Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
gege71.hu #2467 üzenetére
Kijavítom magam és utólagosan neked adok igazat
, bocs de rosszul okoskodtam a nagy súlyos edzéssel kapcsolatban
Szóval beszéltem az edzőm (MMA) erőnléti edzőjével nagyon sokat és ő abszolút profi (elég komoly body-s versenyzői múlttal, Major Attila a neve, szinte mindent megnyert, amit lehetett akkoriban, most ő készíti fel az egri vízilabda csapattól kezde az összes helyi élsportolót, folyamatosan tanul, naprakész ezzel kapcsolatban és ott helyben a legelismertebb szaktekintély, több Egyesült Állomkbeli kifejezetten UFC-s erőnléti edzővel tartja a kapcsolatot és tanul tőlük) és megkérdeztem, hogy mit kellene változtatnom a hagyományos gyúráson, ha az erőnléti edzést az bunyós alá rendelném és kiderült, hogy mindent meg kell változtatnom
, semmi nem jó úgy ahogy most csinálom, csinált egy erőnléti edzéstervet, amire ránézve kb az 5-ik percben fogok elájulni a jelenlegi 110kg-ommal
, de nem baj, szeretem a kihívásokat, feladni úgy sem fogom, alig várom, hogy belekezdhessek
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI MINI 3 DRON, ÚJSZERŰ ÀLLAPOTBAN ELADÓ
- DJI MINI 2 SE dron, újszerű állapotban eladó/ dji beszámítása
- MATTEL Witcher 3 Wild Hunt Mega (LEGO) (LED világítással) BONTALAN -66% AKCIÓBAN
- Nishane Nanshe 5ml & Fan Your Flames 5ml parfüm dekantok
- Rowenta CV9920 Maestria Ultimate Experience ionos hajszárító
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest