-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Proci85 #136857 üzenetére
Acél, gumiborítással. Nekem is van itthon termem, így néz ki:
2x25 kg egykezes
1x 50kg kétkezes
1x Pro Power multi
1x evezőpad
1x ferde haspad
1x TRX szett
2x fekvőtámaszhoz keret
1x húzódzkodó keret
+1 komolyabb monti, hegyek közt, erdőben, lábra teljesen jó, imádomEgyébként terembe menni emberek közé valahogy jobban esik. Tegnap fullon volt, utáltam, mert csapatokba verődve edzettek sokan, egy gépet nyúztak, nem birtam kivárogatni. Nem is értettem mikor 4 ember ugyanazt edzette pl. scott padon és annyit ugattak meg császkáltak, hogy sorozatonként egy ember 10 perceket pihent. Semmi értelme így ezeknek edzeni. Meg befoglalja törölközővel a gépet, telefonozik, sorozatok közte 5 perc pihenőket tart.
Terembe heti 2x, ha meg itthon edzek, heti 3x szoktam, bicaj heti 2x amikor jó az idő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged