- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Pont erre (is) irányul a Marskutatás, hogy az erőforrásokat milyen módon lehet úgy felhasználni, hogy azt ne kelljen magukkal cipelni az emberes küldetésnél. Persze addig még sok dolognak kell történnie, de én nem is írtam sehol, hogy ez 5 éven belül megtörténik.
"Persze, von Braun kezdte. "
Ezt gondolom csak azért rángattad ide, hogy igazold magad. Nyilvánvaló, hogy neki nem az járt a fejében, hogy embert küld a Marsra, ellenben amit írtam, azt a NASA már a nyilvánosság felé kommunikálja. Ez persze még nem biztos , hogy megvalósul, de ez már egy cél, ami ki lett mondva.
Összefoglalva a 3 fent említett probléma (odajutni, leszállni, és visszajönni) egyszer ki lett mondva (balamikor valaki által), azóta meg már lépésenként abba az irányba tartunk , hogy a problémákat megoldják.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Törökország, India és Szaúd-Arábia is nagy versenyben van a jelentések szerint a következő Tesla gigagyárért. Eközben az X és Musk a gyűlölettartalmak miatt kerültek bajba és izraeli nyomás alá. Musk pedig jelezte, hamarosan mindenki számára fizetőssé válhat az X. Az elfoglalt ügyvezető Neuralink cége hamarosan elkezdi az emberkísérleteket, a SpaceX pedig beperelte az USA-t, amiért alkotmányellenesen vádolják őket a bevándorló munkaerő mellőzésével.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest