- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
m3ss
naturalban par ev edzes utan sajna el kell bucsuzni a progressziotol majd
Ez hülyeség
Ha nincs progresszió akkor rossz a terv.
Egy evezésnél, hogy dolgozik a tricepsz?
Eleve az evezésnél nem tud dolgozni a karod (segéd izom csak) mivel az egy hát gyakorlat. Lapockát meg minek zárod? Széles hátra dolgozol nem a trapézra...
Cseréld meg akkor a két gyakorlat sorrendjét.
-
Peaceliker
addikt
Na elég szépen kifejtetted mivel küzdök
Minden esetre 2 dologhoz tudom kötni hogy egyes edzéseken kevesebb rep jön ki.
Döntött törzsű evezést máshogy csinálom és azután jön. Abban amúgy most jó a progresszió, széles hát is fejlődik szépen.
Lehet az hogy jobban megy többet kivesz, erre kevesebb marad.
Illetve lehet máshogy csinálom csak észre sem vettem, majd megfigyelem legközelebb. Mell kinyomás lehet jobban elmarad, mint korábban volt.
Megváltást miden esetre attól várok, hogy lesz cucc amivel egyenes rúddal tudom csinálni és ROM is nő majd -
K1LLMy53Lf
senior tag
ilyen géppel szoktam, meg csigással természetesen. mondjuk csigás esetén sem értem, hogy sokan nagyon sokat mozognak törzsből (mint egy normál evezőgépen). véleményem szerint ez csalás, de lehet én gondolom rosszulegyébként tiniként én szabad súllyal toltam döntött törzsű evezést, ill egykezes fűrészt is... nem szerettem...
#193750 tisn : tény, hogy a karod is mozog evezés közben, de ha tudod helyesen csinálni, akkor egyértelműen lehet érezni, hogyha bicepsz/tricepsz/törzs/váll izmok is túl sokat "átvesznek" a terhelésből. ha másképp nem, akkor úgy, hogy pump-ot érzel abban az izomcsoportban is, ahol nem kellene.
-
d3tox1c
senior tag
Azt nem ismerem, rá keresek majd.
Nagyon agyalok ezen a powerblock-on.
Csak azt tart vissza, hogy olyan hatalmasnak tűnik.
Fura lehet csinálni vele mondjuk egy előre /oldal emelést, nyilván olyankor lejjebb veszem a súlyt, viszont maga a keret marad ugyan olyan nagy.
De lehet meg tudnám szokni.
Főleg hogy muszáj, mivel helyem a lakásban nem sok van.
Még a két súlyzó mellé vennék egy minél jobban össze zárható fekpadot. -
Peaceliker
addikt
gyors tempójú séta nem adja...csak azt hogy vagy unom vagy nem esik jól.
De lehet ott kevés a 125-135 ös pulzus ehhez.Futás után volt egy jó érzés, ugye az volt ahol nekem 170-190 a pulzusom végig
De az másnapra megviselt.
Jövőre (vagyis az már idén van) költözünk olyan városba ahol lesz fürdő. Úszást feltétlen be akarok majd iktatni az életembe, azt szerettem anno (már amennyit voltam).
ja, persze, vágom, hogy te is így érted, látszik, hogy tisztába vagy a dolgokkal. Csak azért is írtam le, ha valaki ide téved és keresi a csodaszert, nehogy hiú reményt tápláljon hirtelen, hogy meló nélkül lehet alakulni
-
Peaceliker
addikt
Nem tudnám megmagyarázni, nekem jól esik belehalni
Meg másnap érzem az a fáradságot, néha izomlázat, akarámit és tudom, hogy odatettem magam. Ha idegnredszerem nem tenném taccsra vele, edzenék minden nap szívem szerint. Na jó, amikor túltolom és túledzésbe fordul a dolog, akkor nem kívánom#193708Flash Gordon
"Már miért lenne hülye? "
Mert tünet kezelés, ami ritkán igazán hasznos? -
Peaceliker
addikt
Először marha fehérjével kezdtem, de olvastam is hogy nem a legjobb, illetve nem bírtam már sírás nélkül kinyitni a zacskót sem, olyan szaga volt
Aztán mivel biotech iso whey zero bevált nem nagyon mertem cserélgetni. Amikor akartam is akkor rendbe olyanba futottam bele, hogy 60% iso csak az iso nevű cuccban, és el is ment a kedvem tőle, hogy keressek.Amúgy akcióban vettem mindig és úgy 11-12k/k ra jött ki eddig
-
K1LLMy53Lf
senior tag
700g-sben. BF-kor bevásároltam közvetlen a gyártótól (-20% sitewide... igaz, volt rajta egy "kisebb" ~€18-s postaköltség is, de még így is bőven megérte)
volt még valamikor nyáron valami extrémdurva akció 2 napig, sajnos akkor nem csaptam le cuccokra, pedig akkor volt 50-70%os akció is bizonyos tételeken... szóval érdemes figyelni/hírlevélre feliratkozni náluk, ha csíped a termékeiket... nekem bevált sok cuccuk, főleg, hogy gymbeam esetén is több termék értékelésénél is látom, hogy "olcsósít" (xarabb minőséget biztosító beszállítóra vált stb) -
K1LLMy53Lf
senior tag
igen, ezt emlegetem én a saját, éjszakai vegán blendemnek... és igen, az egy fullos protein, ezért is számolom hozzá a napi fehérjebevitelemhez. (ez is szerepel amúgy a tegnap berakott, összeflaló táblázatban) az infót köszi a csokissal kapcsolatban (már mostanság nem rendeltem volna úgysem belőle, mert van itthon most ~8kg epres, ez elég ~9hónapig...
)
-
Peaceliker
addikt
Hát én amennyi pénzt bele toltam súlyzókba meg többi cuccba jó pár évig járattam volna drágább terembe is
K1LLMy53Lf
Most bejelöltem rúdon váll és másfél szélességet. Kb a kettő között tűnik jónak, majd még tesztelem. Most lekehbb) lejjebb vettem súlyt, hogy meglegyen jó kivitelezés, még 2-4 hetet rászánok erre, aztán meglátom feljebb mit mutat a dolog.
Vállam nekem is tré, fekvenyomásnál nemrég van hogy nem kattog mint állat meg nem is fájdult meg. Szóval azzal én is küzdök hogy kaki.
Dorian
Ezt a gyakorlatot én nagyon szeretem. Verzió nekem úgy jött be, hogy könyököm szem magasságban és fejem mögé engedem be a rudat. Ha nem így csináltam akkor tricepsz szalagom szenvedett.
Illetve most kézivel csinálom, neural fogással. Súly maradt az összesen 42kg de rep kisebb lett így, mint francia rúddal. Még érdemes ezt is próbálni, üzleteket máshogy terheli -
Dorian
félisten
Nem sokszor próbáltam, de nekem oldalemelesre siman jobban bejön a kézisúlyzó. Vallból nyomasra még nem tudtam eldönteni, de lehet jobb a gép: jobban szeparálható a váll, mert ad egy kötött pályát, ezáltal nagyobb terheléssel lehet dolgozni.
Tricepszre kipróbáltam pár gyakorlatot ami nem csigás. Ezekből a homlokra engedés fr rúddal lesz az ami kiválasztottam arra, ha foglaltak a csigás gépek (mert előfordul). Mi a véleményetek?
-
Peaceliker
addikt
Olvastam múltkor, hogy írtad. Szörnyen el is szomorított
Azzal nyugtatom magam, hogy mivel nem lettem pár hónap alatt hegyomlás, így genetikám sem ember feletti, szóval így sem úgysem lesz belőlem medvedisznóemberjó lesz az itthon edzés.
Na nem mintha amúgy lenne terem a közelben -
Peaceliker
addikt
Szerintük egyáltalán csinálni sem kéne, mert szar gyakorlat. Legalábbis volt egy váll ranking videó, abban db oh press az D.
Igazából most néztem 3 videóit, picit ad csak side delt-re, inkább front delt a gyakorlat.
De következő edzésen amikor ez jön, rakok majd párnát hát mögé hogy függőlegesebben üljek, kíváncsi leszekMás:
Rúddal való fekvenyomás esetén fogás szélességre mi ajánlott? Én most olvastam 1-2 vállszélsség (vagyis váll csont szélesség) között mindent isa
-
Peaceliker
addikt
Alin láttam talán.
Nekem azért nem is pálya egy ilyen állvány, mert ugye én ágy alatt tartom őket (ráadásul 2 részben, csak úgy fér be) és minden edzésre áthordom őket másik szobába. Ez a bemelegítésem
Jövőre költözés és ahogy lakótér elérhető az egyik melléképületben kialakítok egy kis kondi termet. Akkor picit más lesz az egész. Akkor esetleg gyártok nekik egy állványt, meg tervben van egy erőkeret is, valami csigás fajtaDe gyanús, hogy ez majd inkább 2026 ra áll össze
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Csokis még létezik belőle, de az drágább a hivatalos weboldalon, így azt nem próbáltam ki. Mint írtam: marha proteinből a csokis-kókuszos finom, ez alapján talán jó lehet a csokis vegan blend is. (Vaníliásból ugyebár marha számomra ihatatlanul rossz, de vegyes (növényi+iró) fehérjében teljesen jó, ezért 99%ra mondom, hogy a vegán csokis is finom lehet)
És igen, baromi krémes. Ezért ezt mindenképpen min. 2,5dl vízhez javaslom. De nekem bejön ez a krémessége. -
K1LLMy53Lf
senior tag
Hát növényekből ez volt a legjobb, amit én próbáltam, nem is lutrizok ilyenekkel tovább, mert ez nekem nagyon ízlik, éjjelinek tökéletes számomra. Anno marha fehérjével kezdtem, akkor elsőre amit találtam az nekem ízlett: ostovit beef protein, csokoládé-kókusz. De... A vaníliás undorító. De... Mivel a marha aminosavprofilra nem annyira optimális izomépítésre, így ebből a fehérje fajtából sem próbálkoztam több félével.
-
tisn
addikt
hat erdekes
nekem pl a matrix chest press [link] nem jon be annyira, a regi teremben valami levetett regi gep volt*, ott labbal ra lehetett segiteni a kezdo pozi elereseig, es nagyobb sulyokkal tudtam dolgozni, konyokom, vallam sem nyirta.vagy az abdominal crunch, az izeli a derekam, a sima haspres jobb. [link]
a bicepsz curl-ot nem is hasznalom, annyira nem egyezik a biomechanikammal [link]
ezzel meg ugy kattog a vallam, mintha nem lenne holnap [link]
es ket fogoja van, de nekem kozotte fogva kenyelmes.szoval en sok mindent inkabb kezi cuccal, vagy csigan, trx-en edzek.
nemileg kicsit csalodasok ezek a masinak.
* megneztem, stairmaster masinak
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Augusztusban én úgy kezdtem a teremben, hogy 99%ban a szabad súlyokkal fogok edzeni, mert 20+évvel korábbról nincsenek annyira jó tapasztalataim a gépekkel. Most az edzéseim min 70, de sokszor 80%át géppel tolom, főleg lapsúlyos, kábeles gépeken. (Azért nem 90+-t, mert én minden edzésen edzem minden izomcsoportom, így relatív sok szabadsúlyos gyakorlat is van egy edzés során )
-
Peaceliker
addikt
Jajj nem amiatt. Jó persze, nézem gyakorlatokat néha videón és magamban 1-2 "rohadj meg akkor" nyilván elhangzik... De az itteni pár kép miatt is
Csak volt a fejemben mennyire marha Adonis leszek majd... Aztán nyilván nem így lett
Összetörve nem vagyok. Asszony féltékenykedik, ami jelzi hogy jól alakul a forma, mást nem akarok úgysem, csak hogy neki tetszek.
Igazából csak kíváncsi vagyok mit tudok magamból kisajtolni... Reméltem hogy többet, de ha ennyi, akkor ennyi
Zabálásbol kéne vissza venni, de az mostanság nem megy jól. Meg is van a következménye, de nyilván csak magam "okolom" emiatt. -
-
stickrs
senior tag
12,45ng/ml, 34 éves, márciusban 35.
Valószínűbb hogy a fehérjétől van, ahogy előttem is írták.Én vérvétel alapján szoktam változtatni a vitaminok mennyiségét, 6 havonta csinálok d3, b12, vas, nátrium káliumra tesztet, meg ugy teljes vérképet, hogy minden jó-e, és mindig az ajánlott max érték környékén tartom.
Fred23: 77cm a derekam most. Ekkora magassághoz nekem pl a 71kg állt eddig legjobban, vagyis ugy éreztem magam legjobban, de ezt majd meglátod neked mi lesz a legjobb.
-
Peaceliker
addikt
Tejfehérje allergia miatt lehet, azt olvastam. Én is kipattogok ha emelem napi fehérje bevitelt. Laktóz érzékeny vagyok, azokat a tüneteket nem érzem amit laktóz okozna, mondjuk én iso t iszom (biotech).
Szóval ha napi 2x iszok (60-62g) akkor ilyen ordenáré pattanások jönnek, sokszor csak úgy tudom kinyomni, hogy be is lilul körülötte, annyira nem hagyják magukat -
stickrs
senior tag
Én folyamatosan iszok tongkat ali-t, semmi ilyesmi nincs, ashwagandátol pedig nagyon furán éreztem magam, azt nemsokáig szedtem, szerintem vmiért érzékeny vagyok rá (hidegrázás, idegesség, ilyenek). Mérettem nemrég teszto szintet, elég jo lett az eredmény... csak előtte nem csináltattam, szval, hogy alapból magas volt-e, vagy ez, meg a többi ( 12.000ui D3, 50mg cink, rhodiola rosea, fadogia agrestis) segített-e az nem derült ki 😅
Fred23, most így nemtudom, nem szoktam mérni, de majd megnézem ha érdekel.
-
Peaceliker
addikt
Én most szereztem egyenes rudat így rá tudtam próbálni back squat ra. Gobletet elengedtem, mert egy az hogy csak lógatni tudtam, ami szenvedés, plusz terhelni sem tudtam úgy, hogy nem 20+ rep legyen.
Na ez jól is sikerült, de valamiért azt gondoltam hogy a 77kg(tuuudom picsafüst) 12 rep után kéne még egy sorozat. Na az már csak 8 lett . Szóval legközelebb marad az 1 sorozat.
Viszont valami béna módon volt a rúd fent, mert a nyakamnál megnyomtam valamit vele. Szóval még játékos lesz mire rájövök hogy jó.
De amúgy attól függetlenül, hogy ez volt a lábnap indítás végig kivoltam rendesenAmúgy egyenes rúddal minden más. Rdl ből csak 10 rep ment előző heti 12 helyett. Fekve nyomásnál alig lett rosszabb hétfőn, de vállam nem kattogott szóval lehet jó lesz. Döntött törzsű nem megy ezzel a rúddal, kézi sem fasza, az marad francia rúddal. Meg bicepsz is jobb volt azzal.
Szóval nálam most ilyen kísérletek lesznek következő pár edzésen
-
stickrs
senior tag
170cm/66kg a mostani, ez egy 76kg-s forma, fedettebb, de itt van pl 10kg kül. De igen egyébként nagyobbrésze alsótest, ha rendszeresen lábazok akkor aránytalanul elmegy a láb, vádli is nagyobb ugy mint a felkar.
tisn: az nekem is jobban bejön 😀
-
stickrs
senior tag
Én általában 1x edzem egy izmot, de izmos se vagyok
ez a mostani forma
Lehet megpróbálom 2x, de úgy meg munka mellett nem túl jó.. majd még meglátom.
-
tisn
addikt
nalunk szerintem van.
de most ugysem akcios. nyaron amikor az afonya/erdei fagyasztott gyumolcs akcios volt, bespajzoltam mindkettobol. (vicces, hogy a friss az joval dragabb. nyaron volt par idopillanat, amikor a piacon az erdelyi afonya picit olcsobb volt, akkor azt ettem frissen.) -
Dorian
félisten
Nálam a fűrészből a 35 kilóval tudom tökéletesen csinálni, abból 12, 40-ből már nem megy teljes tartományban, lapockaközelítéssel. Melltámaszosból 95-tel megy 9 szépen, múlt héten emelem 100-ra, hiába volt 7 de nem tudtam jól.
Széleshátra a fűrészelés nem jó?
Hasra direktben csinálok egyszer harangozást egyszer hasprés-lábemelést. Az oldalsó hasizmot meg a klasszikus felhúzás edzi meg keményen, meg a guggolásnál is használj a zember bőven. -
-
-
Dorian
félisten
A vállam én szinte rendszeresen ( nem direkt) megterhelem nyomásoktól. Vagy nem figyelek, és túl leviszem nyomásoknál (gépen lejjebb lehet mint kéne) vagy amibgyakoribb ferdepadosnál nem függőlegesen nyomom ki, hanem előrefelé, aztán persze ebből az van, nem megy akkora súllyal/ dbszamban, meg megérzi a vállam első része.
-
Peaceliker
addikt
Féltem is tőle, de szerencsére ugyan olyan szarul alszom, mint nélküle (főleg amikor gyerek egész éjszaka nem hagy, mint most este volt
)
Amúgy 60-90mg ot írnak egy kávéra, szal azért nem 9 van benneDorian
Ahogy látom hasonló erőben vagyunk (legalábbis nyomások körül biztosan). Ferde pados súlyzós nyomás nekem sem valami fényes. 2x28kg al volt 11 múlt héten, ma ez 9 lett valahogy.
Tolodszkodásnál függ attól, hogy előre dőlsz (akkor mell is) vagy függőlegesen vagy, akkor inkább tricepsz
-
Dorian
félisten
Mondták is és tapasztaltam is.
Géppel 95-tel megy annyi, mint padon 75-tel. Kézivel csak ferdepadon nyomok, ami nekem az egyenesnél nehezebb, ott 2x25-tel.
Sztem nekem a karizmaim a többihez képest aránytalanul gyengék, és ez kihat a nyomásokra, kiemelten a kézisúlyzóssal végzettre. -
Dobott be már képet, és nagyon hasonlóak az arányai, mint nekem, szóval szerintem inkább arról lehet szó, hogy alapból erősebb testfelépítésű kicsivel, vagyis hogy vastagabb a csontozata. Meg számíthat az a pár centi is, amivel magasabb nálam.
Ja, hogy fekvenyomógép?! Akkor úgy az nem is olyan kiemelkedő valóban.
-
Dorian
félisten
Semmi, de semmi baj nincsen azzal, ha a hát teteje domborodik, sőt az a természetes.
Lényeg, h a hát közepe, meg az alja ne domborodjon. Viszont az sem jó, ha a hát alja homorodik (lordosis).
gurtni:
Igen, de direkt-alkarra nem csinálok / nem fér már bele gyakorlatot, Így indirekt kap terhelést a különböző hát meg kargyakorlatoktól.
Itt azon spekulálok, hogyha nem használok felhúzáshoz gurtnit, akkor itt is megmarad egy kis indirekt edzés, és mivel így moderált súllyal húzok fel, annak a sérülésveszélyét is nagyban csökkentem. Ellenben viszont kevésbé edzem valamivel a combhajlítót.
Kipróbálom, aztán meglátjuk. -
Dorian
félisten
Éppen ezt tettem, csak nem youtubon. A feleségem most csinálja személyi edzős tanfolyamot, és belenéztem az anyagába (pont a váll témakör volt megnyitva), tök precízen végrehajtott és narrált videók vannak minden gyakorlat végrehajtásáról.
Ami így elsőre hiányzik belőlük, az az egyes gyakorlatok minősítése (melyiket nem annyira érdemes végezni, stb) másikakhoz képest -
scdlsc
senior tag
Én is leengedem teljesen, ezért rákerestem délután és ezt találtam.
"Próbálj meg nem túlzottan homorítani a gyakorlat végzése közben, mivel ez sérülésveszélyes a hátra nézve. A karodat ne ""akaszd ki", ne nyújtsd ki teljesen a mozdulat végén. Felesleges terhelés a könyöknek és a tricepsznek, miközben a vállizom munkája már jelentéktelen. Érdemes ügyelni továbá arra, hogy az alsó holtponton ne engedd túl mélyre a súlyt, mivel ez felesleges igénybevételnek teszi ki a vállad ízületeit."
https://shopbuilder.hu/vallbol-nyomas-egykezes-sulyzoval-a2550Na most akkor melyik a jó kivitelezés? Vagy mindkettőben van igazság?
-
Köszi! Valamikor sikerülni fog az egykezes is, nem vagyok már nagyon messze tőle. Közben meg úgy fogok kinézni farmerben és pólóban hamarosan, mint aki életében nem edzett semmit.
Lemegy a zsír, és alig marad izom. Inkább olyan inas leszek.
Mondjuk az is durva, hogy napi 900 kcal-t mozgok, és perpill csak tartom a súlyom. Kevesebbet enni pedig nem tudok, szóval a mozgást kell fokoznom.Dorian: Csúnya dolog, hogy nem fúrtad fel azonnal. Ha már van egy az embernek otthon, nagyon gyorsan tud fejlődni ebben a gyakorlatban. De tényleg jó már az elején tudatosítani, hogy mi a célod vele, és azt hogyan érheted el.
tisn: Köszi! Akciós hekk lelőhelyet esetleg nem tudsz? Hol érdemes fagyasztottat venni? Mi néha INTERSPAR-ban veszünk, de elég drága szerintem, régen nem is volt már az asztalunkon. Tonhalat is egyre ritkábban veszünk. Valamelyik gyúrós webshopban volt pár hete tán konzerv szardínia úgy féláron, ha eszembe jut, melyikben, felírom, és legközelebb rendelek belőle egy csomót, mikor így leárazzák. Az is nagyon egészséges. Topikba is bedobom a bolt nevét, ha eszembe jut.
-
Dorian
félisten
Eddig én is háziorvossal írattam fel D-t, mert "biztos olcsóbb". Aztán megnéztem, hogy 30/db-ra jön ki, és vettem gyúrósshopból akciósan 20Ft/db-ért.
Szauna van otthon, edzés után ha van időm otthon beülök. Utána hideg zuhany, majd meleg vízben mosakodás és újabb hideg zuhany.
-
S e t h
nagyúr
Köszi!
Sajnos nálam ez nem játszik, pont a vállam miatt.
Muszáj egyszerre, szinkronban felvennem a súlyt, ellenkező esetben vagy lemarad a sérült oldal és kiesik a súly a kezemből, vagy ha sikerül is megtartani, azt elég komoly fájdalom kíséri.Szóval nálam marad a lendület és így dőlök hátra a súlyokkal, ezért is gondolkodom olyan fekpadon ami az egykezes nyomást helyettesíthetné.
Egyébként mostanában a kábelkeresztezés után szoktam a gépen próba szintjén, hogy derékból előre dőlök és nyomó mozdulattal nyomok lefelé a padló irányába a két kábellel. Nem mondom hogy tökéletes préshatás, viszont nincs fájdalom és az edzés végén elég jól durrant.
-
aelod
veterán
Pedig de.
most incline pressnel parosaval csinaltam le is, fel is. ez nem gond, mert siman fel tudom emelni a terdemet, hogy kontaktoljanak fekvo helyzetben a sulyokkal
Ott én is így csinálom.
90 fokos padnal viszont lerakasnal nem tudom..de egyesevel valszeg jo lesz.
Ugyan ez a method csak egyesével szépen.
3:45-nél nem is értem, ezt váltva eleve nem szabadna. Azért megnézném amikor egyesével így felvesz két 45 kilós kézit..
-
Dorian
félisten
Kézisúlyos vállbólnyomásnál már sokszor gondoltam, h igazaból állva talán jobb lenne csinálni, mert nalunk a padokat nem lehet 90 fokba beállítani, hanem csak vagy annál kisebb v nagyobb szögbe ( nemisértem) Így nagyobba állítom, de gyakorlatilag segg felett ugyanúgy tartom magam egyenesen mintha állnék.
Vállgépen meg van rendes támaszték.
Mondjuk filozófiailag közelebb áll hozzám az, h akkor természetes egy erőkifejtés, ha a test közben nincs felállványozva, hanem a tartóizmok megfeszítésével ad saját magának egy stabil alapot. -
aelod
veterán
meg veletlen se akarok beleszolni mas programjaba
Köszi, tudjuk mit csinálunk.ne segitene, ha arra a bizonyos gyengebbik karra menne plusz sorozat. jo amugy ez az alacsony volumen, de tegyuk hozza az sem art, ha jo mind muscle connection van, nagyon jo technikaval.
Nem fog.mind muscle connection
Az mi? -
tisn
addikt
nem
illetve a gyogytorna videoban van egy ilyen gyakorlat, csak ott a masik kezzel csinalom az ellenallast
majd egy 2kg-os sullyal(abban van nyujtas is)
szoval valojaban igen, a teremben nem
megeccer a video
nem hittem el, hogy mukodni fog de egybol!!! oriasit javitott a helyzeten. -
-
Peaceliker
addikt
Cukros üdítő, ilyesmi nincs. Napi zsír bevitel tud elmenni sajna. Ch még nem is. Fehérje lehet fölös mondjuk amit beviszek, azon lehetne még spórolni
De nyilván zsírból lehetne vissza venni erősen, az 120g fölött van van 1x. Főzni kéne magamra, de keci sok minden van mostanság az életemben, így már egy szaros csirke mell megsütésre sincs energiám.
Illetve vacsora szalad meg szinte mindig. Akkor is ha amúgy nem akartam egész nap éhen halni.
Hiába került be reggeli (ami korábban nem volt) vacsi túl vastag lesz. Reggelit minden gond nélkül el tudom engedni, edzésre sincs hatással.Amúgy kiborulva nem vagyok, 180/79 elmegy. Kockás hasat már elengedtem
Csak annyi hogy tudnék többször enni. És akár többször sokat sajna. Az nekem mindig feladat és picit harc magammal hogy ne egyek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest