- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
GoTReX #109617 üzenetére
Ha természetes anyag ,akkor nem értem hogy szokna hozzá a szervezet.
Szervezet 1-2 gr kreát állít elő naponta, de kieggel be tudsz tolni napi 20 gr is.
ha jól tudom, de majd Zola kijavít.Ha kis adagokat tolsz pl. napi 5 gr akkor akár 3/4 évig is tolhatod max az után tartasz 3 hét szünetet aztán mehet megint 3/4 évig, de van olyan aki szünetet sem tart tolja napi 5gr vagy 10 gr.
-
celf
őstag
válasz
GoTReX #108874 üzenetére
jó ez sztem qrvára én örülnék ha itt tartanék.
amúgy milyen magas vagy?külső-belső ferde hasizmokat szoktad edzeni? de csak lehet tényleg nem tesz jót ez a szemből fény a kontrasztnak.
jah nézem közben már jött egy csomó válasz. de tényleg, fotózzá jobban
futóművekkel mi van amúgy? -
válasz
GoTReX #108874 üzenetére
Utóbbi időben csak passzív nézelődőként voltam a forumon.
WTF? Nekem nem úgy tűnik.Nagy nehezen kineveltük Wood-ot hogyhogy kell fényképezni, erre kezdhetjük veled elölről...
Értékelhető képet nem lehet csinálni egy full hátulról jövő megvilágítással. Világít mögötted az ajtó, te meg sötét vagy.Ha úgy látod, hogy fejlődik a formád, akkor fasza és folytasd.
-
Zola007
veterán
válasz
GoTReX #108457 üzenetére
Ha már sebész, azt a kiba$$ott nagy bibircsókot levetethetné az orra mellől
Attól a p!csa'skodástól, amit a videóban levág viszont kiráz a hideg.
Ha forgalomban egy ilyet csinálna mellettem a kocsiban, úgy tarkón vágnám, hogy a kormányon lévő Volkswagen embléma díszelegne a homlokán egy hétig. -
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #108459 üzenetére
kiváncsi vagyok mit fog csinálni. Azt biztos hogy az ifbb-ben a király kategória fizet az alatta lévők csak zseblóvé. Hiába néz ki qrva jól, de soha nem lesz a szörnyek közelében, ekkora pálfordulás meg nem várható. Az új klasszikus testépítő kategória meg kb. menzfizik szint lesz elismertségben sztem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
GoTReX #107656 üzenetére
A kettő összefügg. 120 kilósan a 220-as felhúzás csirke, de egy ehhez hasonló erőszint 105-107 kilósan már egész jó. Tömegelésnél elkerülhetetlen, hogy rakódjon zsír is, csak nem mindegy mennyi. Az ész nélküli zabálás nem vezet jóra akkor se, ha erősportot akarsz csinálni. Most már ezt saját tapasztalatból tudom.
(#107659) Shingen
Nem, szépen összelegóztam Myfitnesspalben. Ha más is használja, hát egészségére, örülök, hogy segíthettem. -
válasz
GoTReX #107370 üzenetére
Kit érdekel? Mit foglalkozol másokkal. Saját magadat hozd ki a legjobbra.
Amúgy meg itt van pár kép egy ismerősömről. Tekintve, hogy karbantartóként dolgozik és nem keres valami sokat, nem kerülhetett sokba a felkészülése, mert szponzora sem igazán van. Valami olyasmit mondott, hogy felment a Vidához és az megtámogatta néhány vödör fehérjével. Szerintem a koxot már magának kellett állnia. De semmi extrát ne képzeljetek el a srác nem egy tudományos ember, olyat, hogy kaját kiszámolni? Áh, lehetetlen. Eszi a csirkemellet, a rizset meg leméri, hogy egy napra 100 g... főzve. Nem a ch, hanem az egész. Ha már át kéne számolni a száraznak a ch tartalmát, az már nem neki való művelet lenne. Szóval táplálkozása is max annyi, hogy keveset eszik, viszont jó adottsága van, és beleteszi a munkát, meg van a kox - de a leírtak alapján szerintem sejthető, hogy arra sem milliós tételek mennek el szerintem havi 100-al már nagyon sokat mondanék, inkább 50-60 köré tippelném.
Ja persze, a képek:
[kép1]
[kép2]
[kép3]
[kép4]
Képen nem tudom, mennyire jön át, de kurva jó formája van, nagy hordó mell, kerek alul, felül, golyó vállak, szimmetrikus has stb. Elfogadnám én is, ha ilyen felépítésem lenne. -
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #107370 üzenetére
ja elhiszem. Qrva xar ez, hogy látsz egy jó fizikumot (de még nem is az instahuszáros forma) és akkor azt hallod hogy ez is 1.5m...
De ahogy mondani szokták a cél maga az út, meg szerintem ez a dolog, ahol inkább visszafelé kell nézned mint előre, azaz arra kell gondolnod honnan indultál és hova jutnál vissza ha abbahagynád.
mondjuk tegnap egy nő megjegyezte hogy látszik rajtam hogy régen edzek...
De amikor elkezdtél edzeni akkor maradtál örökre kicsit és izomtalan
-
kolosanyi
veterán
válasz
GoTReX #107094 üzenetére
Nem rossz. Mindig van egy ázsiai kislány, aki annyival melegít, mint amennyivel szériázok.
(#107101) HussarF
Sose voltam még így lediétázva, szóval fogalmam sincs mennyire gyengülhetett el. Azért rengeteget fogyott az elmúlt hónapokban, simán kivehette az erőt belőle.(#107107) S e t h
200-as guggolás azért nem szar. Továbbá: -
TeeJay
félisten
-
-
aleister
veterán
válasz
GoTReX #106966 üzenetére
Lehetséges lenne, hogy a tricepsz részét képezi? Ezen a képen legalábbis triceps brachii néven fut.
Ezen a képen jól látszik. Pont a bicepsz és a tricepsz között helyezkedik el csak a kar külső részén.
Akkor azt mondod, hogy ilyen homlokhoz engedés szerű gyakorlat jó rá?
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #106930 üzenetére
nem igazán vettem észre különbséget. Néha amikor valami sütemény vagy torta ment ebédre akkor éreztem nagyobb durranást de igazából nem hiányzik. Ha edzés előtt mondjuk megy zab fehérje akkor meg kimondottan xarabb mint ha csak fehérje vagy semmi. Durranás szempontjából a legjobb mondjuk a full böjtös edzés... Érdekes módon. Csak ugye akkor hamarabb elmegy a gáz
-
troller
senior tag
válasz
GoTReX #106757 üzenetére
Én használtam tribulust régebben, most DAA-t. 46 éves vok
.
Hogy izomba hozott-e valamit fogalmam sincs, de összességében energikusabbnak, frissebbnek érzem magam, mintha úgy a 20-as éveim jöttek volna vissza. (ami persze tudom nem jelent túl sokat)
Szóval én úgy érzem, hogy így vén fejjel van értelme, de nem hiszem, hogy valakinek a 20-as éveiben túl sokat hozna. -
celf
őstag
válasz
GoTReX #106079 üzenetére
igaz, a márkát magát is bőven ki kell csengetnie a vásárlónak. de ha az előállítás részét nézzük, elvileg az ízesítés hozzávalói a legdrágábbak.
persze nem szilárd kajaként kell számolni vele, nem erről van szó, és igen, össze sem lehet hasonlítani, de mégis, ha arról van szó, hogy mi esik jól edzés után azonnal, egy nagy evés vagy egy fehérje shake, akkor utóbbi nagyon lemarad. meglepő, hogy mennyire jó azonnal enni.
-
válasz
GoTReX #106032 üzenetére
Miért, mid van? Flintstone járgányod?
Külföldön vagyok, Szlovákiában konferencián és messze híres rétesük van itt. Mákos, meggyes mákos meg almás, amiket láttam, de már az illatáról lejött, hogy ez tényleg prémium anyag. De leszarom, diéta van, nem kajálok belőle akkor sem.
Amúgy szerintem ahhoz képest, hogy április közepe van, más évekhez képest sokkal jobb a formám. Remélem már nyár elejére meglesz így a cél.
-
celf
őstag
válasz
GoTReX #106053 üzenetére
elvileg az aromák/ízesítések a legdrágábbak, szóval még az is lehet, hogy tiszta, jó minőségű koncentrátum
amúgy egy ideje már kezdek rájönni, hogy ami igazán jól esik shake helyett, az a teremben egy nagy étkezés, azonnal edzés után, jobb híján dobozból.
általában lusta vagyok magammal vinni a kaját, de amikor törődöm vele és be tudom burkolni a szilárd élelmet, mindíg érzem, hogy bent elcsendesednek a dobok, békesség, hepinessz lesz. ezt a feelinget ritkán hozza a shake, ha van benne CH, BCAA, stb, ha nincs. -
eventus
veterán
válasz
GoTReX #105947 üzenetére
Sziasztok,
~2 hónapja adtam fejemet, hogy alakítsak magamon valamit. Ahogy kell betartottam mindent, meg is van az eredménye, leállás nincs! Azonban érdekes dolgot vettem észre: bal oldalam (bi/tricepsz, mell) jobban fejlődik. Ismétlésszám, kivitelezés ugyanaz, de mégis. Vélemény? Köszönöm!
-
kolosanyi
veterán
válasz
GoTReX #105859 üzenetére
Ma nem. Ki bírná ezt ilyen gyakran?
[B(#105860) Zola007]
Egy másik fórumban közben megfejtettük. Lehet úgy is értelmezni, hogy heti 2 felhúzás (mivel írja, hogy egy nehéz és egy könnyű nap), meg úgy is, hogy hetente egy húzás és kéthetente váltja egymást a könnyű-nehéz edzés. Akárhogy is, nyilván nem önmagában ennyi az edzés, mellette nem árt mást is csinálni. Például heti két mellbicepsz pluszban. -
celf
őstag
válasz
GoTReX #105560 üzenetére
nekem nem annyira a mérettel van gondom, mármint magamhoz képest nagyjából elégedett vagyok vele, viszont pont, hogy mostanában van egy folyamatos feszülés a tricepszem tapadása felett, kicsit olyan, mintha be lenne durranva állandóan. ez jó kéne legyen, de egy idő után már fárasztó, zavaró érzés.
-
KAMELOT
titán
válasz
GoTReX #105392 üzenetére
Akkor te sem vagy jobb helyzetben!
meki az nem kaja az valami szemét ami kajának néz ki! köszi, de 1500ft-ért nem fogok enni 30g nemtudom milyen eredetű húst! 1500ft-ért 1kg csibemellet veszek!(#105394) kolosanyi: átlagról beszélünk. Nekem is van egy ismerősöm. Dolgozik majd karate edzést tart aztán elmegy lőni majd utána edz. Mellette naponta 60 szál cigi és lefut simán 40km-t. 50 éves! Amiket te mondasz azok SURVIVOR kategóriák. 10 000-ból 1 ember.
(#105395) madle: Pontosan az nem élet, hgoy dolgozol mint a hüle aztán tönkremész!
-
KAMELOT
titán
válasz
GoTReX #105390 üzenetére
Én 15 éve ugyan azt eszem. Más olcsó jó minőségű kaja sajnos nincs!
Azt kell megtudni, tud e valahogy táplálkozni a műszak alatt vagy nem! Mert azt sajnos nem írta le, így meg valamit is ajánlani felesleges. Alap mindig ugyan az csak be kéne osztani. Egyik nap rendesen enni másik nap meg éjjel enni az odavág rendesen a bioritmusnak. Aki edzeni akar az inkább váltson valami nappalos munkahelyet.
-
KAMELOT
titán
válasz
GoTReX #105358 üzenetére
Szerintem kicsit jobban koncentrálnál a gyakoraltok során és lassan csinálnád negatívban erősödne a mellizmod! Mondjuk így!
(#105339) kolosanyi: Gyógyszer nincs ami van leírtam. Reggeli hasazás és carnitin. Így biztos nem lesz jo-jo effekt!
-
celf
őstag
válasz
GoTReX #105203 üzenetére
vitargo és glutamin egy lapon.... végülis igen, mind a kettő egy overrated-overpriced dolog.
én a vitargot úgy tudom elképzelni, hogy valóban hozza egy részét annak, amit igérnek, hogy egy tényleg szarrá cuccolt versenyző issza edzésközben, úgy, hogy inzulinnal meg ki kitudja mivel segíti magát.
amatőr (alatti) szinten tapasztalatból is az jön inkább le, hogy nem sok értelme van az edzés közbeni gyors CH-nak. meg most pont olvastam is megint, hogy hülyeség, szóval ez is alátámasztani látszik ezt.a glutamin meg ezt a CH-t hivatott kiváltani elvileg. van vmi kutatás valahol, hogy 8g glutamin edzés után nagyjából 61g CH-nak megfelelő szinten volt képes visszatölteni a glikogénraktárakat.
de azért megnézném a full text-jét ennek a kutatásnak...szóval én azt mondanám, hogyha nagyon kopog a szeme valakinek edzés közben-előtt-után, és meg akar halni, de semmiképp nem akar szénhidrátot fogyasztani, a glutamin esetleg jó opció lehet... probably
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Napirajz könyv
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest