- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Cranium #197009 üzenetére
nekem bevalt az oldalemeles, enyhen elore dolve. lassan, kontrollalt tempoval. valoban egyenletesebb amit Dorian irt, en elengedtem azt a gyakorlatot 1-2 honap utan, nem ereztem hogy annyival tobbet ad, ez kevesebb ido
meg szeles konyokkel vegzett fej folul nyomas ulve vagy allva. sztem mas nem kell, tobbi csak genetika.
bar mostanaban csinalok hatso vallra nautilus pecdecket forditva ulve, ha eljutok terembe ket hetnete kb. latom, hogy fejlodott amugy ott, de mondjuk tobbet kap a hatam, lehet azert is... -
Dorian
félisten
válasz
Cranium #197009 üzenetére
Dönthető padot beállítod 60 fokra, oldalról feltérdelsz az ülő részére, nekidőlsz a passzív oldaladdal a hattámlanak, a másik kezeddel meg csinálod az oldalemelést. Sokkal folyamatosabb a terhelés, mint állva páros kézzel, és csalni sem tudsz testből. Először ego-gyilkos, mert emiatt kisebb súllyal fog menni
A gyengébb kézzel kezded és az erősebbel is csak annyit csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged