Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkmic
csendes tag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
Bizony
Vagy papírt kérnek, avgy tudást, és a kettő nem jár együtt. A papírt BME-n, Gödöllőn is megkaphatod, és ha kicsit jobban utánajársz, akkor harapófogóval ki tudod szedni az oktatókból a tudást is, de suliban tényleg inkább csak papírt kapsz..
Még anno, mikor elkezdtem keresni, hol is lehet hangmérnöknek tanulni az elkeserítően csekély választékot két részre lehetett osztani: főiskola vagy alapítványi (fiztetős) suli. Az előbbi mérnöki diploma az utóbbi okj-s képzés, de egyértelműen gyakorlati, míg a fősulin inkább az elméletet nyomják.. ha nyomják.
Alapítványi sulikról sok jót nem hallottam, de konkrétan az Oktopusról azt tudom mondani, hogy akik ott végeznek, azok el tudnak helyezkedni a szakmában. Vagy nyitnak egy saját stúdiót (ez a leggyakoribb) vagy ... nemtomEddig még csak ilyenről olvastam.
Szóval suli van bőven, csak azt nem lehet tudni, hogy hol mit adnak, és azzal hogy tudsz majd elhelyezkedni. Ha van ismeretséged, szerintem bármelyikbe belekezdhetsz... ha nincs... akkor rizikózz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest