebb játékos, el ne kezd edzeni. Csak játszon és növelje a nyerési esélyeidet (mer' nem fontos, de azé' még is csak).
Azok az igazán tehetségesek, akik 16 éves koruk előtt 7-8 csillagot hoznak, de ilyen úgy sincs az induló csapatban.
Zs
-
zsolli
addikt
Köszi a tanácsot.
Mostani barátságoson 4-5-1-ben álltam fel, így a formáció megfelelő(6) szinten van.
Úgy állítottam be, hogy 4-5-1-ben kezdek, aztán asszem a 36. percben megyek 3-5-2-re.
Akkor hozom be az öreg csatáromat. Hátha frissen kifog a kicsit fáradtabb védőkönNéztem a HO-ban mindkét felállásomat, mindenféle poszton belüli irányításokkal, de gyenge tetejénél (esetleg középszerű aljánál) erősebb középső védelmet nem tudok összehozni. Ellenfelem középső támadást nyomat.
Az összes középpályásomat és a két szélsőmet nem akarom védekezőbe tenni, mert megnéztem, és nem nyerek annyit így a védelmen, mint amennyit bukok a középpályán ill. a szélső támadásomon.Zs
Ui.: meg kell barátkozni avval a gondolattal, hogy a legfurmányosabb taktikánál is meg tud verni egy jóval erősebb csapat
-
zsolli
addikt
Szia FTC!
Otthonról ránéztem a felállásodra és a suhancokra. Szerintem a 2 legfiatalabbat pakolászd ide-oda, keresvén a posztot, ahol a legjobban teljesítenek.
A többivel szerintem ne nagyon foglalkozz, hanem csak azokkal, akiket a megfigyelők hoznak. A többi, főleg az idősebbek egyesével mehetnek a "kukába", teljesítménytől függően. Pl. ha az egyik 17 éves mondjuk csatárposzton 5 csillagot hozd, azt tartsd meg és játszasd csatárposzton, de edzést ne adj neki. Aztán ha a megfigyelőid csatárjelölteket hoznak, akkor természetesen azt is kirúghatod majd, hogy ne foglaljon edzéshelyet.
Tehát szerintem az újonnan jöttekkel és a 2 legfiatalabbal foglalkozz egyelőre. Persze a 2 legfiatalabb nagy valószínűséggel "kutyaütő" lesz, mint minden alapcsapatos playa, de sosem lehet tudni...Zs
-
zsolli
addikt
Patrick csapatával nekem is könnyebb lenne
Azt néztem, hogy még a kupában se nagyon volt szerencsém, már sorsolásilag.
Nálam jóval gyengébb csapatok még kupaszereplők, mert olyan ellenfeleket kaptak. Pedig most "ráérnék" szerdánként a legjobb csapatommal kiállni, mert a bajnokságban most jönnek a nehéz körök. Mostani ellenfelem B csapattal 200 fölötti htstats értékelést hoz, míg én a legerősebb felállásban is "csak" 150 körülit
A középpályám nem is olyan rossz, de a védelmem és a támadásom...
Mondjuk a 160-170 TSI-s Bundesligás öreg csatárom és öreg pontrugó hátvédem a góllövő lista élén van holtversenyaben 3-3 góllal
Míg nekem 160 TSI-s csatárom van, addig egyik csapatban van egy 60.000 feletti Tsi-s isZs
-
zsolli
addikt
27 évnél idősebb játékost ne vegyen nem éri meg... nálam a lélektani határ a 25 év..
Jogos, de ne feledd, hogy most edzőt, és edzeni való fiatalokat kell vásárolnia. Így ha marad egy kevéske pénze, akkor a nem edzett posztokra, használható 25-26 éveseket már nem tudja kifizetni.
Nekem két "öregem" van. 1 pontrugó hátvéd, és egy csatár. Relatív olcsóak voltak, és a meglévő tudásuk ill. tapasztalatuk még hasznos az én szintemen. Igaz, hogy rizikós, mert bármikor, akár örökre lesérülhetnek, de úgy gondolom, ez még a legolcsóbb "tanulópénz".
Talán a következő szezonba jutok el oda, hogy fiatalabb (24-25 éves) playakat tudok beszerezni nem edzett posztokra, és természetesen akkor már egy nagyobb tudást is meg fogok tudni fizetni náluk.
Zs
-
zsolli
addikt
Azért ez sem semmi, hogy 1 bajnoki és 2 kupa meccs után már van annyi sárgája, hogy el van tiltva
Akkor Te aprítod rendesen az ellenfeleidetElőző szezonban csak 1 eltiltásom volt, az is csak az utolsó meccsre.
Azt szeretem (bár elég csúnya dolog), amikor úgy sérül le az ellenfél játékosa, hogy az enyém nem kap lapotElőző szezonban is folyamatosan néztem a csoporttársak meccseit, és szurkoltam, hogy valamelyik playaja lesérüljön, vagy besárguljon, mert akkor rá egy hétre ellenem nem játszhat
Gonosz vagyok mi?
Zs
-
zsolli
addikt
Sehonnan
Ugyanígy kezdtem én is
Név, vagy frizuraszimpátia alapján tedd be ide-oda Őket, és majd a meccsvégi értékelésnél megtudod, mit teljesítettek (hány csillag stb.).
Próbálgatni kell Őket több poszton, a scout megjegyzéseire kell hagyatkozni (az újonnan felvetteknél), ill. a meccs végétől számított 24 óra múlva megjelenő edzésriportot is figyelembe kell venni.
Azt mondják, az alap csapat (akadémia nyitásnál kapott playák) kutyaütőkből áll.
Őket majd egyesével rugdosd ki, mielőtt felveszed a heti 1 ajánlott játékost.
A meglévőkből aki jól teljesít (minimum 5 csillag), azt tartsd meg, kivéve persze ha a későbbiekben ígéretes suhanc edzésposztját foglalja.Zs
-
-
Patrick
addikt
Nah nálam a csatim formája csökkent, a többieknek mind nőtt a formája, védőimnek, kpimnak, szval ez most nagyon jól jött.
Bár a kapusaimon nem láttam, hogy kaptak volna edzést...
Anno a HT Ratings, de jó kis progi volt, az kiírta szépen.
Azóta csak HO-t használok. Tényleg nincs új verziója?
-
Patrick
addikt
541 vagy 451 attól függ mennyi edzhető védőd van, én pl 541-ben nyomtam, az eredmény tök mindegy. Egy kis idő kell, amíg eltelik az egy év az ifiknél és 17 évesen felhozhatod, ezen mindenki átesik. Nekem így most kezdenek jönni a jó kis ifik megfelelő-jó-remek. Amikor ezek elmennek akkor leszek majd +-ban. Most kb 0-ban vagyok kint. Ezek már a termés.
-
zsolli
addikt
Ha nem húzósat, hanem rendes meccses-edzős akadémiát csinálsz, akkor az alkalmazott megfigyelők száma határozza meg a költséget.
1 fő az 2 millió, 2 fő az 3 millió, 3 fő az 4 millió hetente.
Persze ez forintban értendő, azt hiszem Te eurós vagy.Amit figyelembe kell venned, hogy minimum 1 szezonig nem tudsz profitálni az ifikből.
1 játékosnak legalább 1 szezont játszania kell az ificsapatban, hogy fel tudd hozni, akár elmúlt 17, akár nem.Nos ha a pénz miatt (mi másért
) csinálod, akkor minden héten hívd fel a megfigyelőidet.
Ajánlanak suhancokat. Arra koncentrálj, bármit is mond, csak 15 éveseket fogadj el. A 16 és 17 éveseket nincs időd kiedzeni 17 éves 0 napos korukra.
A 16 évest is veszélyes elfogadni, mert azt mondja pl. hogy jó 16 éves az XY. Elfogadod, és kiderül, hogy tényleg jót edzhetsz belőle, de a srác 16 éves 92 napos. Tehát esélyed sincs 17 éves 0 napos korára kimaxolni.Tehát a lényeg, hogy 15 éveseket fogadj csak el. Általában hülyeségeket mond a skót (megfigyelő), de először az ajánlt képességet nézd meg a megfelelő poszton. Aztán persze akikről semmi infód nincs, azokat tedd ide-oda, hátha kiderül róluk valami jó dolog
Azt mondják, hogy a biztonság kedvéért az utolsó megfigyelő ajánlatát mindig fogadd el, ez nem tudom miért van, csak olvastam.
Tehát, 15 éveseket elfogadni, posztokon játszani és a legjobb skilljére koncentrálni. Öreg de jónak ígérkezővel ne foglalkozz, csak azzal, akit 17 éves 0 napos korára ki tudsz jól maxolni, mert azokban van a lóvé.
Van elsődleges és másodlagos edzés a kicsiknél. Az elsődleges erősebb valamivel, mint a másodlagos.
Általában az elsődleges edzéssel adod a képességet, a másodlagos arra jó, hogy szerencsével a reménységed szintjét fogja elárulni.Tehát pl. olyan suhancot kapsz majd akit jó (vagy remek) szintig tudsz edzeni védekezésből, de szélső hátvéd poszton kicsivel több csillagot hoz, de fogalmad sincs, hogy milyen a szélsőjáték képessége. Akkor egy barátságoson elsődlegesnél maradsz a védekezés edzésnél, de másodlagosnak szélsőjátékot állítasz be, és ha szerencséd van, akkor pont annak a játékosodnak a képességéről fog beszélni, akire kíváncsi vagy.
Az elsődleges edzés kapcsán a játékos meglévő szintjéről beszél, a másodlagos kapcsán arról a szintről, amit elérhet, ha van időd kimaxolni.
Huhh, jó sok...
...és még mennyi mindent lehetne mondaniMég annyi, hogy ha pl. védőt edzel, akkor a leggyorsabban úgy tudod maxolni, ha védekezést (elsődleges) és területvédekezést (másodlagos) állítasz be.
Zs
-
zsolli
addikt
Azt edz, amelyik posztra jót hoznak a megfigyelőid.
Igaz, hogy be lehet állítani, milyen posztra keresgéljenek, de nálam kezdetek óta középpályást keresnek, ennek ellenére a reménységeim védők ill. szélsők.Nem vagyok nagy penge ifiedzésben, de ha tudok, szívesen segítek bármiben.
Az mondjuk jól esett, hogy az U20-as scout azt mondta, nincs különösebb "utasítása", látja, hogy minden rendben velem (ill. jó kezekben van a "reménység")Zs
-
Patrick
addikt
541 vagy 451-et szoktam tolni. Még a 442 is elmegy. Nyilván amennyi védőifid van, aki tehetséges.
Igazából én eladtam a remeket. szépen feledzi valaki, idővel eladja abból is látok pénzt, egyszer előző tulajként és majd továbbiakban anyaegyesületként azt hiszem. Ez már termelgetni fog egy picit, ha még 6-7 jó-t igy el tudok adni és azt a későbbiekben magas szinten továbbadják, abból is csurran cseppen. 10-20 millák... ha nem több, magasabb szinten persze. Mindenképpen megpróbálok minél többet úgy mond kinevelni. -
Patrick
addikt
Én védekezést edzettem most sokáig. elég sok védőt tudsz edzeni, ha van edzhető. Megfelelő-jó-remek mind volt. Aztán már csak pár jó van és megfelelő, ők már ki vannak maxolva, de most a remek csatárt akarom kiedzeni, aztán visszaállok védőedzésre, minél több ifit el tudjak majd adni.
PH ifibajnokságban benne vagyok. Bár jelen pillanatban épp tolok egyet, majd valamikor össze kéne egyeztetni a többiekkel is.
-
Patrick
addikt
Toltam szélső edzést is, de valahogy nem úgy alakultak a dolgok, szóval visszaálltam kapusra.
Én a maximálisat tolom bele. Most volt nem is rég egy remek védőm melyet 120-130-ért adtam el 17 évesen. Van még pár jó és megfelelő védőm és most gólszerzést edzek, van egy remek-em.
-
Patrick
addikt
Hajrá.
Bár mi csak most érkezik a 2. turnushoz, de ígéretesnek tűnik a dolog, reméljük azért lesz egy kis szerencsénk is az eladás-vétel oldalon.
Az 1. turnusban volt szerencsém, állati jó csatárt tudtam venni és egy fain védőt. Sok szezon van bennük még, szóval ez a része már pipa. -
zsolli
addikt
Nos ez nem az én spílerségemnek köszönhető, hanem az edzett fiataljaimnak nem olyan magasok a mellékskilljei (jelen esetben átadás), mert azt nem tudom megfizetni.
Mivel alacsony szintű képességet edzettem fiataloknak, ezért várható volt (ill. csak remélnykedtem benne) a gyors szintlépés.
Úgy gondolom, a bot elleni kupameccsre is még 2-5-3-ban fogok felállni, és szintén adok még egy átadás edzést a még nem lépett suhancoknak ill. még szélsőknek és csatároknak.
Utána visszaállok jsz edzésre. Aminek örültem, hogy egy 20 éves szélsőm is szintet lépett (megfelelőről-jóra) átadásból, így várhatóan pl. egy széleken támadás taktikánál erősebb értékelést hozok össze.
Zs
-
zsolli
addikt
Remélhetőleg egy jóval gyengébb csapatot látogatsz meg
Megnéztem, a csoportomban az első kupa-kört mindenki bot-csapat otthonában játssza.
Ami még érdekes lehet, hogy azon szerencsések közé tartozom, ahol a bot csapatnak szép szurkológárdája van, és 12.000-es a stadionja.
Pár csoporttársam 7.000-es stadionba látogat.
Ez ügye a bevétel miatt sem mindegy, mert ha jól tudom, kupameccsen, ha idegenben játszol, akkor a bevétel 1/3-a a Tiéd.
Tehát nálam már csak az időjárás szólhat közbe egy relatíve szép bevételnél.
A kérdés, hogy ha továbbjutok, akkor milyen erősségű csapatot kapok második körre. Ugyanis az első bajnokin a lehető legerősebb csapatommal kell majd kiállnom, mert 8.-ként a 7.-k otthonába megyek. Tehát ha a 2. kört egy gyengébb felállással tudom hozni, onnantól jobban tudok megint a kupára koncentrálni, mert akkor már a bajnokságban a nagyágyúkkal játszom, akikkel szemben még Olaf sem tudna segíteni
Bár az sem utolsó szempont, hogy az erősebb csapatoktól milyen arányú vereséget szenvedek, lehet a végelszámolásnál a gólarány is számítani fog...
Tehát lehet gondolkodni, kalkulálni, már a hozzám hasonló helyzetben lévő menedzsereknek
Zs
-
Patrick
addikt
-
zsolli
addikt
Igen, de ez csak a legalsóbb osztályokban lehetséges.
Bemásolom ide a menetrendet, amit a fórumon találtam, hátha valamelyikőtöknek mond újat
"Szezonzáró Menetrend ( köszönet érte halfevil333nak)
Elérkeztünk a 29. szezon végéhez. Lássuk, mi lesz napirenden az elkövetkezendő hetekben!
03.09., szerda
• Barátságos meccsek
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak03.12., szombat
• Osztályozó mérkőzések
• Kiosztásra kerülnek a helyezésért járó (és esetleges feljutásért járó) díjak (/Help/Rules/SeriesSystem.aspx)
• A szurkolók befizetik az éves tagdíjat (6 eFt/szurkoló)
• 10% szurkoló érkezik a feljutott csapatokhoz
• 10% szurkoló távozik a kiesett csapatoktól
• Megjelennek az érmek (csak a támogatóknál látszik)
• A feljutások/kiesések megjelennek a tabellán03.14., hétfő
• Mérkőzésszünet az ifibajnokságokban (03. 20-ig)03.16., szerda
• Barátságos meccsek
• Az első kupaforduló párosítása (az utolsó bajnoki után 8 körül láthatod itt: ((http://alltid.org)), de jó eséllyel túlterhelt lesz a szerver)
A 35 496 vagy több csapatos országban 32 768 csapat indulhat a kupában.
• Országkihívás03.17-18., csütörtök-péntek
• Csoportcserélési lehetőség a VII. osztályban és lejjebb. Csak botcsapattal lehet helyet cserélni.03.19., szombat
• Visszaáll középértékre a(z):
- Csapatszellem (hűvös, 4,5)
- Önbizalom (erős)
- Szponzorok hangulata (elégedett), (hacsak nem jutottál fel, ne lepődj meg, emiatt csökkenni fog a szponzori pénzed, nem is keveset…)
• A szurkolói hangulat elmozdul a középérték felé (de nem áll vissza középértékre)
• A játékosok formája/erőnléte nem áll vissza középértékre (azonban, ha nem játszanak az adott héten, akkor ugyanúgy eshet nekik akármelyik, mint máskor)
• Bajnoki meccsek nincsenek03.21., hétfő
• A sárga és a piros lapok eltűnnek
• A szezon bajnoki meccseinek párosítása, az előző szezon eredményei alapján *
• A válogatott szövetségi kapitányok választása elindul03.23., szerda
• Az első kupaforduló
• Akik nem vehetnek részt a Nemzeti Kupában, azoknak barátságos meccs. (Magyarországon minden aktív csapat részt vesz a Kupában)
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak.03.26., szombat
• Az első bajnoki forduló*A bajnoki mérkőzések párosítása:
Forduló 1. meccs 2. meccs 3. meccs 4. meccs
1. 1-2 3-4 5-6 7-8
2. 6-3 2-7 8-5 4-1
3. 3-5 1-8 7-6 4-2
4. 2-3 6-1 5-7 8-4
5. 4-5 1-7 2-6 3-8
6. 8-2 5-1 7-3 6-4
7. 1-3 2-5 4-7 6-8
8. 8-6 5-2 7-4 3-1
9. 2-8 3-7 4-6 1-5
10. 6-2 8-3 7-1 5-4
11. 4-8 7-5 1-6 3-2
12. 6-7 2-4 8-1 5-3
13. 5-8 3-6 7-2 1-4
14. 8-7 6-5 4-3 2-1"Zs
-
heihachi
addikt
03.21., hétfőn tűnnek el a lapok.
-
zsolli
addikt
Neeeem, nem HO-n néztem előre.
Ill. megnéztem ott is, de a 0-4-es győzelmemet nem hittem el
A Hatstats a meccs végén, a már meglévő értékelések alapján ad egy reális szimulációt.
Perzse ezt is csak érdekességképpen nézem, mert ügye a végeredményen már nem tud változtatni.
Csak minden meccsem után érdekel, hogy Olaf kedvezett-e nekem, avagy pofánvágottZs
-
zsolli
addikt
Miért kellett volna kikapnod?
Középpálya a Tied volt (71-72%-ban), a támadásod erősebb volt, mint a védelme, és az Ő támadásánál (bár nem volt gyenge) erősebb védelmet mutattál. 1 helyzetet kapott középen, azt be is rúgta, Te 10 helyzetet kaptál.Az Alltid szerint a BA Lioness elleni 2-0-ás győzelmed volt "meglepő": 306239788. Itt a szimuláció szerint az ellenfelednek kellett volna győznie 2-0-ra.
Zs
-
zsolli
addikt
Jó taktikád volt, vagy Olafot lefizetted.
Bár amit ott adott, azt a mostaninál el is vette.
De még így is "szerencsésnek" vagy mondható, mert 1 pontot megtartottál. Láttam olyat, hogy még a Tiéteknél is nagyobb különbségű erősségeknél a gyengébb csapat nyert.Vagy nézd meg ezt a barátságos meccsemet: 315825915
Minden poszton erősebb volt az ellenfél, és még is én győztem. Nem hinném, hogy az ellentámadás taktikám miatt. Ő 5 helyzetből 1-et rúgott be, én 6-ból 2-t. Az egyik gólom SE volt, szöglet + jól fejelő. Ellentámadásra 1 helyzetet kaptam, de az nem ment be. A szimuláció szerint 7-0-ra kellett volna kikapnom
Az ellenfelem a meccs után átnézte a csapatom, szerintem csöppet dühös volt, bár a barátságos meccsnek végül is mind1, hogy mi a végkimenetele, a lényeg, hogy ne legyen sérülés, és a játékosok megkapják az edzést.Zs
-
zsolli
addikt
Megnéztem a meccsed. Nem egyszerű. Simán nyerned kellett volna.
A szimuláció szerint 4-0-ra.
A gyengébb oldalú támadásodra szereztél két gólt.
A másik oldalú (bal) támadásod erősebb volt, ráadásul azon az oldalon az ellenfél védelme a leggyengébb (jobb), és még sem kaptál rá helyzetet.
A poén, hogy 2 helyzetet kaptál középre, 5-ös támadásoddal (átlagos) nem mentél át a 6-os (éppen) védelmén, míg Ő 1 helyzetet kapott középre, és a 4-es (átlag alatt) támadásával átment egyből a Te 6-os (éppen) védelmeden.Olaf odavert Neked elég csúnyán, és ahogy elnéztem, a következő két meccsed elég kemény lesz.
Zs
A tegnapi meccsemen én is az ellenfelem gyengébbik oldalára koncentráltam. 2-es védelmére 4-es támadással mentem (HO szerint 5-ösnek kellett volna lennie
).
8 helyzetemből 6 ment be.
Az erősebb oldalamra 3 helyzetet kaptam, és a poén, hogy pont itt maradt ki 2 helyzetZs
-
zsolli
addikt
Az rendben van. Én is a jobb formában lévőket teszem be, ill. megnézem, hogy a HO alapján milyen értéken hozna a játékos. Amikor közel azonos értéket hoznak, akkor a specialitásuk és a várható időjárás alapján döntök.
Tehát ha esős idő lesz, akkor a gyors vagy technikás speces helyett jól fejelőt, vagy spec. nélkülit teszek be.Amit fentebb írtunk Patrickkal, számolgatást, az az ellenfeled játékosaira vonatkozott.
Tehát a mai meccs után megnézed a jövő heti ellenfeled alap játékosainak formáját és erőnlétét, majd ezt egyezteted a jövő hét csütörtöki edzés utáni adatokkal.
Ha általában nem változtat a felállásán, akkor a mostani értékekből, és a csütörtöki változásból nagyjából tudod, hogy mire számíts.Zs
Ui.: mindjárt indul a meccs, remélem az öreg csatár brillírozni fog.
-
zsolli
addikt
3,2 milláért vettem (ft.-).
Jelenleg 200 a TSI-je, de 4-4,5 csillagot hoz
Vágom, hogy ez nektek nem sok, de hogy tudjatok viszonyítani, a csoportomban Ő hozza a legtöbb csillagot csatárposzton
Fiatal, több ezer TSI-s embereket nyom leZs
Ui.: nem akarom elkiabálni, nehogy lesérüljön. Nem kapnék érte sok pénzt, és annál nekem sokkal többet ér
-
zsolli
addikt
Ne vedd készpénznek, de szerintem a PIC-nek nincs köze a formajavuláshoz.
Úgy tudom, hogy a formának egy szuper edző, segédedzők, minél több játék, 100%-os edzésintenzitás, és gondolom nem túl magas %-os erőnléti edzés tesz jót.
Olvastam a játékosok egyéni "rejtett" formájukról valamit, és hogy a magánéletük is közrejátszik az aktuális formájukban. De ezek olyan dolgok számomra, amit nem tudok kezelni. Most egy játékosom magánéleti problémájával mit csináljak? Eleve infóm sincs róla. Nincs olyan opcióm, hogy az edzés végén meglátogassa Őt 1-2 ledér hölgy
Említettem nemrég, hogy van egy suhancom (17 éves pár napos), aki minden optimális tényező ellenére lement katasztrófális formára, és a most csütörtöki edzés se mozdította el onnan. Mit csináljak vele?
Türelmesen várok, aztán lehet kirúgom...
...foglalja az értékes edzett poziciót.Zsolli
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Nekem is érdekes volt ez a "duplázó" meccs.
Odahaza levertem 3 - 0-ra, de felállással bogarásztam, ezért nem lett több gól.
Idegenbe ugyanolyan felállással jött (ill. Ő volt otthon), semmit nem változtatott, sőt, megnéztem, a menedzser be sem lépett, külön mérkőzésutasításokat sem adott ki, tehát az első meccsünket amikor beállította, kipipálta az alapfelállást.Na mondom szuper, akkor most nem variálok a felállással, hanem a győzelemre hajtunk
Fél óra elteltével már 2 - 0 -ra vezet az ellen. Egy csöppet kivoltam
Nem volt külön taktikája, sem megadva, sem játékosok ide-oda tologatásával...
...és uraltam a középpályát több mint 70 %-ban!Gondolhatjátok, nem voltam nyugodt
Azt a 2 csatárom lőtt 1 - 1 gólt, végül még szereztünk még egy gólt. Így 2 - 3-ra nyertünk, de nem volt egyszerű menet
Megnéztem a meccsstatisztikákat, és én 8 helyzetből csak 3-at tudtam érvényesíteni....
Zs
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Bajnokin 2-0-ra nyertem. Ellenfelem 4-3-3-ban játszik, relatív erős védelemmel és támadással. A "kis arányú" győzelemnek köszönhetően visszaestem a 2. helyre gyengébb gólkülönbséggel.
4-5-1 és 3-5-2 variációval sikerült megvernem. A jól fejelő és a technikás ifjonc középpályásaim találtak beIfi bajnokin esélyem nem volt a középpályán, ezért 2 kp és 2 szélső védekezőbe állítva, és ellentámadás taktika alkalmazva. Extra kp-t (jó fejelő speces) alapon hagytam. Lőtt is két gólt
Végül 1 - 3-ra nyertem, úgy hogy lebirtokoltak. A védelmem viszont iszonyat brutál volt.
Akit eddig a kapuban "alkalmaztam" ifiknél (egyedül Ő volt képes 1,5 csillagot összehozni
), arról kiderült, hogy középszerű gólszerzése lehet. Köv. meccsen második félidőben lehúzza a kesztyűt, és megy csatárnak
Zs
-
zsolli
addikt
Öööö, lehet félreérthető voltam.
Tehát van 6 db friss és üde 17 éves megfelelő jsz-es kp-m.
Ezeket akarom 3-3-ban középen játszatni bajnokin és barátságoson.
De "megmaradt" 2 db tutti (csoportomhoz képest) kp-m, akiket eladok természetesen, de addig is erősítem magam velük, ill. szeretném ha valamiféle edzést is kapnának.
Most a szombati bajnokin nem játszottak a tutti, idősebb kp-im, így az edzés miatt a mostani szerdai barátságoson mindkettőt szeretném játszatni, de mivel középen nincs hely, így mindkettő menne szélre. Egyik simán szélső (vagy védekező szélső - ez volt eddig a védekező középpályásom, a legjobb emberem), a másik meg középre irányított szélső.
Aztán a továbbiakban okés a javaslatod, hogy szombaton az egyik, szerdán a másik játszon középre irányított szélsőt, ha addig elnem adom őket persze.Az, hogy így gyengébb lesz a középpályám a fiatalokkal, nem nagyon érdekel. Nem terveztem a továbbjutást, a bentmaradásom meg szinte 100%-os. Jelenleg a csapat túlteljesítette a tervet, és a csoport első helyén van. Innentől kezdve csak a suhancok edzése érdekel, az eredmény egyelőre másodlagos.
Zs
-
zsolli
addikt
Egyelőre kap annyi csillagot mint a többiek. A tapasztalata is "értékes", a formája és erőnléte is rendben van.
Barátságoson már lőtt gólt
Egyelőre nincs pénzem új játékosra.
Csatárféleségem van 1-2. Felváltva játszatom Őket, erőnléttől, formától függően. A legjobbnak tűnő csatárom még nem lőtt gólt. Szezon elején, amikor megkaptam a csapatot, az erőnlétével voltak problémák, és most, hogy kezdem gatyába rázni, érthetetlen okból a formája csökkent 2 szintetHa lenne pénzem, fiatal kp-t (játékszervezést edzek), ill. 24-25 éves középhátvédet vennék.
Most az egyik középhátvédem elméletileg csatárposzton nyújtana a legtöbbet. Bajnokiban 1, barátságosokon 1, kupában 2 gólt lőttDe hát abból "főzök", amim van
De nem válaszoltál a kérdésre:
Megéri ill. van értelme a fő edzést megszakítani egyszeri alkalommal, hogy hátha más poszton is tudsz erősíteni?
Tehát most játékszervezést edzek, de egy barátságoson és egy könnyebb bajnokin 3-4-3-ban állnék fel, és adnék egyszeri gólszerzés edzést. Elméletileg 6 csatárnál látnám, mire megyek vele....Vágom, hogy kevés esély van egyszeri edzésnél szintlépésre, de hátha a formájukra kedvező hatással lenne....
Zs
-
zsolli
addikt
Ezt írja már a második meccsén:
"Dodo ezúttal egy 0-0-0 felállás mellett döntött. A kezdőcsapat: - - - .
A vendégek nem tudtak a minimálisan szükséges 9 játékossal kiállni, így játék nélküli vereséget szenvedtek. Az izgalmas játékra számító hazai nézősereg persze mélységesen csalódottan távozott. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 5 - 0. "
Zs
-
Patrick
addikt
Ha kapust edzel és már ragyogó az jó. De ha kp-t kel fejleszteni, akkor, majd add el a kapust és vegyél belőle kp-t.
Valamint edzhető kapust és ennyi.
Ha necces a bentmaradás és erősíteni kell, akkor amikor WC-re lép a kapusod sztem add el, vegyél belőle 17 éves megfelelő kapust, mert úgí is gyorsan lesz nagyszerű és erősítsd meg a kp-dat.
-
zsolli
addikt
Szombati ellenfelem 4-5-1-et játszik szinte mindig, széleken támadással. Egyik széle nagyon erős, arra az oldalra koncentráltam a fő védelmet, és 4-4-2-ben középen támadást csináltam.
Majd a "megváltásnak" vélt szélső hátvédem a 20. percben lesérült...
...kicsit elkezdtem aggódni.
A srácaim nagyon jók voltak. Az ellenfélnek egy helyzete sem volt (legalább is nem írt eventet vagy mit), nekem volt vagy 7-8. Ezekből a fiúknak sikerült 3-at begurítani
Végül 1 - 3-ra nyertem, az ellen kapott egy 11-est
Begyűjtöttem 2 sárga lapot, és egy sérülést (szerencsére 1 hetes csak).Szal megvan az első bajnoki győzelme a csapatocskámnak
Zs
Ui.: szponzorok és szurkolók boldogok
-
zsolli
addikt
Már megtettem a szükséges intézkedéseket, kevesebb megfigyelőt alkalmazok. (Dánke
)
Persze közben 1-2 szóvívővel azért be-benyalok a szponzoroknak, hátha legközelebb több lóvét csöpögtetnek
Hozzáteszem, nyugodtabb lettem volna, ha 8. osztályban kezdek...
Most a cél, hogy újoncként úgyahogy helytálljak, és valahogy a középmezőnyben végezzek...
-
DopeBob
addikt
Nálunk is elég durva lesz a vége, lagalább is az én szempontombol
1. Vasutas SE 11 9 1 1 54 14 40 28
2. RightBall SE 11 8 2 1 60 15 45 26
3. Tivornya FC 11 7 2 2 55 21 34 23
4. Kádártai Békaügetők FC 11 7 2 2 50 18 32 23Ebből most én vagyok a 2.
Ma játszom a 4.-el, jövő héten a most 3.-al és a végén az elsővel
A többieknek már könnyű meccseik vannak, kivéve hogy az utolsó körben a mostani 3-4 játszik egymás ellen.3x sajnos nem tudom elnyomni a szezon legfontosabb meccsét, bár elég jó a hangulat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged