- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Érdemes változtatni.
A kapusoknál jól jön a védekezés és a pontrúgás is.
Védekezésnél beraksz valakit a kapuba, és a két kapus megy hátvédnek.
Pontrúgásnál szerintem az egyik kapus védhet, a másik mezőnyben játszik, de a mezőnyben lévőt nevezed ki pontrugónak a meccsre.A védekezés lassabb edzés, bár ha alacsony szinten van a skill, esélyes, hogy ugrik.
Ellenben a pontrúgás edzés gyorsabb, a kapus és a kijelölt pontrúgó (tehát a mezőny-kapus) bónuszt is kap, és nem elhanyagolható, hogy ilyenkor minden játékos kap pontrugás edzést, ami nem hátrány.Zs
-
zsolli
addikt
Mióta én játszom, azóta a VII-ed a legalsó osztály. Előtte kicsivel voltak VIII-as ligák is, de a sok botolódás, ill. kitiltás (gondolom több regisztráció, adás-vételek stb..) miatt ez a mostani felállás. Asszem a csoportnál jobb oldalon van egy olyan, hogy "esélyek a feljutásra". Most melózom, így nem tudom pontosan, azt sasold meg, ott le van írva, mi hogy műxik most.
Zs
-
zsolli
addikt
VII-edből az első 2 jut fel VI-ba. A VI-os 7. és 8. helyére, illetve a botok helyére. De csak az első 2 juthat feljebb.
V-be csak VI-ból lehet feljutni, meg amit mondtál, hogy elbotolódott csapatba új menedzser érkezik. De Ő új, gyatra csapattal kezd, és természetesen visszaesik.Zs
-
zsolli
addikt
A srác egyből támogató lett. Szerintem egy csapatot megunt, és újrakezdett, persze ez nem biztos. Tehát esélyes, hogy nem sötétben tapogatózóval van "dolgunk".
Mondjuk szerintem nem jól teszi a dolgait...
Még mindig gyenge edzője van, és akiket vásárolgat, egyik sem igazán edzeni-való fiatal. Na, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Zs
-
zsolli
addikt
A bővítés időnként szükséges, arra figyelj, hogy maradjon pénzed. Jön nemsokára a 2 hetes szünet, és akkor nem nagyon lesznek bevételek. Tehát azt ki kell húzni. VI-ban meg sorsolástól függően jönnek a nagy zakók, vagy szerencsés bot csapattársak elleni győzelmek
Esélyesebb a zakó, így a "lelked" is erősítsd meg
Zs
-
zsolli
addikt
V-be jutsz fel
Te tudsz valamit, amit én nemAz ifiakadémiának 1-2 szezon, és szerencse kell, hogy eladható srácokat "termeljen". Egyszer el kell kezdeni...
2-4 milla közt lehet rá a heti kiadás.Ezt csak Te tudod, hogy ezt ki tudod-e gazdálkodni, ill. hogy milyen reális célokat tudsz kitűzni a VI-ban. De ehhez az kell, hogy lásd, milyen csoportba kerülsz.
Zs
-
ftc
nagyúr
Nézd 1 kp jobb volt mint az ő egész KP-ja...labdabirtoklás nála!
Továbbá 2008-tól vagyok HT tag...felépitettem a cspatom a nullárol feljutottam osztályozóval a V-be. Első szezonban a bentmaradás volt a lényeg..lettem 3.! köv évben lettem 3. Most meg osztáylozos helyen vagyok...nincis értelme a fokozatos csapatépitésnek -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Tökéletes csati VII-be.
Te fogsz kinevetni engem, ha meglátod az enyémeket:
1.
27 éves és 3 napos, TSI = 3 960
Formája megfelelő, erőnléte jó. [Gyors]
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 7/20 jó2.28 éves és 45 napos, TSI = 4 640
Formája megfelelő, erőnléte jó. [Technikás]
Tapasztalata csapnivaló, és csapnivaló vezetői képessége van
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 8/20 remek
Pontrúgás: 6/20 megfelelőÉs végül, a tapasztalt és öreg Bundesligás csatárom, aki anno felrugdosta a csapatot VII-ből VI-ba:
36 éves és 38 napos, TSI = 40
Formája gyenge, erőnléte gyenge. [Kiszámíthatatlan]
Tapasztalata nagyszerű, és gyenge vezetői képessége van
Védés: 0/20 nem létező
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 0/20 nem létező
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 6/20 megfelelőSzegénykém lassan 3. szezonját tölti nálam, és szépen lassan, de magabiztosan dobálja a skilljeit
-
zsolli
addikt
Sajnálom
Bár azt mondom, Te egyelőre ne "idegeskedj" ezen. Most elég csak arra koncentrálnod ill. reménykedned, hogy a kapusaid ne veszítsenek edzést sérülés miatt. És majd ha anyagilag megerősödtél, abból az összes posztot megturbózod, és harcolhatsz a feljutásért, aztán majd a VI-ban maradásért. Na, ott már érdekesek lesznek az átlagformák.
Zs
-
zsolli
addikt
Az taktika független. Bizonyos mértékű előnynél beírja a visszahúzódást. Van hogy 2-0-nál, van hogy 4-0-nál. De utána is záporozhatnak a gólok.
A kreatív játék sok speces játékosnál előnyös, de ellen is fordulhat, ha az ellenfelednél is sok speces van. Olyankor Ő kapja az SE-ket, vagy többet mint Te.
De hogy ez mitől függ, azt nem tudomZs
-
zsolli
addikt
-
-
zsolli
addikt
Nincs ebben taktika. Keveset aludtam, nyűgös voltam, és nem gyógyult meg a kp-m.
Bele akartam köpni a meccsmotor szemébe
A 2-5-3-am pl. hülyeség volt, ezáltal buktam a sérülés miatti érdemi cserét, ill. egyéb kis utasítgatásokat. Na mind1...
Mondjuk a HO még 2-5-3-nál is több, mint 90%-ot jósolt a győzelmemnek, de ez hülyeség. 0 középső védelemnél az Ő erős középső támadásával szemben...
Szerintem minimum jó, de lehet, hogy remek a középső támadása.Zs
-
zsolli
addikt
Szombaton lerúgták egy kp-mat, pont a 44. percben, így a "B" csapatból állt be egy kp, aki játszott 46 percet.
Emiatt most a barátságoson Neki már csak 44 percet kellett játszani, hogy megkapja a 100%-os edzést. Mivel a szombaton lesérült emberkém nem gyógyult meg, így maradt egy félidőre egy 100%-os edzésposzt. Ezért betettem oda a kedvenc szélsőmet.
A szélsőm a bajnokin csak 50%-os edzést kapott volna, mert ügye szélső poszton játszott.
Így kap 44 percnyi 100%-os, és 46 percnyi 50%-os jsz edzést.Zs
-
zsolli
addikt
Ne legyen sérült
Csütörtök este úgy is felnézel (ha nem vagy szabin), hogy megnézd az edzést, ill. annak függvényében állíts csapatot szombatra.
Sok kicsi megtakarítás sokra megy, főleg most Neked, hogy mínuszban voltál.
Tényleg, mesélj, mi van a csapatoddal, kit adtál el, mennyiért, kit tartottál meg, kiket vettél (mennyiért), mit edzel, és jelenleg hogy állsz pénzügyileg?Zs
-
zsolli
addikt
Rúgd ki a dokikat, ha már nem kellenek.
Ha jövő héten lesz sérülted, akkor majd veszel fel megint. Anyagilag ugyan ott leszel, mert ha most nem rúgod ki, akkor péntek esti frissítésnél fizeted ki a bérüket, és nem most, amikor kirúgod Őket.
Ellenben ha kirúgod Őket, és jövő héten (most szombaton és a jövő heti barátságoson) nem lesz sérülted, akkor a jövő hét pénteki frissítésnél már nem kell fizetned utánuk.Zs
-
zsolli
addikt
Oké. Gondold át a teljes középpálya eladását (kivéve a Jól fejelőt). Nem tudom, mennyit kapsz 4-ükért.
"B" verzió, hogy a Jól fejelőt is eladod. Számold ki, hogy akkor kb. mennyi készpénzed lesz (a tartozás kiegyenlítése után), mert akkor a 10 db suhancból több speces kiegesre futná.Elméletileg jobb is az értékelés, ha közel azonos az életkoruk. Ezt ne kérdezd, miért. Egy az, hogy nem biztos, kettő, mert nem emlékszem hol olvastam
D
Zs
-
zsolli
addikt
A péntek esti frissítés után 16,5 millióm marad. Szerintem jóval e fölött lesz a licit.
Ráadásul nem nagyon tudok Neki edzéshelyet biztosítani
Igaz, hogy 9 playát edzek kp-n, de a bajnokikon néha szükség van arra, hogy az egyik szélre a 4. legjobb emberemet tegyem be középre irányítva.
És természetesen ennek az embernek aztán szerdán is játszania kell a 100%-os helyenMondjuk ezt azért kell sajna, mert a Jól fejelő szélsőmnek sokat esett a formája. Ha egyenesbe jön, azonnal jön vissza "A" csapatba
Zs
-
zsolli
addikt
A többi, akit linkelték, már "öreg". Nem friss húsok, van bennük felnőtt edzés gondolom, így sanszos, hogy drágábbak lesznek.
Optimális esetben (ha megtartod a Jól Fejelődet) 9 playát kéne venned.
Igaz, ez esetben a jelenlegi idősebb kp-d és szélsőd is mehetne átadóra majd
Azokat is meg kéne nézni, kb. milyen áruk lehet.Első körben a csupasz megfelelőt nézd. Ha szerencséd van, akkor vehetsz kiegest, ha még nagyobb mákod van, akkor specest is.
Lehetőleg ne legyenek idősebbek 17 éves 30 naposnál.Zs
-
gooool
őstag
Nekem pl ma sikerült megvennem a második nekem megfelelő kp-mat,pedig hétfő este adtam el a két playa-mat.
Így sikerült 162.000-ből bevásárolni két természetfeletti kp-t,amik 1-2 szezonra még jók lesznek.(az egyik jól fejelő és kiemelkedő pontrúgó,mindkettőnek jó az átadása...)Én pl. a csere kp-m nemrég 8.000eFt-ért vettem.Megfelelő jsz.,megfelelő átadás és jó pontrúgás.Többi képesség gyenge.Nem speces,de 18 éves 43 napos és 1010-es TSI-je van.
Eladjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged