- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Már bocs, de a CIA honlapját már minden kezdő hacker feltörte (elvileg). Csak az a helyzet, hogy az pl. amolyan reklámhely és nincs mögötte semmi érdekes, mert azokat az adatokat (Area 51+stb.) másutt vannak amihez Te meg senkisem tud csatlakozni a neten keresztül (magyarul: Mission Impossible 1 - emléxünk még a gépre?!)
-
Cathfaern
nagyúr
Talán azért nem törik fel a CIA meg a Pentagon-t mert nem tudják. SZVSZ ezek az intézmények, megveszik a legjobb hacker-eket - akik potenciális veszélyt jelentenek rájuk - jó pénzért, esetleg a büntetés enyhítése fejében...(de ez már túlzott spekuláció) És velük csináltatnak védelmi rendszert. Ezzel ráadásul két legyet ütnek egy csapásra: a veszélyforrás is megszűnik, ráadásul egyre kevésbé feltörhető rendszerük lesz.
Persze ebben az elméletben van támadható felület, de szerintem ez a legjobb magyarázat. -
-
Hacked_4009
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
A cikk egyébként az elenderes fiú ügye kapcsán készül. Úgy volt, hogy nyilatkozik a srác, de végül az ügyvédje letiltotta. Én azonban ennek ellenére meg akarom írni az anyagot, ezért kértem segítséget.
Még egyszer mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Üdv: Dévényi István -
Hacked_4009
csendes tag
Ez most komoly. Mint írtam: no name interjúra várom a jelentkezőket. Hogy nem provokáció, azt pedig arra pedig az email címem a bizonyíték, amit most itt közzé is teszek:
devenyi.istvan@mno.hu
Egyébként a szerkesztőségben is lehet keresni: tel: 06-1/216-12-74
Megnyugtatásként közlöm, hogy nem fogok badarságokat kérdezni, mivel magam is elvetélt informatikus vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest