- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
Eversmann #169420 üzenetére
Húha. most nagyon bonyolultat fogok mondani:
ne edd, ha szarul vagy tőlePl Voltak olyan fehérjék, amik fosattak. Azokat nyilván kerülöm.
MIelőtt új márkából berendelnél 2-5kg-ot, lehet érdemes kipróbálni egy adagos mintát belóle.Amúgy meg egyél több magas fehérje tartalmú kaját, egyik fehérje készítmény sem csodaszer.
-
-
myckey
veterán
válasz
Eversmann #167654 üzenetére
Én a versenykészülésnél aerob dolgok előtt aminokat ittam, meg zsírégetőt szóval ilyen ált. dolgokat. Közben meg elektrolites folyadék, de ezt is inkább akkor, ha izzadással jár a tevékenység.
Őszintén szólva, ha nincs speciális körülmény, és nem hajtod túl a szervezeted, izomzatot nem igazán veszed igénybe, beszélgetős az aktivitás...sztm folyadékra elég ha figyelsz. Lehet ezt bonyolítani, de nem létszükség. Esetleg ha éhgyomros , még akkor is mehet valami.
-
myckey
veterán
válasz
Eversmann #167645 üzenetére
Manapság nem rendeltem, elméletileg 740g vagy 1,32kg kiszerelésben lenne, régebben volt, de most nem találtam gyorskereséssel. De ha találsz, ez [link], összetétel alapján.(ezzel "palacsintáztam") csak már más a csomagolása, mint sok évvel ezelőtt volt. Van már "Iso" és "Edge" ...talán olyan is amit nem is hallottam. Legutóbb figyelmetlen voltam, nem a klasszikust rendeltem meg.. ( de ez sem tegnap volt ) ( ch, rost, ilyen olyan zsírsavak, komplex protein/amino stb...direkt étk. helyettesítés, csak én megfejeltem ezt is, ezért kedveltem )
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged