- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Azt mondják, hogy random, igaz....
De sztem biztos nem teljesen csak véletlen, van benne valami súlyozás, pl csatárok többet rúgnak, vagy a tapasztaltabbak is jobban rúgdoshatják a gólt. Ez utóbbit csakk abból gondolom, hogy nekem van 2 edzőjelölt védőm megfelelő-jó tapasztalattal, és ők is időnként be-be találnak, sztem védőkhöz képest sokat...
Emellett van egy urban legend, amiben lehet igazság . Ez az RGK, azaz rejtett góllövő képesség. Ez abból adódik, hogy többen megfigyelték már, hogy mondjuk az 1ik csatáruk általában több gólt rúg, mint a másik. És ez nem csak 1 szezonon keresztül fordul elő, hanem huzamosabb ideig. És ezt nem tudták a semmilyen tulajdonságbeli különbséggel magyarázni...
Ezt pl én is megfigyeltem már. -
JanoXP
aktív tag
szerintem emiatt nem érdemes régiót váltani... A hazai pálya előnye szerintem egyébként is a PIC-hez és a MOTS-hoz hasonlóan a középpálya teljesítményébe számít, csak sokkal kisebb mértékben. Az én Kupaellenfelem sem hiszem, hogy a régió miatt nyert volna gyengébb teljesítménnyel (igaz, csak egy hangyányival) 4-1-re ellenem a Kupában. Egy bizonyos szint felett a meccsek végeredménye már sokkal nagyobb mértékben múlik a randomon (aminek csak egy pici része a régió), mint a képességeken, mert az értékelések kb. hasonlóak (hasonlóan nagyon magasak)...
-
JanoXP
aktív tag
''Sőt az idősebbeknek ugye jobb az xpjük és olcsóbbak, cserébe persze 1-2 évnél többet nem érdemes alkalmazni őket mert elértéktetlednek. Bár szvsz 35ig simán játszatható egy playa, nagyobb veszteség nélkül.''
Hát azért ha egy 33 éves nagypapát lerúgnak 5 hétre, az egy teljes szezon, mire felépül... -
Tomcat13
senior tag
Lehet, mondjuk talán jó lenne tudni mit edz és miylen edzővel, mert ugye pénzt csak azzal lehet igazából termelni.
Másfelől nekem van egy 32 éves remek IM-em, és már vagy 6-7 fordulón kerezstül nem játszhattam, mert a formája iszonyatosan lezuhant és csak most kezdett visszakapaszkodni vagy ez nem életkor függő, mert én arra gondoltam. -
Tomcat13
senior tag
Na igen, nem akartam megijeszteni, de sztem ha ezeket a szempontokat tűzi ki magának az jó, mert így tudja merre kell fejlődni, az életkorban pedig igazad van, de én úgy gondolkoztam, hogy több szezonra vesz vki egy játékost. Az igazi, hogy egy 30 éves playa is lazán el játszik még 1-2 évet komolyabb TSI esés nélkül.
-
X-COM
nagyúr
hát, ha lehet az NTA adatbázisra hagyatkozni azért még kispadra mindenhogy belefér, van egy srác ami talán egy picivel le volt/van maradva, de őt excellent edzővel nyomatják, szal előbb-utóbb ígyis-úgyis lelépett volna, így mindenképpen max. kispados lehet a srác.
(igazság szerint már régóta nem néztem rá, szerintem már lelépett a gyerek)
mefisto: milyen néven futsz ott? -
Tomcat13
senior tag
Köszi a tanácsokat, mondjuk nekem ez most nem aktuális, csak majd a következő szezonra szeretnék egy oylan csapatot amelyiknek meglehet a bajnokicím és a feljutás is.
Egyébként csatárt edzek, van 1 remek 4 jó + 1 megfelelő, szal ezzel nem lesz gond, ezért a védelemre és a középpályára szeretnék költeni, már vettem egy kiemelkedő IM-et, most váro, hogy megint gyüljön egy kis pénz a jegybevételből, a reményeim szerinti 2. helyért járó pénzből és a gólkirályi bonuszból, ha ez meglesz akkor vehetek még 1 playat, nemtom inkább egy védő vagy inkább egy nagyszerű szélső legyen, talán az utóbbi, majd még meggondolom. -
Tomcat13
senior tag
-
JanoXP
aktív tag
Ezzel azt akartam mondani, hogy én a magyar HT 2. szezonjának legelején kezdtem a játékot. Most tartunk a 11. szezonnál. Ha 3 hónappal korábban kezdtem volna, akkor nem a IV.17-ben kezdtem volna, hanem a II.4-ben, ugyanis, fentről lefelé töltik fel a csoportokat. Egy szezonnyi edzés és HT-tapasztalat azért nem kevés, főleg nem a játék legelején.
Tehát ha az 1. szezonban tudtam volna kezdeni, akkor most valszeg lenne néhány jobb Kupa-szereplésem és talán NBI-es bajnoki címem is... De így legalább izgalmasabb a játék... -
Tomcat13
senior tag
Most végeztem egy felsőfokú szakon és a bizonyítványt családi és egyéb okokból csak a hiánypólási hat.idő után vettem kézhez így nem tudtam mellékelni a jelnetkezéshez, azaz elestem plusz pontoktól, pontosabban 6 ponttól, amivel simén bent lennék a kommunikáció szakon, szal emiatt próbálkoznék fellebezéssel.
egyébként durva a dolog, mert úgy voltam vele simán bent vagy erre 30 ponttal emelték a határt tavalyhoz képest és így 3 ponttal lemaradtam és ilyen hülyeségekkel kell izzadnom. -
törölt tag
Igen, lehet 2értelmű voltam. A már regelt emberekre gondoltam a szkriptet.
Mondjuk aki nagyon durván nem valós adatokat ad meg (pl.: Zaránk, Virág utca).
A példát lefordítva: Egy település, ahol nincs is a megadott utca. Persze ez nem teljesen ellenőrizhető 100%-os biztonsággal, és persze ezek csak tippek. -
Harrylles
aktív tag
Nem, csak találtam egy nagyon jó játékost, akire lenne is pénzem, csakszombaton vendég pályán leszek, így nem lesz pénz. Ha hazai pályán lennék hétvégén akkor teltházam lenne. És félek ha megveszem a játékost, akkor sajnálni fogom később a pénzt.
Közben túllicitáltak, úgyhogy ledöntöttem, hogy nem veszem meg.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
borzasztó egyszerű módon, van egy on és egy off képem (nyilván non-visible), és ezekből mindig a megfelelő ország zászlóját egyszerűen átmásolom a látható képbe. image.canvas.pixels tömbből kell olvasni az egyik oldalon, és írni a látható képbe. a szöveg pedig egy label, aminek a canvasát a mentés pillanatában rámásolom a képre.
-
JanoXP
aktív tag
ha beteszed a kezdőbe és a meccs alatt jár le a fizetési határidő, akkor még a meccset NÁLAD játssza végig és csak a lefújás után kerül az új tulajához. Ebben egy apró bibi lehet, ha lejár a deadline és pl. 5 perc múlva a gyerek lesérül 7 hétre... A vevőt megüti a guta...
Einstein: én is így gondoltam, akkor nem jártam messze az igazságtól... -
JanoXP
aktív tag
természetesen meg fogja kapni az edzést, 2 apró feltétellel:
1. nem rúgják le túlságosan (legalább 2 hétre)
2. azon a poszton játszik jelenleg, ami NÁLAD az edzett poszt...
Egyébként én azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha:
van egy ország, ahol csütörtök délután pl. 4-kor van az edzés. Ott a gyerek megkapja a gyurmát, majd 4-5 között én megveszem. Ilyenkor, ha én is azt a posztot edzem, akkor nálam is kap edzést?
Nem hiszem... -
JanoXP
aktív tag
Hali!
Innen is szorítson nekem ma mindenki! Iceman-nel (Riders Of Rohan), a Kupasorozatban résztvevő csapatok egyik legerősebbjével (legalábbis középpályán) találkozok ma és én leszek idegenben. A Random eddig mellettem van (2 alap csatára és egy alap középpályása sérült), remélem még egy kicsit kitart!
Mindenképpen tovább szeretnék jutni rajta, mert célom egy kiugró helyezés elérése a Kupában (eddig max. a 7. körig jutottam mindig), ha rajta túljutok, már az is rekord...
Mindenkinek sérülésmentes meccset kívánok! -
JanoXP
aktív tag
a csatárteljesítményt! Minél magasabb, annál jobbak a támadó-értékelések. Viszont magas TS-nél, magas önbizalomnál könnyedén előjöhet az ún. overconf. veszélye. Ez olyan, amikor csoportvezetőként látogatsz a csoport utolsó helyezettjéhez, és a játékosaid túlzott önbizalom következtében félválról veszik a meccset! Ekkor, még ha sokkal jobb is vagy, könnyen kikaphatsz! Remélem nem lesz ilyen a következő meccsem, ugyanis nálam pont ez fog előfordulni...
-
Harrylles
aktív tag
-
einstein
senior tag
-
JanoXP
aktív tag
Én is írtam neki egy mélt. Válasz:
''Eskü nem folytatom tovább, faszság amit csináltam... Tudom...''
Ez sík hülye...
Mondtam neki, hogy már most jobb, ha regisztrál egy TISZTA csapatot, amivel JÁTSZIK és nem csal...
A GM-ek általában odafigyelnek az ilyen dolgokra. Anno az én csapatomat is simán kinyomták. De annak már vagy 8 szezonja...Pedig eszembe sem jutott ilyen szinten csinálni, csak csődközelbe jutottam a csapatommal és egyetlen transferrel meg akartam menteni. Be is buktam a dolgot...
Egyébként írtam egy fórumba, mert tudom, hogy ott a GM-ek közül valaki biztosan megfordul... -
focus25
csendes tag
Szerintem ez nem spicliség!
A szabályok azért vannak, hogy betartsák őket, hogy nézne ki ha mindenki ezt csinálná büntetlenül! Mi akik itt vagyunk szabályosan csináljuk (remélem mindenki) keményen megdolgozva minden fillérért, hogy fejleszteni tudjuk a csapatot. És ha egyszer egy ilyennel összekerülsz a kupában és a sáros pénzéből összevásárolt csapatával átgázol rajtad, nem leszel túl boldog, és akkor már csak azért is bejelented!
Egyébként szerintem meg a csoporttársainak kellene lépni, hogy lockolják! Elsősorban ők szenvednek emiatt! -
einstein
senior tag
Pontosítanék
4. AIM v AOW (középen vagy szélen támadás) akkor jó, ha középen vagy szélen jelentősen erősebb a támadóértékelésed. Ez semmi mást nem csinál, mint a meglévő támadás elosztását változtatja meg (nem a szinteket), tehát a középen-támadás több középen vezetett és kevesebb szélen vezetett támadást jelent az alaphoz képest és vica versa. + a védekezést is befolyásolja hasonló módon...
Szerk: Azt is hozzá akartam még tenni, hogy az átadás azt befolyásolja, hogy a középen vagy szélen támadást milyen szinten sikerül eltolni. Asszem a szabályzetban benne van, hogy az eltolás mértéke milyen %-ok között mozoghat.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
a gól az sima gól, a játékos ettől függetlenül kapott egy technikai eventet ami általában a csillagok számában jelentkezik.
a kötőjeles eventgól dolog urbanlegend, mint mondtam, de gyanúsan igaznak tűnik.
ez itt pölö egy quick event, ami végül góllal zárult
Zsolt Ábrahám´s speed was made justice as he darted past his marker and struck an opening pass to Domonkos Németh who scored the 1-2 goal -
törölt tag
Muszály az erőnlétet feldobnom, utána pedig kell a forma, mert az leesik. Sajna az eddigi meccseim az erőnlétek miatt mentek el elég nagy részben.
Ha végeztem az erőnlét&forma edzéssel, akkor utána visszaállok a kapus edzésre vagy tényleg vmi főskillben kell gondolkodnom.
Egy kis kiegészítés a meccs-szimulátor tesztelésével kapcsolatban (dinam0-féle):
-Mindig a meccs előtt egy nappal, az előző megegyező meccs típust alapul véve.
-Az első 1000 meccsre alapul a teszt.
-A statisztika csupán a jóslat jóságát mutatja(1-2-X)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest