- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Cranium #197009 üzenetére
nekem bevalt az oldalemeles, enyhen elore dolve. lassan, kontrollalt tempoval. valoban egyenletesebb amit Dorian irt, en elengedtem azt a gyakorlatot 1-2 honap utan, nem ereztem hogy annyival tobbet ad, ez kevesebb ido
meg szeles konyokkel vegzett fej folul nyomas ulve vagy allva. sztem mas nem kell, tobbi csak genetika.
bar mostanaban csinalok hatso vallra nautilus pecdecket forditva ulve, ha eljutok terembe ket hetnete kb. latom, hogy fejlodott amugy ott, de mondjuk tobbet kap a hatam, lehet azert is... -
Dorian
félisten
válasz
Cranium #197009 üzenetére
Dönthető padot beállítod 60 fokra, oldalról feltérdelsz az ülő részére, nekidőlsz a passzív oldaladdal a hattámlanak, a másik kezeddel meg csinálod az oldalemelést. Sokkal folyamatosabb a terhelés, mint állva páros kézzel, és csalni sem tudsz testből. Először ego-gyilkos, mert emiatt kisebb súllyal fog menni
A gyengébb kézzel kezded és az erősebbel is csak annyit csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged