- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
zolikaDB #180269 üzenetére
Most attól, hogy sokat iszol és telítettségi érzetet ad, az csak becsapás a szervezeted felé, a makrókat kellene beállítani a tested szükségleteihez, ez az ami soha nem visz félre.
Most az asszonynak írtam össze a makrókat, arányba hoztuk az ezelőtti időszakhoz képest, elmondása szerint soha nem éhes, jobb lett az erőnléti szint nála, heti fogyási mérlege, 1-5-2kg és láthatóan feszesebb a bőr, zsír megy le izomtömeg meg fel.
Annyi, hogy ő is átállt arra a vízfogyasztási kultúrára, hogy étkezések közben nem iszik vízet, meg előtte 40-40 percig, azóta sokkal komfortosabban érzi magát, és a kaja teljes mértékben hasznosul, nagyon látványos tud lenni olyanoknál, akik nem így éltek az első 50.évben, kb 2. hét után azt mondta, hogy már nem térne vissza a kaja közbeni vízfogyasztásra.
Szóval érdemes odafigyelni, hogy mit is miért, és mik a következmények.
Saját példámmal élve, csodálkozik mindenki a terembe, vagy a rokoni, családi körben, hogy hónapok alatt mekkora a változás, mindenki a genetikámra fogja, pedig csak a megfelelő, "okosan" felépített táplálkozás mindennek a kulcsa. Még edzéses időszakon kívül is tudom tartani eléggé sokáig a felépített izomtömeget, formát. -
python1
veterán
válasz
zolikaDB #180260 üzenetére
Az rengeteg, nálam a plafon 3 liter, de általában 2 L, max sörből csúszik több.
Én meg pont ezért nem iszom étkezések előtt ill után közvetlenül, mert hígítom a gyomorsavat, így szépen nagy része emésztetlenül ürül a gyomorból, és mint a lakodalmassz@r megy tovább a tömlőbe.
Próbáltam néhányszor a közvetlen folyadékbevitelt, de puffadás, és gombóc formájában éreztem a kaját bennem, ellentétben ha nem iszom, szinte semmit nem érezni. -
bigmasterg
addikt
válasz
zolikaDB #172782 üzenetére
Esetleg a: Futás, futópályák topicban is érdemes lehet feltenni a kérdést, ott inkább ON topic lenne.
-
vaakuum
addikt
válasz
zolikaDB #172782 üzenetére
Én egy évig kerestem, mitől fáj néha úgy a lábam, hogy lépni nem bírok rá. Én sem találtam a pontos helyét, az egész lábszáramban éreztem. Aztán véletlenül megtaláltam a vádli oldalon a lábszárcsontnál a térd alatt 4-5 cm-re, a belső oldalon, egész mélyen, a csont közelében. Rá kellett jönnöm, hogy futásnál bár jó cipőt használok, ösztönösen a lábfejjel hátrafelé és közben befelé fordítás irányába is húzok (kislábujj felőli részt terhelem intenzíven), ami durván megterhelte azt az izmot. Azóta ha érzem, hogy futásnál kezd jelezni, kifejezetten kifelé próbálom billenteni a bokámat, nagylábujj felőli terhelésre koncentrálva. Nekem megoldotta. Meg persze egy masszázspisztolyt is ráengedek néha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest