- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4027
csendes tag
válasz
CsendPenge #35 üzenetére
Valam ilyesmiről van szó az én esetemben: lehet, hogy rossz helyeken járok, de nagyon sok esetben találtam magam olyan helyzetben, amikor a magukat oly jó embereknek hírdetők hát finoman fogalmazva nem azok voltak.
Ebből adódóan nehezen viselem, ha valakik azt sugallják egy adott helyről vagy emberekről, hogy ott csak ''jók'' vannak, a rosszak a környékre sem mennek, pláne egy internetes fórumon, ahol mégis csak sok az idegen ember.
Megbántani tényleg nem akartam senkit, sajnálom, hogy így sült el, viszont a reakciókból elég sokat le lehetett szűrni, érdekes volt.
Localhost
Ugye te is belátod, hogy a 7 hozzászólásra való hivatkozás sem sült el valami jól? -
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge #35 üzenetére
Nálad a pont! Mit iszol ?
-
Hacked_4027
csendes tag
válasz
CsendPenge #29 üzenetére
Teljesen igazad van, de ajánlanám figyelmedbe #26 levelemet és annak is örülnék, ha megírnád, mikor írtam azt, hogy mindenkire értem, mert
én nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest