- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madle
őstag
válasz
#74018560 #126382 üzenetére
Járj akkor továbbra is funkcionális tréningre, az való neked. Ezzel a testsúllyal könnyebben tudsz vagdalózni a krosszfit teremben, csak növessz szakállat és vegyél még egy fullcapet.
Jaaaaa, meg ha előtte plusz 5 kiló izom rajtad volt, ilyen testalkaton, akkor nem kérdezgetnéd, hogy mit hogyan az izmosodáshoz. 5 kiló izom, ismétlem IZOM, az látványos.
aelod: faintos!!
-
-
-
Angel2014
addikt
válasz
#74018560 #126371 üzenetére
Jó az ne foglalkozz velük
vágj oda neki egy weider kreatin monohidrátot napi 300 g fehérjével és 800g ch val és 5000 ezer kalóriával. a diétát hagy a fenébe egy darabig , és utána dobj fel nekik egy képet...dobni fognak egy cukaharát
Annak száradjon le a tö....kei aki nem volt ma kardiózni egy órát!
-
bigmasterg
addikt
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
#74018560 #126353 üzenetére
Ha arra számítasz, hogy itt elismernek, vagy esetleg támogtnak, akkor ne járj ide. De tedd fel a kérdést magadnak. Jól érzed így magad? Igen? Akkor ne keress itt önigazolást, mert nem fogsz találni. A többiek savazni tudnak csak, ne aggódj ezen, de akkor kicsit segítek, melyik hogy néz ki.
Nutrition bá most diétázik, mert kövér.
Angel most izmosodik és fogy egyszerre, mert odafigyel arra, hogy milyen szemest eszik. De ettől függetlenül kövér, nem kicsit. Ellenben erős.
Zola régóta tolja, itt Ő nagy kritikus, de sok mindent nem ért el, pedig nagy szája van. Aelod kivétel, neki járhat a szája. Radnix is jól néz ki, bár mostanában nem láttam.Itt ne keress elismerést, tanácsot meg végképp ne akarj.
Egyikre se hallgass, sportos alkatod van, de ez jön be a csajoknak, nem pedig a vastag hájréteg.
Ha van egy kis eszed, fogadd meg ezt a tanácsot: ne törödj itt senkivel sem.
-
madle
őstag
válasz
#74018560 #126360 üzenetére
Haver, vékony vagy! Nyugodtan súlyzózzál még pár évet. Nem rosszindulatból mondom, ugyan ilyen testalkattal indultam neki. Ahogy hogy masszív izmot építs fel, nem hónapok kellenek. Legalább is nekem igénybe vett pár évet mire néztem ki valahogy. Ha most kezdtél bele akkor látványos lesz az első 1-2 év.
-
Angel2014
addikt
válasz
#74018560 #126252 üzenetére
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
/100g
RBÉ*/100g
Energia / Energy:
2140 kj / 518 kcal
26%
Zsír / Fat:
48,6 g
69%
ebből telített zsírsavak / of which saturates:
19,9 g
100%
Szénhidrátok / Carbohydrate:
34,1 g
13%
ebből cukrok / of which sugars:
4,5 g
5%
ebből poliolok/ of which polyols:
25 g
--
Rost / Fiber:
3,4 g
--
Fehérje / Protein:
9,4 g
19%
Só / Salt:
0,04 g
0,6% -
válasz
#74018560 #125511 üzenetére
A gépet felejtsd el úgy ahogy van. Azok bemelegítésre valók. Nem beszélve arról hogy hiába teszel rá akár 100kilót ha van benne egy csigás felezőáttétel és rögtön 50kilót kell csak mozgatnod. A valódi lábedzés a guggolással kezdődik, miután néhány gépen bemelegítettél. Ha nem bírja a derekad akkor különféle lábtolókon mellőzheted a rendes guggolást.
A segged nem értem miért szempont, hobbi szinten amint zsírosodsz és ha jól zsírosodsz sztem nem lesz vele gondod. Én most sikeresen leolvasztottam 2-3kilónyit a zsírból és onnét is ment el zsír jócskán és jobban látszik az alap izomstruktúra... ha neked ez szempont akkor minimalizálnod kell az aerob edzésformákat, és csak gyúrjál meg lábazzál rendesen.
-
aelod
veterán
válasz
#74018560 #125449 üzenetére
Segg fixációd határtalan.
Most mondhatnám, hogy csapj fel egy anatómi atlaszt és nézd meg a gluteus eredését tapadását férfiakon aztán nőkön és rébuszokban rávezetnélek a nagy titokra, de nem teszem. Bár nem tudom, hogy a te meglátásod szerint mi számít normális seggnek. Pláne férfiaknál. Korábban linkeltem instáról normális segget de a tanár úrnak nem tetszett ahogy fel van puffadva
Állig húzást én a klasszikus értelemben nem csinálok. Sokan nem is csinálják jól és inkább a trapézt edzik a rosszul kivitelezett gyakorlattal. Elviekben a könyököknek a vállöved vonala fölé kell mennie a koncentrikus szakasznál. Én egyenes rúddal csinálom széles fogással, nagyon jól megdolgoztatja a deltákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest