- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Nem a HO-ban, rendesen HT-n.
Csak akkor írja ki a nevem megtekintésnél, ha a csapat-áttekintést nézem. De szinte mindent ki lehet deríteni enélkül is.
Foxtricknál ha rámegyek a csapatnevedre, vagy mondjuk a felhasználó nevedre, akkor felugrik egy kis információs tábla. Ha ezen választod ki a dolgokat, akkor nem kell a csapatba belépni ehhez, így "láthatatlan" maradsz
-
zsolli
addikt
01010111 01100001 01111010 01111010 01100101 00101100 00100000 01110100 01101001 01110011 01111010 01110100 01100001 00100000 01101011 01100101 01101110 01101001 00101101 01110110 11100001 01101010 01110011 01111010 00100000 01110110 01100001 01100111 01111001 01101111 01101011 00100000 00111010 00101001
Megutáltok, ha azt mondom, voltam már pecázni, bográcsoltam is...
...és persze a sörözés is megvolt márJaaaa, r0by-kám, meg fogsz "halni" a túrán
-
zsolli
addikt
Szóval akkor szavazzunk: szélsőt vagy csatárt vadásszak?(by r0by)
Esetleg mindkettő?
Nehéz kérdés, de jól csinálod, hogy HO-val variálgatsz.
Érdemes megnézni még, hogy akit lecserélnél (pl. szélső vagy csatár), azok közül melyik az idősebb, tehát melyiket érdemes szanálni a barátságos mecsces "B" csapatba.
Az se mindegy, hány playát tudsz venni. Sajnos az egy széles támadások nem mindig működnek, ezt már jópárszor megtapasztaltuk a saját bőrünkön is
-
zsolli
addikt
Megvan adva, hogy %-osan hogy oszlanak el a támadások szél-közép-pontrúgás között.
Ezen mennyire módosítasz egy taktikával, ill. annak szintjével.Nálam sokszor be van írva, hogy "a pocakos sörkedvelők sikeresen passzoltak szélekre" stb..
...minél erősebb a taktikám szintje, annál több középső helyzetemet tudnak a srácok átfordítani szélsőre. Ma, földöntúli (16) taktikánál 2 középsőt biztosan nem fordított átHa nem lép be, akkor csak szezon végén botolódik.
7 hét (49 nap) nem belépés után lesz tulajdonos nélküli a csapata. Ekkor még a meglévő játékosai eredeti felállásban játszanak, ill. sérülésnél a betett cseréi lesznek addig, míg meg nem gyógyul (tapaszosra) a playa.
Botolódás 3-szor van a szezonban (de ügye csak tulajdonos nélküli botolódik):
- 1.: 7. forduló után,
- 2.: osztályozó előtt (14. forduló után),
- 3.: 1. forduló előtt. -
zsolli
addikt
Dehogynem ért a védelmed. A 3 gólból csak 1 volt sima akció gól. Ha jól láttam, pont ellentétesen volt a védelmed. A bal oldalon volt az erősebb (wc) védelmed, de neki a bal oldalán volt az erősebb támadása, tehát a Te jobb oldali védelmeden.
Tehát nem gáz így sem, belefért. Az SE-je és a szögletrúgása nem kellett volna.
Szerintem ha fordítva állsz fel (már védelemmel) "simán" hozhatod a meccset.
Visszanéztem pár meccsét. Egyszer volt, hogy mindkét szélen 9-es támadása volt, de szinte mindig a balosa 10-es, a jobbosa 8-as 9-es.
Ráadásul a "hülyéje" középen támad, ki érti ezt?
Most is,
- jobb oldal: 9
- közép: 6
- bal oldal: 10
Erre középen támad. Normális?
Mákos vagy r0by komám
-
zsolli
addikt
Ezt nem hiszem el
2 percen belül megfordítottam az állást. A 2 játékosom posztcseréjét meg nem vezetéshez állítottam be, hanem a 44 percre. Hehehehe.
Hallod, 43:56-nál szereztem meg a vezetést, és rá 4 másodpercre megtörtént az előre beállított cserém. olyan, mintha nagy spíler lennék, és az eredmény függvényében változtatok
Aztamindenit, 70%-ban birtoklok, normállal
Imádom a pontrugóm. Ma már adott egy gólpaszt (szöglet), és bevert egy 11-est
Hiányolom ám a szélső támadás-góljaimat. Kizárt, hogy le lennék védekezve
-
zsolli
addikt
Azt mondják az okosok, (és nekem is hébe-hóba bejött már) hogy a pénzügyi frissítés után azonnal, amikor lehetséges.
Ez - ha nincs rendszer-hiba - legkorábban szombat hajnali 00:15-kor lehetséges.
Logikusan - bár a HT-ban mint tudjuk nem mindig van logika - ha sokan hajnalban lenyúlják a remek srácokat, akkor mire felkelsz, megkávézol, addigra már csak a kutyaütők maradnak
-
zsolli
addikt
Khmmm....
Észrevettem, hogy tényleg jobbat húzok szombat hajnalban (00:15-01:00 között).
Persze most hogy a kapussal végeztem, már 3 megfigyelőm van. Amíg Őt edzettem, nem láttam értelmét 3-at tartani (fizetni).
Nos megérte fennmaradni. De nem ilyen egyszerű ám, rizikóztam:
- első húzásom egy 15 éves suhanc, akinek a gólszerzés max-a jó
(Nem fogadtam el, mondom most a fiatal kp-m miatt a jsz a lényeg...
)
- másodikra egy 16 éves fiú jött volna, aki összeségében gyenge volt...
(Nem fogadtam el, de ekkor már szídtam magam, hogy az elsőt elutasítottam...)
- harmadikra amikor megláttam, hogy 15 éves és remek lehet a jsz-e, nem hittem el
Ráadásul nagyon fiatal, nem a 16-hoz van közel. Mellesleg neki a védekezése jelenleg gyenge, érdemes lesz a későbbiek folyamán ránéznem annak a maximumára is.
Az első max. remek jsz-ű ifimnek a gólszerzése lehet középszerű (jelenleg gyenge), ill. állítólag jót tesz neki a pontrúgás edzés, de annak értékeiről még nincs infóm.
Zs
-
zsolli
addikt
Na, majd szorítok. Az én gyors csatim lehet, nem lesz tapaszos, de elméletileg megoldom.
A Gyors speces kp-m lesz amolyan def-csati a TDF-em mellett. Helyére a kp-n egy remek formás, spec nélküli srác lesz
Sima normál, ugyanis most (sok)mindent eldöntő két meccs fog következni. Saját pályán mindenféleképpen meg kéne szereznem a 3 pontot, remélem sikerül.
Zs
Ui.: bár szélsőim középszerű és megfelelő formában vannak, de elméletileg ragyogó kiemelkedő szélső támadásaim lesznek (persze visszahúzódásnál lecsökkenhet pl. remekre.
-
Patrick
addikt
Én most kaptam egy jó gólszerzésű középszerű minimum átadású emberkét, már nem egy csatárom van, hamarosan áttérek a gólszerzés edzésre, aztán kiedzegetem őket.
Az is jó ha csak 25-50-ért mennek el, mert ha jó emberhez kerül és ő kiedzi, eladja, akkor kapsz kevéske pénzt, ami mindig jól jön.
-
zsolli
addikt
Ja-ja
Tegnap este én is betoltam egy kis sült tarját rizzsel, savanyúval, és be is aludtam a gép előtt...
...pedig a lehető leghamarabb akartam ifit húzni. Valamikor hajnali 2-3 környékén ébredtem, akkor gyorsan húztam egy ifit (persze kutyaütő szegénykém), aztán irány fel a hálóba csicsikálniZs
-
zsolli
addikt
Oké, így értem. Igen, kiszámolható, annyi, hogy a HO és Te magad is csak saccolni tudod az ellenfeledét. a mindig ugyanabban a felállásban játszik, és követed a forma-változásait, akkor elég szépen meg tudod saccolni a várható kp-ját. De ha sokszor variál ezt-azt, vagy PIC-PIN-MOTS-ot használ, akkor eltéréseket, meglepetéseket tud okozni.
A HO-ban a zöld vagy piros nyilak a szintek közti különbséget jelenti. Tehát a zöld14-es azt jelenti, hogy ott 14 szinttel jobb vagy. Itt ne konkrét szintre gondolj, szinten belül is 4 fokozat van ügye. Az éppen, az átlag alatt, az átlagos és az átlag feletti. (Ha ez is tiszta, akkor bocsi a szájba-rágásért
)
Természetesen támadásnál a szemben álló védelmet nézi (pl. jobb oldali támadásnál az ellenfél átlagos bal oldali védelmét).
Tehát ha nem sok minden változik, akkor elméletileg pontos birtoklást mutat, de ügye ezt sok minden befolyásolja.
HO-n kívül pl. evvel is lehet számolgatni. De mondom, mindegyiknél csak nagyjából tudod megsaccolni az ellenfél várható értékelését, így itt-ott lehetnek eltérések.
Zs
-
zsolli
addikt
No, nem annyira értem ám a kérdésedet. Minek mennyi az értéke?
A Tiédet a felállásodnál (HO-ban) láthatod, az ellenfélét vagy az analyzerben alul felsorolt meccsek átlagából számítja, vagy kézzel is beállíthatod, hogy pl. csak egy adott meccsén hozott értékelésekkel számoljon.
Zs
-
zsolli
addikt
Még jó, hogy nem lőtt gólt. Akkor tetted be, amikor már 4-0-ra mentél, és 3-0-nál megkaptad a visszahúzódást
Beállt a zöldfülű 1 szem csatárnak, erre minden csapattársa a saját térfelén szotyizik. Hát hogy a fenébe lője így be szegénykém
Jó kis srác, ha csatáredző lennék, nagyon tetszene, bár sajna nincs spece. Elméletileg én inkább fizetnék a specért, mint a másodlagos átadásért. Azt úgy is edzi majd neki az edző. De szép, nem vitás, reméljük jó kezekbe kerül
-
zsolli
addikt
Nem értem, hogy tudod használni a linket...
...nekem csak a HT bejelentkezési oldala jelenik megNagyon szépen hirdeted, táblázatosan meg minden
Én nem tudok ilyeneketÁllítólag (az "okosok" szerint) úgy érdemes hirdetni, (ha van jó skille az ifinek) hogy egyik nap az egyik topikban, másik nap meg a másikban jeleníted meg. Így elméletileg mind a 2 nap (amikor lehetséges a hirdetése) megjelenik valahol.
Aztán hogy ennek van-e értelme, vagy haszna, fene tudja
A vezetői képességéhez szerintem nincs köze, hogy az ifiben csk volt.
Mindenesetre gratula a sráchoz, nekem tetszik.
Zs
-
zsolli
addikt
Köszi (és Napfénysütinek is).
Utólag akkor Neked is boldogot. A lányomnak és anyósomnak van 19-én, nekik múlt héten tartottuk, ill. akkor az enyémet is hozzácsaptuk.
Tegnap egy kis meghitt szalonnasütés volt. Ma talán átjön a cimbora egy kis ivászatra, de nem biztos.
Mellesleg az Ő fiának is ma van a szülinapja -
zsolli
addikt
Tegnap megnéztem, és ha nagyon akarnám, akkor az egyik oldalon akár 12-es támadást is tudnék csinálni
Asszem most 11-es lesz, egy 7-es védelemre. A másik oldalon egy 8-as, 9-es támadás megy egy 4-es védelemre. Önbizalmam szuper (kérdés, hogy a péntek esti frissítésnél mennyire csökken), birtokolni is fogok több mint 60%-ban, tehát elméletileg nyerek.
PIC-elhetnék is, de nem merek Medvebólé ellen
Túl mákos csapat, kreatív taktikával, és hatalmas erőnléttel, így nem merem most ezt bevállalni.
Zs
-
Patrick
addikt
-
zsolli
addikt
Elméletileg ezek benne vannak.
Az ellenfelednél még elmegy a taktika nélküli kontra, ez jellemzően akkor van, ha a támadások jóval kisebbek a védelmeknél.
Jakuu-nál is benne van, de persze durva így. Mert alapból meg van adva, hogy a támadások hány %-a hová megy, és hogy a taktikákkal és azok szintjétől mennyiben függ ez.
A középen támadás taktikánál is 1-2 támadás szélre kerül, ez stimt. Az ellenfélnek a szélső támadásai eleve erősebbek voltak, mint a középső, ez is stimt.
Ami nem stimmel, hogy oké, hébe-hóba átmegy a középszerű támadás a jó védelmen...
...de b@sszus kétszer is
Még ha az én csapatom csinálja ezt a kupában egy II-od III-ad osztályú csapat ellen, azt még úgy-ahogy megmagyarázom, de ezt nem tudomJakuu, fel a fejjel, saját pályádon úgy odavered, hogy nem győz pislogni. És nézd a jó oldalát (már ha lehet
), idegenben csentél pontot. Még szerencse, hogy Olaf nem veretett meg
-
zsolli
addikt
Szerintem nem lesz hamarabbi. Minden ligának van szünete, és utána kezdődik az új sorsolás. Tehát amik most fejeződnek be, később is indulnak.
És igen, hajrááá Live. DopeBob belehúzott. 1-0-ra megy, és lerúgta az ellenfél szélsőjét is
Újbuda most egyenlített.
Hajááá skacoook.
Zs
Ui.: kemény, nehéz meccsre számítok, remélem nem kapok ki
Pics@'ba, kimaradt egy helyzetem
-
zsolli
addikt
Semmilyen költsége nincs. A leghamarabb kezdődő 4 fősbe menj, lehetőleg ahol már megvannak 3-an
Szerk.1.: Anno én is voltam még japánban is, és nem került semmibe. A szülők perkáljanak, oszt ennyi
Szerk. 2.: Átolvasva félreérthető...
...tehát nem én voltam japánban, hanem az ifijeim -
zsolli
addikt
A péntek éjjeli frissítésnél esik le.
A TS-sel ügye nem tudsz mit csinálni, az az edződ vez. képességén múlik.Ellenben a TC-vel (önbizalom) tudsz variálni. A sportpszichológusok segítenek ha nem is szinten tartani, de a nagyobb, több szintnyi esést elkerülni.
Akár hiszed, akár nem, a fórumon neves menedzserektől olvastam, és saját tapasztalatból is mondhatom, hogy egyelőre 5 db sportpszichológus a jó. Ne kérdezd, miért nem jó a több...
...nekem 5 van általában, és most is csak 1 szintnyi esés volt az önbizalomba. Önhittről (8) kiválóra (7).Zs
-
plus44
veterán
Ööö...elmélet vége, reménykedés megszűnt.
(várhattál volna még egy kicsit!
) Akkor nem tudom sajnos. Engem az egészben az dühít, hogy a wikipédia, meg a HT súgója is azt mondja, ezt befolyásolni nem lehet, a szerencsén múlik, egyszer magas, egyszer alacsony, ellene nem tudsz mit tenni. Na de könyörgöm, akkor hol indulnak egyenlő eséllyel a játékosok? Ha nem tudom befolyásolni, akkor ez mégis milyen játék már könyörgöm?!
-
zsolli
addikt
Nézegetem a kp-ját...
...fáradt vagyok, de te most jobban benne vagy a felállásába, játékosaiba, tehát lehet segít.Szal remek edzője van, jó vezetői képességgel. A létező legjobb
És bár a jó vezetői képességgel tudna variálni rendesen a TS-sel, azt ne felejtsük el, hogy a barátságos meccsen nincs lehetősége rejtegetni a valós értékelést egy PIC-el. Nem biztos, de mintha a mostani barin is azokkal a kp-kal áll volna ki, és ez alapján szerintem toronymagasan Tiéd a birtoklás. Az "A" csapatod védelme jó lesz a támadása ellen, az önbizalmad meg csak átvisz 1-2 támadást
De bevallom nem nagyon néztem rá.
-
zsolli
addikt
Amúgy ha kevés esélyt látsz...
...nézd a bajnoki meccseidet. Kupa után kemény meccseid lesznek? Jól jönne még egy PIC?Jó TS management kell, nem úgy mint nálam
Kikaptam, majd kiestem kupából
(Igaz, egyik Olafnak volt köszönhető
)
Napfénysüti: én még nem értem haza, de tudom, hogy a srácaim átütő győzelmet arattak idegenben.
-
zsolli
addikt
De most már tudod, hogy 11-es rúgásnál mi számít. Ez alapján állíthatod össze a büntető rugókat, ill. magas tapasztalatú (esetleg gólszerzésű) playát be tudsz cserélni a 119'-ben.
Ill. nem tudom pályán kell-e lenniük, lehet elég ha keretben vannak.
De majd megsasoljuk az embört.
Sokat számít ám a jó TS
Nézd meg az Ő meccsét, van-e nyoma PIC-nek, ill. kapott-e eltiltást, vagy sérült-e valaki.
Zs
Ui.: utána kell nézni, mert már megint elfelejtettem, mi is a fontos a büntető-párbajnál. Az biztos, hogy a technikás spec jó ott.
-
zsolli
addikt
Köszi
Nekem is csak mostanában ment fel a szint, az átadás edzés miatt. Ill. eddig Fillipo Scagnoli nem játszott a csapnivaló formája miatt, pedig neki már nagyszerű az átadása.
Persze most egy darabig megint nem lesz ilyen, mert kiállítottákValahogy ebben a szezonban nem akar a bajnokikon részt venni.
Na, majd megnézem én azt a fiatalítást
Elméletileg a kedd esti uccsó frissítés után kapsz reális képet HO-ból (már ha 100%-ban reális), mert addig a frissítéseknél azért csökkeni fog a TS. Most ügye még evvel a nagyon magassal számol. Szerintem boldog környékére lemegy, bár fene tudja.
Jaaaa, hogy mámoros, akkor fene tudja...
-
zsolli
addikt
Aztamindenit, 0-8. B@sszus, ez jót tesz a szurkolóknak, önbizalomnak, mindennek.
r0by, ha a fiatal erős kp-val még tudsz várni...
...majd valamikor én is eladom Őket, addigra spórolj össze 800 millát, vagy 1 milliárdotUi.: köszönöm a közvetítést uraim
Ui.2.: otthon azért megnézem, hogy miért is ilyen nagy a különbség.
R0by, meccsvégi értékelésnél, így visszahúzódva milyen támaádsértékelést ír nekem?
-
-
Jakuu
őstag
Nem, mivel a masodlagos skill jelen esetben a tamadas, sokat ad hozza a tamadasokhoz.
Amugy sem sokad edzem azt, kb a szezonok egy harmadat. Ahhoz eleg, hogy kb egy szintet lepjenek a jatekosok. 5-5-0-val 18 jatekost tudok edzetni a bajnoki merkozesek mellett.Amugy a mai merkozesemen vezetek a 31. percben 3:1-re ha jol latom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged