- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16311 üzenetére
Még azt meg tudod tenni, hogy kreálsz 2-3 játékost a HO-ban. Játékszervezéses, átadásos és egyéb képességű szélsőkkel. Mivel Te tudod, hogy mit szeretnél a szélsővel elérni, illetve ügye az általa eredményezett értékelések sokban függnek a meglévő játékosaid képességeitől is, ezért szerintem ez a legjobb ötlet.
Tehát kreálsz 1-2 srácot, majd megnézed, hogy mit eredményeznek a csapatoddal.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16311 üzenetére
Ha a speceket nem nézzük, akkor így kapásból azt mondom, hogy kétféle szélső van.
Az egyik amelyiknek magas a játékszervezése, tehát középre irányítva a kp-értékelést növeli.
A másik szinte csak szj-vel és átadással bír, tehát pl. támadó utasítással a támadási értékelést növeli.
Specnél a Gyors, Kiszámíthatatlan és Jól fejelő jöhet szóba, de ez attól függ, hogy a csapat eredetileg milyen specesekből áll.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #16311 üzenetére
Hát nálam az alap a 20-25 közötti, magyar, titáni szélső. Magyarok között, most csak 6 van a piacon és 550 a legkisebb ár. Vagy vársz még, avagy veszel külföldit, ott már nyilván van 500 alatt. Pl ő: 331994893
Ilyesmi elsőre teljesen jó. Gyors, fiatal, a fizetése sem sok. Vagy ő: 334710055 de van még pár hasonló jelen pillanatban, kb 16 játékos. Meg kell találni a megfelelőt, mind tsiben, mind életkorban, fizetésben, esetleg csillagban... jah és ha van némi megfelelő mellék skillje az is valami.Nekem most a középpálya következik, ott is a belső középpályások, 3 db. A szélsőket hagyom utoljára, mert az nem olcsó.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16288 üzenetére
Inkább úgy cumizzak, hogy én választom ezt az utat, mint menet közben Olaf csesszen ki velem
Muszáj volt ezt meglépni. Akiket eladtam, azok csak értéktelenedtek volna nálam. Így tudtam a legtöbb "gempát" kisajtolni belőlük, és tulajdonképpen kezdésnél ez volt a cél.
Tehát tőke gyűjtés, majd saját csapatépítés. Most megvannak a jövő nagy reménységei (már csak 1 srácot kell vennem), és van bőven pénzem a későbbi edzésváltásnál a posztok minőségi feltöltésére.A legnagyobb pofonokat most fogom elszenvedni. Talán következő szezonban VI-odban már néha oda tudok csapni egyszer-kétszer
Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #16263 üzenetére
Ezzel most én is így vagyok.
Nincs lóvém, de védelmem sem lesz, mert el kell adnom két titáni védőt valamikor majd a 3-4. forduló után.
Ezért akartam idén bent maradni ötben, hogyha jövőre kiesek hatba, addigra tudjak egy kis edzést adni a fiatal generációnak, hátha megállják majd a helyüket ott.
Na mind1, majd lesz valahogy.Mai edző meccsem sem lesz kutya, lesz vagy csapnivaló a kp-m
Akkora verésnek nézek ki, mint ház.., csak ne legyen sérülés, mert már kezdem unni, hogy az idei szezonban minden héten volt egy. -
r0by
addikt
válasz
DopeBob #16254 üzenetére
09.24., hétfő
• Mérkőzésszünet az ifibajnokságokban (09.30-ig)09.26., szerda
• Barátságos meccsek
• Az első kupaforduló párosítása
A 35 496 vagy több csapatos országban 32 768 csapat indulhat a kupában.
• Fradi-Újpest Challenge09.27-28., csütörtök-péntek
• Csoportcserélési lehetőség a VII. osztályban és lejjebb. Csak botcsapattal lehet helyet cserélni.09.29., szombat
• Visszaáll középértékre a(z):
- Csapatszellem (hűvös, 4,5)
- Önbizalom (erős)
- Szponzorok hangulata (elégedett), (hacsak nem jutottál fel, ne lepődj meg, emiatt csökkenni fog a szponzori pénzed, nem is keveset…)
• A szurkolói hangulat elmozdul a középérték felé (de nem áll vissza középértékre)
• A játékosok formája/erőnléte nem áll vissza középértékre (azonban, ha nem játszanak az adott héten, akkor ugyanúgy eshet nekik akármelyik, mint máskor)
• Bajnoki meccsek nincsenek!10.01., hétfő
• A sárga és a piros lapok eltűnnek
• A szezon bajnoki meccseinek párosítása, az előző szezon eredményei alapján *
• A válogatott szövetségi kapitányok választása elindul10.03., szerda
• Az első kupaforduló
• Akik nem vehetnek részt a Nemzeti Kupában, azoknak barátságos meccs. (Magyarországon minden aktív csapat részt vesz a Kupában)
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak.10.06., szombat
• Az első bajnoki forduló -
r0by
addikt
válasz
DopeBob #16228 üzenetére
Ez tetszik
:
87:59
Az utolsó percek nyomása megtörte a tapasztalatlanabb játékosokból felépülő RightBall csapatát, és nem tudták tartani az iramot.
89:08
A gyors támadójátékra képes RightBall a mérkőzés 89. percében megmutatta, miért is tartanak az ellenfelek annyira a kontráiktól. Antonije Radojković őrző nélkül maradt, és könnyedén szerzett gólt, ezzel az állás 0 - 3.
89:25
Antonio Spicci góllal fejezte be csapatának bal oldali kontratámadását, melynek köszönhetően a mérkőzés állása 0 - 4. -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16190 üzenetére
Nem sokkal jobb a remek a jónál. Egy kicsivel gyorsabb csak, illetve elméletileg magasabb átlagformát eredményezhet...
Nem lesz jobb az edző. Ez a 2. körös esélyes srácoknál van. Ügye nem mindenki engedheti meg magának a remek edzőt, ezért remekekhez az igazán brutálokat osztják. Az esélyes jók meg mennek jó edzősökhöz.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16060 üzenetére
Nemsokára változnak a fizetések azért.
A hatékonyabb edzés miatt az erőnléttel kicsit lejjebb kéne menni, de akkor az idősebb játékosok erőnléte is csökken, így a meccs végén nagyobbat esnek a csapatértékelések.
Az öregekben az is benne van, hogy elkezdik dobálni a skilljeiket. 28 év felett bármikor dobhat sajna, még titáni, vagy az alatti szintnél is.
Egy ördögi kör ez az egész
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #15906 üzenetére
Én fiatal 15-ös kp-t kínálok 11-es átadással akár
Akit esetleg "B" csapatban még edzeni is tudnál támadó középhátvéd poszton
Így még jobban javadra válna. Vennél 1-2 ilyet "B" csapatba, jól kigyurnád Őket, és később kp-n vagy védelemben is jók lennének. Az átadásuk miatt még az ellentámadás is szuperül működne.
Így alig kell kp, csak támadó szélsők és 2-3 csatár. Tehát védelem és támadás
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #15856 üzenetére
Nem hiszem, hogy elviszik Őket. De ja, akik kint vannak, mind mehetnek isten hírével.
6 belső posztra már 2 srácom van, jön még egy akadémiáról és mellé még egy U20 esélyes valamikor, és még veszek két Jól fejelő kp-t. Közben veszek 4 db 18 éves magas szélsőjátékú suhancot. 2 Gyors, 1 Jól fejelőt és 1 Kiszámíthatatlant.
Aztán pár szezon, és uccu neki, irány a IV-ed
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #15824 üzenetére
Éppen ez az, hogy én miért szopok mindig az ilyen esélyek találkozásakor?
Még 1x sem jöttem ki győztesen...
Nálam gyengébb csapatok folyamatosan nyernek, holott esélyük sem lenne. Egyszerűen nem reális ez az egész, és ez nagyon idegesít.
Hullámvölgy, hullámhegy, ezt is értem. De ez nem az b@kkerSzerk.: úgysem tudok itt senkit meggyőzni, és nem is akarok. Lehet, hogy sunyiban folytatom, de r@hadtul elment tőle most a kedvem, jobban, mit máskor.
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #15817 üzenetére
Semmi különös, azt érzem, hogy indokolatlanul sújt a balszerencse a szezon második felében. Értem én, hogy így, meg úgy, de amikor jobb értékelést hozok össze az ellenfelemnél (és nem 1%-al), akkor elgurul a gyógyszer..
Csak példaképpen mondjuk hasonlítsd össze az én utcsó meccsem például zsolli utcsó meccsével. (bocsi, hogy téged hozlak fel öregem példának...)
Szóval szeretném újrakezdeni, de úgy, hogy a jelenlegi hy-os fordítós pozíciómat megtarthassam. Ha ez nem lehetséges, akkor sajnáltam, de léptem egy nagyot ez ügyben, szóval viszlát. Nem látom értelmét az egésznek, ha nem egyenlőek a feltételek. Akárcsak a való világban.. -
r0by
addikt
válasz
DopeBob #15796 üzenetére
Nem próbáltam még sohasem 5-3-2-t, mert a jelenlegi játékosállománnyal elég gyér támadást tudok csak felmutatni így: középen támadás megfelelő, a széleken pedig gyenge. Szóval nem is biztos, hogy próbálkoznék. Bár egyszer egy ellentámadással bevállalnám, csak ahhoz be kellene gyakorolni ezt a felállást. Bár hozzáteszem földöntúli lenne így a középső védelmem
Természetesen megint kimaradt a helyzetem
-
M3oH
addikt
válasz
DopeBob #15469 üzenetére
Hattrick organizer is irja.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #14765 üzenetére
Nem tudom, milyen esélyeim vannak, sok minden változhat a szezonban, nem beszélve 1-2 csapat több száz millás erősítéséről
Kinéztem pár csapatot, akik legyőzésére van egy kevéske esélyem. Csak rájuk koncentrálok. Illetve pár erősebb csapatot talán a saját stadionomban meg tudok lepni, de fene tudja.
Ja, és menet közben még gyengülök is, mert elméletileg adogatom majd el a kp-kat.
Na, majd meglátjuk.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13844 üzenetére
Most melózom, így lehet, hogy nem jó dolgok rémlenek.
A visszahúzódás Neked csak jó, mert növeli az amúgy is erős védelmed.
Ha jól emlékszem, a 3 bekapott gólból 2 is szabadrúgás volt. Kapusodnak és a pontrugódnak milyen a pontrugás képessége?
Amúgy sajnálom, én reménykedtem, hogy a fiaid rá tudnak ülni az eredményre. Qrva pontrúgások ne lettek volna
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13751 üzenetére
Nem tudom, milyen edződ van, de pl. a tuti vereségnél PIC-elhetnél, legalább a csapatszellem magas legyen, aztán kipécézel 1-2 csapatot, akiket tutti meg kell verned a bennmaradáshoz, és nálok PIN-elsz vagy MOTS-olsz, persze nem védekező, hanem meglepetés birtoklós-támadós felállásban
Zs
-
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #13743 üzenetére
Hmm... valamiért a HT meccs analízisben és a HO értékelés előrejezlésében elég durva eltérés van. Van ahol akár 2 szintel is jobb vagy a HT szerint, mint a HO szerint... így azért egész más. Fura... na mindegy, csak jobb lehet, mint amire számítok :-)
Nah, majd holnap összenézem a végleges értékeléssel, aztán kiderül ki mond igazat :-I
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13735 üzenetére
100 milla kontra 20 milla. Persze a végén más az eredmény
Lehet, hogy egy friss regesnek megérné (már ha összekalapol 100M-et plusz az edzőre), de én úgy vélem, hogy ha most pl. elkezdenék védőt edzeni, akkor tuti nem csak a specére figyelnék oda, hanem egyéb kiegészítőkre is. Sőt, lehet, hogy inkább megfelelő védekezéssel venném, de magas szélsőjátékkal, esetleg jó jsz-szel, és akkor egy álomszerű középszerű átadás is bejöhetne még
Ha nem is mind a 10-nél, de 3-4-nél biza nem sajnálnám a lóvét.
Még én se számolgattam, hogy miként is kéne ezt a kapusedzés dolgot. Most csak annyi pattant ki a fejemből, hogy megnézem a piacot, van-e olyan fiatal playa, aki kb. term. feletti védekezéssel, és középszerű-megfelelő védéssel van megáldva. Az ezér tis jobb, mert eleve nagyobb mértékben járul hozzá a védelemhez, mint a sima kapus, ill. nagyon sokáig, az edzés ellenére is védőként fogja kezelni a HT, így a fizetése sem lesz olyan magas.
Ui.: na és persze kíváncsian várom, milyen srácot találnak a megfigyelőid. Én a múlt héten elcsesztem a duplázást, most meg melózom...
...talán majd jövő héten -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13733 üzenetére
Igen, biztos hiányozna a heti 3-4-5 skill-up (mint most átadásnál).
Az viszont biztos, hogy a mostani kapusaim mennének a kukába (psssszt, el ne mondjátok neki
). Az egyik az alap csapat tagja volt, a másikat a regisztrálásomnál vettem bagóért
Eldad Kerem-nek ha jól emlékszem középszerű a védése, és remek a pontrúgása. Szerinted?
Ha jól rémlik megfelelő védéssel vettem, de természetesen már ledobott egy szintet a vén róka -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13730 üzenetére
Na, akkor számoljunk más megvilágításból (melózom, így a Te számolásodra tudok hagyatkozni).
Továbbra is azt mondom, hogy kapusedzésnél is ugyanannyi időre kell nézni, mint védőknél, mert az az egyetlen közös a kettőben.
Tehát 65 hét alatt mennyit ér el a két edzéstípussal az ember. Számoljunk 4 kapussal az eygszerűség kedvéért, és tételezzük fel, hogy meglépi mind a 4 a titáni szintet (akárcsak a 10 védő). Ekkor elméletileg a kapus-résznél duplázódik a heti-érték.
Most nem tudom, hogy érdemes-e foglalkozni az "alapanyagokkal", azok bekerülési költségével. Nem tudom, hogy mindkét esetnél egy sima monoskilles játékost néztél árbecslésnél. Védőnél ügye már a specialitás is fontos, illetve a kiegek. Persze kapusnál sem árt ha gyenge-megfelelő közt van a védekezés-pontrúgás, de nyilván ez jobban megdobja az árát.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13726 üzenetére
Ha nem használod ki a 10 edzéshelyet, akkor az még "rosszabb". Eleve indulásnál 3 ifjonc védő nem sok vizet fog zavarni az ellen csatárainak
Úgy is lehet számolni, hogy az indulshoz képest, amikor egyszer csak edzést váltasz, akkor csak meg kell tartani belőle magadnak is.
Na, de tulajdonképpen minden ligában, minden csapatnak másféle erősítésre van szüksége, nem lehet általános receptet írni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13722 üzenetére
Jó a heti lebontás, de az átlagot ugyanannyi időre kell nézni, tehát kb. 4 kapusra.
A 4 kapusnál azért féltávon kap a csapat egy nagy tőkeinjekciót, ami igen jelentős minőségi csapatjavulást eredményez, vagyis amikor újrakezded a suhanc kapuspalántákkal, a csapatértékelés javul, mert tudsz minőségi védőket venni (esetemben ügye nem kell kp-ra költeni).
Ellenben a 10 védőt vagy nem adod el, mert kell 3-4 saját célra, vagy eladod a 10-et, veszel 10 védőpalántát és kezded előlről "nudli" védelemmel.De persze itt is lehet másképp elosztani a pénzeket, és itt sem mind1, hogy eleve milyen erősségek vannak más posztokon.
Nekem nem lenne jó a védőedzés, mert 5 védős felállásnál nem tudok "foglalkoztatni" 3 kp-t, 2 szélsőt és 2 csatárt.
Soksféle stratégia van, de mindenkinél más a nyerő, mert a csapatok alapja nem ugyan az.
Eladhatom én az összes kp-m és szélsőm, tele is lennék lóvéval, de az kb. olyan lenne, mintha egy égő cigit odatennék egy héliumos lufihoz, amire az van írva: Sörhas.
-
plus44
veterán
válasz
DopeBob #13724 üzenetére
Nem fogunk dűlőre jutni, de mindegy is. jelenleg is kapust edzek, egyszer volt tapaszos az egyik, egyébként pedig ha veszel egy jó védésű kapust, akkor pár héten belül a "gyengébbik" kapus sem számít gyengének a csoportodon belül (nyilván nem NB1-et kell alapul venni). Én még mindig azt mondom, simán kezdjen el kapust edzeni Zsolt, mert neki már vannak komoly mezőnyjátékosai, neki nem kell végigszenvednie azt, amit nekem az elején.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13710 üzenetére
Oké, de a kapust miért legendásig edzed?
Úgy értem, hogy mindkét esetben arra a szintre viszed a srácot. Tehát a védőt és a kapust is term. feletti-titáni szinten dobod piacra. Nem tudom, ott milyen árak vannak, de kérdés, hogy míg a védőd titáni lesz, addig a második körös kapuspalánták hogy állnak.
Én nem nagyon akartam védőt edzeni, mert nem nagyon tetszenek az 5 védős felállások. Én meg nemigen szeretnék edzés-helyet veszíteni. Igaz, most átadásnál ez megtörtént, de ez van
Bonyolult ez, én sem tudom, mi a nyerő
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13704 üzenetére
Ez persze még nem biztos
De úgy vagyok vele, hogy olyan kapus, ami nekem jó lenne, rohadt drága. Lehet, jobban járok, ha kiedzem magamnak
Úgy terveztem, hogy vennék egy fiatal term. feletti védekezésű játékost, akinek minimum középszerű-megfelelő a védése (nem tudom, van-e ilyen
), és Őt kiedzeni kapusnak.
Mellette meg nevelődne mindig egy fiatal kapus, ami hozná a szezononkénti lóvét.
De még kell egy kis idő, míg a "B" soros kp-k elérik majd a titáni jsz-t. Főleg, hogy még átadást edzek
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13483 üzenetére
Edzésintenzitás csökkentés semmiféleképpen nem jó a formáknak (bár vannak véletlenek).
Ettől jellemzően a TS fog növekedni. Ezt általában szezon utolsó tétmeccsén, esetleg osztályozók előtt játszák meg, de természetesen bizonyos %-nyi edzésvesztéssel jár.Erőnlét csökkentés jót tehet a formának, de kérdés, hogy mennyiről-mennyire, ill. ez hogy hat az idősebb kulcsjátékosok erőnlétére.
Gondolom minden változtatásnak vannak pozitív és negatív oldalai is, ezért ha van egy beállt edzésterv, akkor onnantól kezdve a türelem és a reménykedés fog tudni segíteni
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest