-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JohnYBoVs #156852 üzenetére
A magnerot-ot én is túlzásnak tartom. Egyszer szedtem, de nem tudom, hogy hogy lenne annyival jobb a hasznosulása, hogy ellensúlyozza, hogy mennyivel kevesebb elemi magnézium van benne.
De a magnosolv-ot nagyon ajánlom. Már évek óta szedem. Eleve azért is szeretem, mert nem csak egy tabletta, hanem pezsgőpor, szóval folyadékbevitelt is növeli. Nincs is rossz íze.
Kalkulátor(#156850) Gaboman
Pedig kéne. Egy multivitaminban nincs annyi magnézium, hogy elég legyen. Ha nem szedek magnéziumot külön, nekem is folyton görcsölnek az izmaim. Főleg diétában. -
mike1334
veterán
válasz
JohnYBoVs #156854 üzenetére
A biotechesben meg magnézium oxid van (a magnerotbam magnézium orotát):
Magnézium-oxid
A magnézium oxigénnel alkotott vegyülete, amelyet égetett magnéziának is neveznek, és jellemzően fehér por formájába fordul elő. A gyógyszeriparban hashajtóként és gyomorsavmegkötőkén alkalmazzák. Noha az oxigénhez képest nagy arányban tartalmaz magnéziumot, nem hasznosul jól a szervezetben: rossz felszívódása miatt viszonylag kevéssé alkalmas magnéziumpótlásra.Magnézium-orotát
A magnézium-ototát a magnézium és az orotsav által alkotott só, amely ugyancsak a magnéziumsók jól hasznosuló formái közé tartozik.Tehát annak se annyi a "tiszta" magnézium tartalma. De, ha Neked bevált, akkor nem kell váltani
nekem ez vált be, maradok ennél.
-
mike1334
veterán
válasz
JohnYBoVs #156849 üzenetére
A hasznosulása rosszabb. Lehet, hogy ráírják a dobozra, hogy 250mg magnézium, de ténylegesen kevesebb lesz. Passzolom, én se vagyok se orvos se semmi ilyesmi, orvos és gyógyszerész ismerős is ezt a kettőt ajánlotta, a gyógyszerésznek a férje is ezt szedte, gondolom nem véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged