Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Redmi Note 7 - nota bene
- Apple Watch
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz Csocsesz75 #237 üzenetére
Hol vagy hogy állítod be hogy ilyen sűrűn mutassa a pulzust a diagrammon?
Átraktam folyamatos mérésre hogy megnézzem de nálamteljesen máshogy nez ki a heart appban az egész, óras bontásban van...
....Szerk.:
Megvan. Lecsekkolom így. Kíváncsi leszek kihagy-e.[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
3 egymást követő órát néztem és hazáig nézni is fogom de sehol sincs kimaradás. Hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz BusinessGuy #252 üzenetére
Majd órán is nézd meg, kirakod az óralap mellé a pulzus widgetet, hogy mozgás közben villog-e ?
Ülés után hirtelen felállsz mozogsz intenzíven, mondjuk helyben futás 1 percig közben folyamatosan figyeled a kijelzőt villog-e a pulzusérték, majd megállsz, tartod a csuklód és akkor is nézed, hogy villog-e.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz Csocsesz75 #253 üzenetére
Nincs ennek az ég világon semmi baja végig mért az elmúlt órákban, hirtelen mozgást is, intervallt is, mindent. A hiba nálad van. Vicces is lenne ha ugyan az a probléma lenne miközben az érzékelőt megváltoztatták (emiatt nincs QI Charging) es ugyan úgy szarakodna....
Ez hibátlanul teszi a dolgát folyamatos méréssel is.[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
Nálam akkor nem mér folyamatosan az óra, igaz 6 classic, amikor vizes, izzadt az óra alatt a karom. Ugyanígy volt a 4 classicnál is. Zuhanyzás közben ha rajtam van szintén nem mér.
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #256 üzenetére
Nos 24 órán át mértem folyamatosra állítva a mérést. 5 pont volt amikor nem mért pulzust. Mind amikor nem volt rajtam az óra kézmosásnál vagy zuhanynál. Ezeket leszámítva vegig mért kihagyásmentesen alvás alatt, meló közben, kerékpározas alatt, intervall edzés alatt, hirtelen felállós futásnál, egyszóval hibátlan. A probléma nem az órával a szenzorral vagy a szoftverrel van hanem nálad/esetleg hibás az órád vagy passz. De ennek semmi baja.
Egyébként az akku korrekt, 1 napja volt töltve, semmi battery saving, 1 full alvasfigyeléssel, minden fullba rakva fényerő is automatán, folyamatos pulzusméréssel, screen on kézemelésre, 2 gps-es kerékpározással 2 edzésméréssel és még mindig 68%-on az akksi az adatok szerint pedig 1 nap 16 óra van hátra.
-
senior tag
Minden engedélyezve van értesítés ügyben de valami nagyon nem stimmel.
Ha kapcsolatban van az óra a telefonnal akkor sem jön át semmi értesítés, és mostmár bizonyos hogy 2 naponta 'eldobja az órát' a samsung app a Xiaomi 13T telefonon - ha valamiért szünetel a kapcsolat, pl 2 órán át nem kapcsolódnak össze. Ilyenkor az órát nulláról újra kell regisztrálni a telefonon. Nyomozok hogy egyedi hiba, esetleg általános a telefon tekintetében vagy ez mi a tök....
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Töröm a fejelm egy 5 Pro 7 Ultra cserén. Nekem az 5 Pro kikapcsolt AOD-vel, 10 percenkénti pulzusméréssel, kikapcsolt GPS-el, és alkalmanként LTE kapcsolattal (amikor teló nélkül kimentem a lakásból egy picit) bírt 4 nap 3 órát. (Fix fényerővel)
Érdekelnének a tapasztalataitok, hogy ez is hozhatja e ilyen beállításokkal ezt az üzemidőt, vagy mindenképpen kevesebb lesz?
Számomra inkább az értesítések, alvásfigyelés, kommunikáció a lényeg, a tracking és az edzések nem fontosak.
-
Gerzsi
tag
válasz JockeyEwing #260 üzenetére
Watch 7 frissítés után, aksi idő javult? milyen tapasztalatotok van?
-
Laraxior
titán
Nekem tegnap frissített, még nem merült le azóta
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz JockeyEwing #260 üzenetére
Pontosat nem tudok mondani, első töltés után nekem nem sokkal több, mint 3 napot bírt (de ugye kell pár töltés, hogy beálljon az akku). Azóta viszont nem úgy töltöm, hogy megvárom amíg lemerül, hanem pl mindig töltőre teszem, amikor zuhanyozok.
Viszont nekem a LTE nélküli Watch 5 Pro bírt bő 4 napot, neked meg az LTE változat, így el tudom képzelni, hogy a te beállításaiddal ez is bírni fog 4 napot (az Ultrából csak LTE-s van).
-
csabai022
tag
Sziasztok! Watch 7 44 mm-hez keresek lünetta gyűrűt.Egy Linket megköszönök!
-
Levente07
tag
Sziasztok,
tölti valaki vezeték nélküli töltöpaddal az órát? Nekem régi Samu dual padom van, de a telefonomat és az órát is nagyon lassan tölti? Esetleg nincs valakinek egy tippje hogy mi lenne hozzá jó?
-
Frozen
addikt
Sokan azt mondják az ultra nem néz ki jól szerintem ez nagyon ízlések és pofonok ,mert nekem az a meglátásom ,hogy végre csináltak egy olyan órát ami nem kerek és nem is szögletes hanem ezt a 2 dolgot ötvözik egyben ami szerintem jó dolog.
A konkurens órái soha nem tetszettek mindig egyformán néznek ki szinte minimális változtatással ahogy a telefonjaik is. Elllenben a samsung mindig próbál csiszolni alakítani valami finomsáogot belevinni a dolgokba és ez teszi egyedivé.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Janaboy
veterán
Az okos "részében" ti milyen appokat használtok amúgy?
Tavaly volt nálam pár napig egy w6c és meglepett, hogy az üzenet kezelés és megjelenítés (főleg Viber), mennyire gyatra volt. Bár nem tudom abban fejlődött-e azóta.
Janaboy
-
petya86
tag
Valami nekem nagyon nem kerek, Watch 7 40mm, ESIM.
Este 20:00 körül veszem le a töltőről, ezzel alszok, reggel 7:00-kor 9%-on van az akksi. Legfrissebb szoftver, elvileg a rutinok között az "Alvás" bekapcsolva. Nézem az alkalmazások akksihasználatát, de ilyenek vannak:
- ONE UI kezdőképernyő - 0,7%
- Samsung Health - 0,4%
- Segéd - 0,3%
- Testreszabási szolgáltatás - 0,3%
- Ultrasok információ - 0,3%
Ez már a második este, hogy ennyire lemerül, nappal sem igazán bír többet, pedig nem gondolom, hogy agyon használom. -
JockeyEwing
aktív tag
Nemtudjátok, várható az új szériáról valami átfogó teszt?
-
szilasz007
aktív tag
Nekem az Ultával kapcsolatban van kérdésem.
Nekem olyan 3-4 naponta magától újra indul. Például tegnap vezetés után vettem észre, hogy a telefon disconnectedet ír, ki és feloldva az órát, bootol. Vezetés közben nem hiszem, hogy sikerült volna kikapcsolnom.
Korábban 2x workout közben indult újra. Azóta toltam már egy 4 órás túrát vele gond nélkül.Bárkinél ilyesmi? Én szoftverbe reménykedek, erre gariztatni neccesnek érzem.
-
Tybike81
őstag
Valakit érdekel Spigen Galaxy Watch Ultra tok+szíj? Részletek privátban..
.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW4 Classic 46mm
-
petya86
tag
Sajnos nem lett jobb szerintem Pedig csináltam factory reset-et is, és nem tettem vissza a biztonsági mentést, hanem teljesen újként állítottam be, Google Assistant biztos nincs rajta.
Tegnap éjjel 20:00-07:00 között ment 100% -> 9%-ra, óránként 8,18% merülés
Most éjjel 0:00-7:00 között ment 100% -> 38%-ra, óránként 8,58% merülés.
Mind a két alkalommal be volt kapcsolva az "Alvás" rutin (bár nem teljesen tiszta, hogy ez az órával is csinál-e valamit, vagy csak a telefonnal - S23).
Alkalmazás használatban most ezeket látom:
7ó 52p használt fel a legutóbbi teljes töltés óta.
- OneUI kezdőképernyő az órán: 0,5%
- Samsung Health: 0,3%
- Testreszabási szolgáltatás: 0,3% -
Kami11
őstag
Sajnos más ötletem nincs, nálam ez merítette a GW4C-ot, tiltás után megjavult, azóta nem volt ilyen anomália. Hátha valakinek lesz más tanácsa, ami beválik.
Használod az ESIM-et? Próbaképpen tiltsd le, csak BT módbban használd, mert ha hálózatot keres, vagy gyenge a térerő az nagyon le tudja szívni.[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
petya86
tag
Azért köszi a tippet!
ESIM-et egyelőre nem használom.
Időközben körülnéztem kicsit, és máshol is panaszkodnak akksi problémákra és ahogy látom nekem még nem érkezett meg a frissítés ami ezt a másoknál is előforduló problémát fogja javítani.Az én SW verzióm:
L305FXXU1AXFAA frissítés ami elvileg javítani fogj (ha jól gondolom csak az utolsó 4 karakter számít, a többi model és régió függő)
L315USQU1AXG2[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Nincs mit, szívesen!
A fiamnak is egy watch 7-e van, igaz a 44mm-es, kezdettől fogva használja, igaz az övé bt. verzió, de nem jött elő nála akksi probléma, bő 2 napot simán kibír az órája.
Ezért nem értem a dolgot, ekkor különbség nincs az akksiban a méretéből következően sem.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
klooo
tag
Na az enyém is megjött végre. Emagról rendeltem, valahogy engedte a 30ezres kupont, amit küldtek az előrendeléshez megjelenékor, így 110ezer lett a vége. Parádé... 😀
Pár napja van nálam, úgy tűnik 2 napos üzemidő simán megvan és még tanuló módban van.Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
-
argos87
csendes tag
kedden kaptam meg az órát "watch ultra" feltöltöttem" csütörtök este 30% -on lett töltöre téve. Most energiatakarékos modon egy éjszakával jelenleg 48%-on áll. Remélem még csiszolnak ezen az aksi idöm mert igy a 3-nap sem jön ki. Érdekes hogy az elsö feltöltésnél egész sokat csesztettem ismerkedtem vele és nem nagyon merült most pedig egy éjszaka alatt 18% és napközben hogy bekapcsoltam az energiatakarékos modot és nem is igazán nyultam hozzá most 48%.
Hasonló tapasztalatok? -
kbadam83
senior tag
Sziasztok watch 7 ultra, de valamiért az alvás szakaszokat a Health alkalmazásban nem jeleníti meg, csak az alvás időt
Minden aminek be kell lennie be van kapcsolva, ilyen a régebbi órákkal sosem fordult elő 8 napot aludtam már benne gondolom ez elég lenne neki, hogy elkezdje mutatni
Valakinek ötlete ?
Ja és folyamatos pulzus mérésnél nekem is rengeteg kihagyás van benne[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz kbadam83 #288 üzenetére
Az első alvástól meg kéne hogy jelenitse a szakaszokat....07.23 vettem át az órát aznap is mérte mutatta....
Amióta megvan nézem mérem, még energiatakarék módban is (healt funkciókat nem rakom energiatakarékba külön). Ha rányomsz Health-ben az alvás pontszámra behozza a nagy átfogó alvás oldalt, nincs ott hogy ALVÁSFÁZISOK?
Kezdek gyanakodni hogy hibás darabok vannak forgalomban vagy nem tudom de nálam se a pulzusmérésnél se az alvásfigyelésnél nincs egy pillanat kihagyás se soha. -
Vitaqo
senior tag
Normál vs energiatakarékban nekem ezt tudja.
-
kbadam83
senior tag
válasz BusinessGuy #289 üzenetére
Most jut eszembe lehet az a baja, hogy a csuklóérzékelés nekem ki van kapcsolva a tetoválások miatt ? Bár ezelőtt Apple watch és Garnin is volt, na meg Galaxy Watch 6 és azoknál mindegyiknél működött a csuklóérzékelés kikapcsolása után is
Ez az első óra aminél nem működik -
kbadam83
senior tag
Nem mér ez így sem , hogy b......
-
-
-
kbadam83
senior tag
Még ami lehetséges és eddig nem volt eszembe, hogy eddig a csukló csontomon volt az óra felvéve mindig, és most olvastam, hogy érdemes a csukló csont felett hordani a szenzorok miatt
Ti, hogy hordjátok? -
ifazekas79
csendes tag
Sziasztok!
Arról lehet tudni, mi lett az előzetesen belebegtetett non-invazív vércukormérési funkcióval? Esetleg csak szoftveresen nincs engedélyezve jelenleg? Cukorbetegként nagyon várnám ezt a funkciót.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen