- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
aldebaran #190819 üzenetére
Ezek mind tök jó dolgok. És szeretem most egyik "tábor" sem akarja a másikra erőszakolni a választását.
És ez egyébként meg külön szuper hogy itt ilyen a hangulat. Legtöbb topicban ilyenkor már az én így szoktamból rég véres szájú hitvita kerekedik
Nekem most úgy jönnek ki az edzések, hogy amikor a napom úgy alakul, szóval nem igazán tervezhető. És közben is van hogy megszakítanak, esetleg gép elé kell ülni. Aztán ez teremben nyilván nem megy. Arra meg még nem bírtam rávenni magam hogy hajnalban menjek (már ha nálunk egyáltalán van olyan hely a kb kettőből ami korán nyit
).
Délután már ritkábban van erőm meg asszony is tuti jobban nyürnyögne, ha otthon hagyom a két kis terroristával. Mert ha otthon edzem mégis csak kéznél vagyok, adott esetben tudok segíteni is akár. Múltkor pihenő időben 2 szett között pucoltam a zöldségSzóval nyilván ha nagyon akarnám le tudnék járni, de most még billegek a költségek az idő és a melyik a jobb nekem peremén. És ez vagyok én ez az én életem jelenleg. Aztán van a mindneki más és ez így van jól.
Azzal meg nincs gond hogy most többen elmesélik ki hogyan és miért. Mert valójában egy egy élmény/tapasztaltam megosztó topic. -
-
válasz
aldebaran #190667 üzenetére
48 évesen ilyen forma, le a kalappal előtted..
Dazsar: neked is gratula, baszón nézel ki. A saját szakács miatt meg irigykedem, jó lehet, hogy nem neked kell majomkodni a konyhában /én ezt a részt, ha nem is utálom, de el tudnám engedni/, hanem elédrakják és csak be kell lapátolni.. (:
-
válasz
aldebaran #190670 üzenetére
Ránézésre is 19% szerintem, és a hasadról úgy tűnik, még sosem voltál igazán elhízva. Én valahol 19 és 20 százalék között vagyok most, viszont a hasam alja tragédia, mert 171/110 kilóról indultam, és sajna nyomot hagyott a múlt. Talán majd idővel javul.
40 felettiek általában már le vannak robbanva, a kétharmaduk zsírdisznó vagy skinny fat, szóval lehetnek irigyeid ezzel a formával.
Ma reggelre szépet csökkent a súlyom, tippre sok glikogént vesztettem. Remélem, a mai edzésem azért még jól fog menni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
aldebaran #190488 üzenetére
Övet én is rendeltem.
Van egy patikában kapható nekem, azokat segített amikor kecó felújítás ment (sérv után pár évvel, még akkor is marha szar volt a derekam), de azt kifogytam
Tegnap fel akarom rakni, erre tépőzár végén sem tartott semmit.. Mondom de sukár lettem basszus -
tisn
addikt
válasz
aldebaran #190403 üzenetére
Glükózamin + MSM + Kondroitin-szulfát
A Glükózamin + MSM + Kondroitin-szulfát három összetevő kombinációja, melyek népszerű elemei az ízületvédőknek. A glükózamin természetes módon fordul elő a szervezetben, hiszen szükséges anyag a porcképződéshez – a proteoglikánhoz és a glikózaminoglikánhoz. Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy szerves, kénből összetevődő anyag: a kén hozzájárul az élőlényekben létrejövő keratin és kollagén szintéziséhez. A kondroitin-szulfát a kondroitin leghatékonyabb formája, amely természetes módon képződik a szervezetben, és megtalálható a porcokban.
es ehhez szoktak meg kollagent is szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged