- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Dottorei #177992 üzenetére
Kipróbáltam, beledobtam a tojást forró vízbe, és nem csomósodott, aztán a csirkemellett és az sem! Szóval már ezekben sincs fehérje
Viszont a búzadara brutál mód csomósodott forró tejben, szóval azt kell tolni, azt biztos tele van akkor fehérjével Xd
Olyan kíváncsi lennék, hogy ezeket a hülyeségeket hol találják emberek?
-
-
GemeriReem
újonc
válasz
Dottorei #172919 üzenetére
Az már határeset. Ha valaki nyom karból (=vállból, csak mi így hívjuk) vagy fekve néha, akkor inkább, a vállak sok munkát amúgy nem végeznek, a súly megtartásában van inkább szerepük. Kilökésnél helyes technika mellett nem sok koncentrikus összehúzódást végeznek, mert inkább a lábak és a törzs dolgoznak ott is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Dottorei #172787 üzenetére
Minden cipőmet a spuriban vettem (a segítségükkel), azért feltételezem, hogy az nálam pl. alapból rendben van. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy a fáradással folyamatosan változik, romlik a mozgásforma. Nálam legalább is biztosan, ezért kell kifejezetten figyelnem.
-
Nagymedvefia
újonc
válasz
Dottorei #172126 üzenetére
Vagy még ez is képpe kerülhet [link]
Az Optimum Nutrition-ról Én is sok jót olvastam(régóta a piacon van, minőségi,sokszoros termékgyőztes fehérjéket készít stb...) ha csak nem reklámfogás akkor meggyőző.
Kösz a segítséget.#172127aleister
Neked is köszi !
Talán az izolátumnak van a legmagasabb fehérjeszázaléka.100g/85g
Ha ez számít valamit.
Az izolátum még olcsóbb is14.990 Ft, az Optimum pedig 16 990 Ft
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
-
benfolds
őstag
válasz
Dottorei #171278 üzenetére
én a nem őröltet nem igazán szeretem, mert túl sokat kell rágni és nem szívja fel olyan hamar a kefirt / joghurtot. és az íze is jobban kijön az őröltnek (én szeretem a zabpehely ízét).
nem tudom mit köpködsz ki az aldisból, én nagyon ritkán találok benne héját. de az igaz, hogy a nem őrült cuccokban, főleg fűszerekben kevesebb a szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest