Hirdetés
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz soultrapp #200 üzenetére
Most probalom a masodik napot kihuzni vele (Watch7), 50%-al indultam el otthonrol Remelem kihuzza nap vegeig
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok
Érdekelne , hogy valaki tud - e nekem mondani valamit eme boltról :
mobilkozpont.hu
Samsung Galaxy Watch Ultra L705 47mm LTE - Titanium Grey
Szeretne cimbim venni[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Janaboy
veterán
Fura az egészben, hogy arról volt szó, hogy az új SoC 20%-al kevesebb áramot zabál..
Nem tudom, hogy ez optimalizálási gond-e de hihetetlen, hogy nem tudnak egy kicsivel többet kifacsarni a rendszerből.
Ráadásul az az érzésem mintha nem is akarnák..
Nem is értem, hogy maga az alaprendszer is miért fogyaszt ilyen sokat..Janaboy
-
Laraxior
titán
válasz TODI1111 #205 üzenetére
Francokat, tegnapelott este 1 nap 15 órat ír. Annyi ideje megy. 36% van még. Jo lesz ez ugy tunik
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BusinessGuy
őstag
válasz viperabácsi #206 üzenetére
N+1. szürkeimportos zug gsm. Samsumg hivatalos gari nuku 3 ev gari nuku, ha barmi van a sajat kis szervizükkel bajlódhatsz... És ha szerencsed van nem tiltjak egyszercsak a készüleket - nem egyszer fordult mar elő ismererős körökben amikor ilyen helyekről vásárolgattak mert kiderült hogy ráadásként előfizetős termékeket árultak ár alattamit 0percesként megvettek "valakitől"....
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Már úton van az új szoftver ami megoldja az akksi időt.
Vagy mást ront el[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
viperabácsi
addikt
válasz BusinessGuy #210 üzenetére
köszi akkor ejtettük a boltot
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
PeteePeti
őstag
válasz viperabácsi #206 üzenetére
Aprón már most van gyári garanciás bontatlan hasonló áron! Nézz szét ott!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch Ultra | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Bilux
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
válasz BusinessGuy #214 üzenetére
Nekem kuponnal 218.000 Ft volt meg a beszámolási kedvezménnyel. Akkor hány év garancia érvényes rá?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW4 Classic 46mm
-
Parallaxis
addikt
válasz BusinessGuy #214 üzenetére
Nem biztos hogy megéri
De megéri, mert amire utalva lett, azok közvetlen a Samsungtól vásárolt eszközök, teljesen legális garival és számlával.
Egyébként, ha kuponozol sincs 3 év garid, csak 2, mivel 250 eFt alatt 2 év a garancia (a 3 év csak akkor van meg, ha teljes áron vásárolsz). -
petya86
tag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki EMAG-ról rendelt Watch7et?
Zöld Watch 7 40mm ESIM-es verziót rendeltem elő 07.10-én, de a mai napig nem kaptam meg az órát, EMAG oldala jelenleg is "Előrendelés" állapotban mutatja ezt az órát.
Esetleg valaki megkapta már innen? -
soultrapp
senior tag
válasz Parallaxis #201 üzenetére
Kerékpározásra és súlyzós edzésre használom,plusz minden értesítésre,zene vezérlésre ...
Szóval nincsen kihasználva a sport része,de az akkumulátor 20+napot bír és a transzflektív kijelző is jó a garminnak.Viszont volt már pár samsung órám is és tetszettek,de ezek az akkumulátor idők szőrnyűek,így még gondolkodom rajta.
Ha aktiválom az LTE funkciót,akkor a telefonom telefonszámán leszek elérhető??
Vagy ez hogy működik pontosan ??? -
BusinessGuy
őstag
válasz Parallaxis #217 üzenetére
Már amelyik.
250 fölött tartod 3 ev. +20-30k-t megér pláne egy ilyen óránál. De ahogy érzitek. -
Parallaxis
addikt
válasz BusinessGuy #222 üzenetére
1 évnél tovább nem tartom meg úgysem, eladásnál meg nem nagyon számít ez.
-
blueye
veterán
válasz Parallaxis #223 üzenetére
Szvsz pont használt eladásánál számít.
-
TODI1111
veterán
Most kaptam értesítést a GLS-től. Holnap jön az ajándék szíj.
-
Laraxior
titán
Valaki vett esetleg Ringet? Mi a tapasztalat vele? Foglalkoztatja a fantáziám, bár sanszos, hogy az óra mellé felesleges lenne, de azért na
-
Laraxior
titán
Azt hiszem együtt jelent meg az órával, annyira nem figyeltem, gondoltam hátha behúz valaki egyet, majd a tapasztalatokat elolvasom, mielőtt rányomok a vásárlásra
-
Laraxior
titán
Az lehet, nálunk nagy a piac, itt mindent megvesznek, mondjuk a facebook posztjuknál nem egy röhögős smile volt a samsungnak, a 450eurós árat látva
-
Bilux
veterán
válasz BusinessGuy #227 üzenetére
Jó lenne tudni milyen színűt küldenek
-
petya86
tag
A szíjat hol tudtátok igényelni pontosan?
-
Csocsesz75
őstag
Aktív meló a kertben, óra szorosan, mégegyszer mondom szorosan a kezemen. Samsung féle folyamatos pulzusmérés :
-
Gerzsi
tag
ahogy olvastam jött update az órához, majd osszátok meg hogy van e változás az akkuidőben
-
nagyúr
válasz Csocsesz75 #237 üzenetére
Ejnye... ezen még van mit javítani, hogy szépen fejezzem ki magam... :S
-
TODI1111
veterán
válasz Csocsesz75 #237 üzenetére
Nálam a watch7 44mm elég jól mér folyamatosan.
-
Laraxior
titán
Vettem ra uvegfoliat, aztan gondoltam inkabb tok kellene ra, tekintve a munkahelyen nalam elegge serulekeny, a masik oram is mar karcolodott, nem kicsit
Vegulis az uvegfolia nem is kell ala, eleg csak a tok"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
senior tag
Sziasztok!
Lesz óra teszt a Prohardveren / Mobilarena-n vagy nem? KB. ideje lenne ha tervben van..
A másik kérdésem:
Xiaomi 13T mobillal használom az órát és az értesítések nagyon nem akarnak átjönni, nem értem mi lehet a gond. Az alkalmazásoknál értesítések be van kapcsolva, a samsung Wear és a hozzá kiegészítő watch 7 managernek minden engedélyezve van, akkukímélő mód ki van kapcsolva, mindenhol 'zöld út' van beállítva a működéshez, mégsem jönnek át az értesítések.Mi lehet a gond - találkozott már ezzel valaki?
[ Szerkesztve ]
-
sazo
tag
Watch 7-re megérkezett a frissítés.
Üdv,
Z -
Csocsesz75
őstag
válasz BusinessGuy #245 üzenetére
Nem az edzés alatti hanem a folyamatos pulzusmérés.
Nem a kezem furcsa mert más órákkal jó. A folyamatos alatti szoftver rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz BusinessGuy #245 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Videós, mozgóképes topik
- Warhammer 40,000: Space Marine 2 teszt
- Kupon kunyeráló
- iOS alkalmazások
- Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Hyundai, Kia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...