- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #3430 üzenetére
Így. 12-t csinálok de végén már annyi sem megy. Főleg hogy először álló bicepsszel legyilkolom, ami után semmit nincs kedvem csinálni úgy fájnak. Persze azt is csak 30kg-al nyomom.
Próbáld csak ki hogy stabilan derékhoz húzott könyökökkel, koncentráltan leengeded, kinyújtva a kezed vársz fél másodpercet, majd csak karból felemeled amíg csak tudod és fent rászorítasz. Beszarsz ha jól csinálod.
Sokan felpakolják 50 kilóra, aztán előre-hátra jár a hátuk, széttett könyökökkel. Szart sem ér amit csinálnak. -
JackFeryll
őstag
válasz
Boxer001 #3386 üzenetére
Hihető, hiszen már majdnem annyival nyomod mint egy nő ^^
[3:30-tól] -
Manitou
veterán
válasz
Boxer001 #2960 üzenetére
Szerintem jobban jártál, mint egy unalmas edzéssel
Én is voltam edzeni mell-kar + combot, mert karácsonykor nem lesz terem, inkább letudtam most. Igaz kicsit másnaposan mentem, bár ettől függetlenül is szerintem a fossal lettem volna egy szinten
Legutolsó gyaknak toltam egy lábtolót. Csak 185-ig mentem fel. Legközelebb meg kéne nézni a 200-at. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Boxer001 #2755 üzenetére
DPD, de nem volt felbontva, nem kilopták... szépen tele volt tömve a doboz olyan felfújt zacskókkal. Egyszerűen egyet kihagytak amikor pakolták be... Csomagot nyilván átvettem, nem nézegettem át a futárral hogy mi van benne...
Írtam nekik meg küldtem fényképet (bár ez semmit nem bizonyít), úgyhogy valószínűleg buktam 5kg tápot.... Tegnap írtam nekik, de b@sztak válaszolni eddig. Mostmár minden ilyen csomagot videózva nyitok az tuti. Amit eddig megspóroltam, hogy MP-t vettem, az kb. ment is a levesbe.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #2725 üzenetére
Azt áruld már el hogy kerülsz te kapcsolatba orosz nőkkel?
Egyik ismerősöm meg valami thai csajt szedett össze neten. Már azt ígérte eljön ide, mi meg húztuk az agyát hogy nem biztos az hogy csaj. Sajnos nem tudom mi lett belőle végül.Deszarnullahét: Erre bizony magamtól rá nem jöttem volna.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Boxer001 #2392 üzenetére
Hagyjad már, akkor itt Macikosnak van a legjobb genetikája, ha a tömeget nézzük. Én arra gondolok, hogy egyáltalán nem jók az arányaim, hiába jön a tömeg, még rosszabb az összkép, és még csak nem is erősödök. Ez így összességében mutatja, hogy se testépítésre, se erőemelésre nem vagyok alkalmas
-
spammer
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001 #2344 üzenetére
be kéne linkelni Márk kedvenc videóját mikor úgy agyonverték egyik példaképének fejét hogy kb 3 liter vér folyt ki belőle első menetben, a másodikban meg győzött
na az igen komoly volt
kíváncsi lennék hány darabban jönne ki a ketrecből a mákiáóha valamelyik linkpatesz megtalálja, nyomok egy gangnamsztájlt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged