- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
"de az a tipikus patikai promotermek, "enyhen" tularazva, kb mint a C vitamin / aszkorbinsav relacioja"
A gyógyszertári, bevizsgált termékben az van, ami rá van írva. Sokkal szigorúbb előírásoknak kell megfelelnie.
Az egyébb táplálékkiegészítőben meg talán az van, amit ráírnak.Egy retard C vitamint pedig butaság lenne az aszkorbinsavval összehasoníltani. Felszívódása egészen más.
-
BoscoD55
tag
Lattam proteinbuilderrol szeretnel rendelni, naluk mindig jo arban van az Animal Flex, azzal nehez melleloni. Ami annal is jobb ar-ertek aranyban, az a Joint Guard Flexain az Extrifittol. Ezutobbit viszik, mint a cukrot, annyira jo. Konkretan egyik nap felrakjak, es ra par napra mar nem lehet kapni.
Ha mas nem, akkor marad az anabolika, egy kis Nandrolone mondjuk
-
BoscoD55
tag
Szia,
keress egy igazi orvost, gondolok itt arra, akiert fizetni kell. Legyen szempont, hogy tudjon lokeshullam terapiat. Az en vallaim, es legtobb izuletem a sok eroemelestol es tini koromban az oriasi sulyok rangatasatol teljesen kuka. Most 37 leszek, es mar Cataflammal sem tudok edzeni. Tavaly Szeptemberben kezdtem el dolgozni egy kimondottan sportorvossal, aki vallal ilyen kezelest, es az egyik vallam mar mukodokepes, valamint a mobilitasat is visszanyerte, a masikon meg gozerovel dolgozunk. Mellette meg a teniszkonyokom is kezeljuk vele, es az is elmulo felben van.
-
aelod
veterán
Gyorsan rövidre zárom akkor. Keress marha vagy növényi alapú fehérjéket.
Ízületvédő nem ér semmit a vállproblémádra (pláne rotátorra annyit ér mint Volodimir Z. fenyegetőzései az orosz medvének), az orálisan használt ilyen kiegek nagyon nagyon kevés mennyisége jut el oda ahova kellene. Mellékesen ezeknek a szedése nem fog porcképződést beindítani... -
kolosanyi
veterán
Nem a csirkerizs a lényeg, hanem a makrotápanyag bevitel ellenőrzése. Teljesen grammra pontosan nem tudsz kajálni úgyse, de útmutatásnak jó. Nyilván nem csak csirkerizs létezik, semmi bajod nem lesz ha túrós tésztát eszel vagy épp sertéshúst, netán sajtot, illetve nem is a villámdiéta a cél. Egy 700-1000 kcal deficitet ki lehet bírni nagy éhezés nélkül és szép lassan jönnek le a kilók úgy is. Az a baj, hogy étrend alatt általában a dobozban hurcolt szarrá aszalódott csirke és rizs unalmas kombinációja ugrik be az embernek, nyugaton már rég túlléptek ezen. Gondolom azért szédültél, meg veszítettél nagyon gyorsan a tömegedből, mert valami eszetlen nagy deficitet tartottál minimális szénhidrátbevitellel, ami ezt eredményezi.
Tápkiegek meg koncentrált élelmiszerek, semmi természetellenes nincs bennük, vagy max az aromák, tartósítók.
Zsírégetőket nem ismerek, de szerintem sok értelmük nincs, csak felbasszák a pulzust meg a vérnyomást aztán ennyi. Étrenddel tudsz játszani, edzéshez igazítani, az hoz eredményt naturálban, de csodát ne várj akkor se.
(#54990) Jorus
Ismerős... -
Morris
veterán
A zöld kávé szerintem egy nagy nulla. Tudom, mert az asszony nyaggatott, hogy vegyek. Vettem és ha már ott volt kipróbáltam. Semmi.
Nekem a zöld tea kapszula az ami nagyon nagyon látványos és érezhetően hatékony.Vehetsz Revex-16-ot is. Az is durva cucc. (scitec). Ugyanolyan jól nyomja el az étvágyat mint a zöld tea, csak közben erős stimuláns. Én meg ezt nagyon nem szeretem.
Vagy olcsóbban Full Blast.Egyébként pont az a gond az itthon kapható élelmiszerekkel, hogy a minőségük kritikán aluli.
Tolják belénk az rengeteg transzzsírsavat, cukrot meg szénhidrátot!
Sokat gondolkodtam ezen az elmúlt pár hétben. Itt tényleg az a cél, hogy az embert beteggé tegyék. -
kolosanyi
veterán
Attól még, hogy funkcionális vonalon mozogsz (én is inkább) még változtatni kell az étrenden ha megakadtál. Ajánlom a MyFitnessPalt, szépen tudod kontrollálni vele a bevitt mennyiségeket, van telefonos app is hozzá.
-
BÁ Nutrition
addikt
nalátod. szal a májadnak semmi baja nem lesz
az összes pörgető sokkal gázabb mint a szteoridok
többsége.
max a koffein fér bele nálam, vagy az L carnitin, de azoktól meg sose fogysz le az tuti..
mint ahogy a tribulustól meg a hgh fokózó lófax kapszuláktől se lesz rajtad egy deka izommal se több..
pénzkidobás..
csak aki lusta annak jó érzés hogy szedhet valamit..én ritkán szoktam coffeint használni de azt is csak akkor ha már fáradok melóban és érzem fokoznom kell a koncentrációt
-
-Mike-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest