- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4027
csendes tag
Kedves baroczp!
Abszolute nem értem, hogy jön most ide, hogy neked milyen szoftvereid vannak otthon és milyenek nincsenek,idegen rendszerekbe betörni pedig legális szoftverekkel is lehet, mert mondjuk a Linuxot megveszed, a feltörő progikat meg ugye ingyenesen lehet letölteni...
A mondandóm lényege: nem hiszem, hogy az internetes fórumokon csak ''jó'' emberek fordulnak meg és szerintem erről nem is szabad nyilatkozni - feltéve, hogy valaki minden ide írógató embert személy szerint évek óta jól ismeri, de még ez sem garancia semmire.
És még valami: nem a személyekkel volt bajom, ha nem azzal, hogy ilyet gondol / mond valaki, vagyis a CSELEKEDETEN van a lényeg, nem azon, hogy ki mondta.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, sajnálom, ha továbbra sem érted...
Prof
Teljesen igazad van, csak a média csinált ekkora cirkuszt az egészből, ezért is írtam valamelyik korábbi levelemben, hogy nem nagyon örülök, hogy erről akarnak cikket írni, nem kell a reklám...
Otthonról is lehet feltörni gépeket úgy, hogy ne kapják el az embert - ha jól tudom, mind idők legnagyobb hackerét is a mobiltelefonja útján kapták el. :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest