- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
dudika10 #921 üzenetére
Kösz! Akkor még várom a szakik véleményét
Ennél kicsit drágábbra is számítottam, később persze még fejlődni is szeretnék, de valahol el kell indulni.
Pl. a közvetlen terv az olcsóbb, 150 ezres HD digitkamera, amire kellene az utószinkron, de ott is idővel az egymillás, 60 fps-es kisfilmes kamera lesz a következő lépcső (jó pár év múlva), csak az anyagi keret meg kell, hogy legyen. A lényeg, hogy az első kisfilmes próbálkozásaimhoz ne függjek már nagyon mástól, mint a színészektől, mert szívességből nehéz megoldani a többit...
-
Crystalheart
őstag
válasz
dudika10 #917 üzenetére
Kösz az átirányítást. Tehát azt mondod, 4fantomtápos hangkártya és kondenzátoros mikrofon. Megvallom, hangtechnikában teljesen amatőr vagyok, tudnál nekem típust is ajánlani?
A vers-fölmondás csak egy szelet volna, a másik, amihez jó volna használni, videók utószinkronizálása lenne. (Ugye, mint tudjuk, még a drága filmfölvételeknek sem túl jó a hangminősége szinkron nélkül.) Szeretném elkerülni a dobozhangot, amit az originál hang nyújtani képes, és arra volnék kíváncsi, milyen anyagi befektetésre volna ehhez szükség - úgy tudom, ma egy számítógéppel már jóval olcsóbb, mint hajdanán. Oh, és persze megköszönném, ha mondanátok néhány sufnistúdió-tippet is, pl. milyen legyen a szoba, hol helyezzem el a mikrofont, stb.
Kösz!
-
draco2140
csendes tag
válasz
dudika10 #888 üzenetére
Nem, nem 5.1 kell mert nem fér el a szobában mert ott van még egy szekrény fal 1 kanapé meg 1 könyvespolc is. Nem félek a különálló erősítőtől csak nem szeretném bonyolultra a rendszert mert ha a haverom filmet akar nézni akkor ne kelljen megvárnia h hazajöjjek valamint probálok minél több hibaforrást kiszürni. Pc-röl menne maga a hang, de arra már kinéztem egy E-mu hangmodult magamnak. Most csak az a kérdés h mit tegyek a TRS-XLR(papa) kábel XLR végére.
-
MarioAna
senior tag
válasz
dudika10 #861 üzenetére
Elgondolkoztam ezen a hangkarin, nem valószínű hogy valaha is fogok 5.1-et optikain hallgatni, mivel ezzel a 2.1es "rendszerrel" (Creative SBS-350) nagyon jól elvagyok, ha később vennék valamit akkor sem 30-40ezres kategória, az alatt meg gondolom nem származik hátrányom ebből a hangkariból (integrálttól tuti jobb.) BTW, DD és DTS csak optikain működik, illetve ez az onboard füles erősítő sokat dob rajta?
szerk: és inkább fejhallgatón szeretnék zenét hallgatni, decemberben lehet meglepem magam egy értelmesebb fülessel, akkor hosszútávra a DG a legjobb megoldás?
-
MarioAna
senior tag
válasz
dudika10 #861 üzenetére
Kihúztam az elosztót, a 2.1-es hangrendszer így sokkal hangosabban tud már szólni (előtte egy bizonyos hangerőtartomány felett hiába tekertem a hangerőszabályzót, nem lett semmivel hangosabb, mintha ott lett volna a 100%....pedig nem.
Így már viszont hamarabb elkezd puffogni a mélynyomó minthogy maxra tekerjem (ergo határon van, tehát erőteljesebben szól).
Most viszont a vicc, a füles SEMMIVEL nem javult, 100%-os hangerő beállításon ugyanolyan "halkan" szól, mintha az elosztó belenne dugva.
-
MarioAna
senior tag
válasz
dudika10 #859 üzenetére
Azt láttam én is hogy nem fejhallgató erősítő, de a kimeneti jelet erősíti nem? Tehát elvileg a fejhallgatót is boostolná (illetve a hangrendszert is, mivel egy jack elosztón van a 2 cucc).
Pont ezért nem akarok sokat költeni rá, mert a K512 miatt nem érné meg, ha valami komolyabb fülesem lenne akkor alap, hogy egy komolyabb hangkártyát beszereznék.
Szóval akkor szerinted felejtős egy ilyen vásárlása? Valami következménye lenne ha rákötném mégis (pl elfüstöl valami).
-
Mustármag
őstag
válasz
dudika10 #838 üzenetére
Köszi a topikot!!
Hát igen vissza gondolva egy kicsit tényleg groteszkül nagy a mélye a szatellitekhez képes.
De végül is a sok új gazdag idiótát meglehet vele fogni mert sokan csak a teljesítményre mennek!!Volt egy ismerősöm akinek az volt az alap elve hogy a drágább jobb!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged