Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandetad66
csendes tag
válasz
Emericus Max #1 üzenetére
Super Mario? Witcher? Nincs több kérdésem!....
Van baj... -
Tibike83
újonc
Szia ! Aston Martin halmazba maradva. Ha tudsz segítesz Nekem? .. Szeretnék vàsàrolni egy ilyen Realme Gt7 Dream Edition mobilt! Hol érdemes az értékesítést szemmel tartani? Làttam Indiai webshopot előrendelhető a készülék... De egyenlőre bizalmatlan vagyok Indiàból vàsàrolni... Maradnék EU stock ból... Ha .. megérkezik! Köszönöm ha valaki tud infot!
-
Emericus Max
tag
A telefon, mármint a GT7 izgalmas, de ez a Formula 1 meg ilyen olyan racing kiadás már lerágott csont szerintem. Kb. ez a mindent is el lehet adni Ferrari, McLaren meg Aston Martin stb. logóval. Szegény ember megvezetése ez. Akinek van pénze Aston Martinra az sose venne Realme telefont, akinek meg nincs az meg minek vegyen ha utána beül vele a Fiat Pinokkióba...
Ez a kritika nemcsak a Realme-nek szól, hanem minden gyártónak, aki még mindig ezeket a racing edition telefonokat jó ötletnek tartja...
Super Mario-val többre mennénekVagy Witcher 3 témájú telóval...
De a Realme GT7-re és a Pro változatra kíváncsi vagyok ettől függetlenül, mert a Realme korrekt telefonokat rakott le eddig az asztalra és örök szimpátiám amiért a töltő, fólia meg a tok a dobozban van még mindig és nem mennek a mainstream gyártók után ebben. Meg persze a Samu, Apple, Google hármasnál egy 'kicsikét' gyorsabban is töltenek. A mostani GT2 PRO telóm a gyári 66W-os töltőjével kb. 10-15 perc alatt fullra tölt olyan 30%-ról. A nejem szifonja meg 1+ óra...
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OTP Bank topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túra és kirándulás topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest