- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Macka #168092 üzenetére
Mit akarok és kire erőltetni? Mi a nyomorom? Látom tudsz mindent? Mi vagy te nyomozó? Lehet többet tudok felmutatni mint te!! Miért nem kérdezel meg privátba?
Fogd magad hívd fel a vidát és ő megmondja hazudok e ő ott ált mögöttem illetve az ő termében edzettem csepelen.
"De ez a múlt, te pedig a múltban élsz, jelened, jövőd pedig semmi." ebben igazat adok! De ennyi bűnöm legyen..
-
t256
őstag
válasz
Macka #168067 üzenetére
Ilyet is tudok: Nomád sport
Túra ruházatra tudod költeni. Tartanak egy minimális barkács felszerelést is (fúrók, csavarhúzók, stb). Mindhárom zsebet elfogadják, de csak személyes átvételnél. Csak úgy tudják lehúzni a SZÉP kártyát. A Nyugatinál vannak. Ha autóval mész, akkor sok kitartást a parkolóhely vadászthoz. -
aelod
veterán
válasz
Macka #166993 üzenetére
"A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglalt rendelkezések alapján kérdésére az alábbi tájékoztatást adom.
A Rendelet meghatározza a jelenlegi körülmények között a sportlétesítmények használatának rendjét és rögzíti, hogy a sportlétesítmények, sporttevékenység végzésére szolgáló egyéb helyiségek használata kizárólag a versenyszerűen sportolók számára megengedett edzés vagy sportrendezvényen történő részvétel céljából. A Rendelet alapján a versenyszerűen sportolók számára tartott edzésekre mind zárt térben, mind szabadtéren, egyéni vagy csoportos sportolás keretében is sor kerülhet.
A sportról szóló 2004. évi I. törvény (a továbbiakban: Stv.) 1. § (3) bekezdése szerint versenyszerűen sportoló (versenyző) az a természetes személy, aki a sportszövetség által kiírt, szervezett vagy engedélyezett versenyeken, vagy versenyrendszerben vesz részt. A versenyző vagy amatőr vagy hivatásos sportoló. Az Stv. 3. § (1) és (4) bekezdései értelmében a versenyzőnek - a versenyrendszerben, bajnokságban való részvétel feltételeként - a sportszövetség által a nemzeti sportinformációs rendszerben nyilvántartott, e törvényben meghatározott feltételeknek megfelelő, a versenyrendszerben vagy versenyeken való részvételre jogosító sportolói igazolvánnyal (a továbbiakban: versenyengedély) kell rendelkeznie.
A versenyszerűen sportolók körébe csupán a versenyengedéllyel rendelkező sportolók tartoznak, így azon sportolók, akik tagsági vagy szerződéses jogviszonyban állnak sportszervezettel vagy sportszövetséggel, tehát igazolt sportolók, ugyanakkor versenyengedéllyel nem rendelkeznek, jelen rendelkezések szempontjából szabadidős sportolónak minősülnek, és őket a versenyszerűen sportolókra vonatkozó korlátozás alóli kivétel szabályok adta lehetőségek nem illetik meg.
Az edzések megszervezése és megtartása során is javasolt figyelemmel lenni a veszélyhelyzethez kapcsolódó, fennálló tilalmak és korlátozások mellett a sportágak nemzetközi szövetsége által hozott döntések és ajánlások betartására, valamint a sportlétesítmények működtetésére vonatkozó protokollokra, a sportlétesítmények tulajdonosai, üzemeltetői által előírtakra, az Országos Sportegészségügyi Intézet állásfoglalására, továbbá a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai álláspontjára.
Üdvözlettel,
dr. Reinhardt Ákos
főosztályvezető / head of department
Emberi Erőforrások Minisztériuma / Ministry of Human Capacities
Sportért Felelős Államtitkárság / State Secretariat for Sport
Sportirányítási Főosztály"---
Ja és Molnár Peti profi lett. -
Madwe
nagyúr
válasz
Macka #165954 üzenetére
Nem akarok én se jogászkodni, mert nekem végképp nincs semmi fogalmam róla, de ha ide töltötted fel a képet, azáltal nem lesz nyilvánosan osztható? nyilván ha pm-ben küldted esetleg, az más kérdés... ettől függetlenül etikailag másról visszarángatni képeket én jóérzésembe nem fér bele, bárhol is legyen megosztva
-
Angel2014
addikt
válasz
Macka #165954 üzenetére
Feladom ezt te küldted nekem nyilvánosan így olyan mintha nekem adtad volna,nem éltem vissza vele hanem nyilvánosan csak neked visszaküldtem. Szerintem így nem minősül annak amit te most mondasz. Nézd vissza a beszélgetésed hány fényképet raktál ki másról az engedélye nélkül.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Macka #162155 üzenetére
Én kápon jártam hozzájuk nem rosz terem bár szerintem túl sok a felesleges lábgép. Illetve nem rég lett csak rendes safetys guggolo keret és fekvenyomopadbol még mindig nincs safetysük...
Most a Gymcityn gondolkozok a 13kerbe, munka után 5p séta lenne csak kicsit drágább. -
rwin5
őstag
válasz
Macka #161886 üzenetére
Már tavaly tavasszal is hallottam róla, hogy beteg, de csak pletyka szinten. Aztán pár hóra rá kipostoltak róla egy interjút ahol mesél róla, ha valakit érdekel belinkelem, bár elég sok ellentmondással beszél, hibátlan vérkép meg stb.. Csodálkoztam, hogy jó hamar elvitte a betegség.
Azt meg, hogy a sok cucctól lett-e beteg nem tudni, de biztos nem segített rajta, utólag meg már mindegy neki.
itt meg a post: [link]
-
válasz
Macka #161872 üzenetére
Hát ez olyan, mint a sakk. Az is sportnak van nevezve, ilyen erővel az e-sport is lehet az. Attól függ hogy definiáljuk a sportot. Motorsport is van, ott sem a versenyző fizikai erőnléte a legfontosabb. Ha ezt elfogadjuk, abból körvonalazódik, hogy a sport valami versengéshez hasonló dolgot jelöl, akkor az "e-" előtaggal akár még sportnak is lehet nevezni. De ez amúgy elég felesleges vita, így nevezték el, most már így hívják.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Macka #161837 üzenetére
Annyit bőven.
Ja, persze. Vannak magasabbak is, pl az adipower. De az drágább is.
Hát, nekem ilyen mindenes lenne.
aelod: Szerencsére a bokámmal nincs nagy gond. Viszont a csípőmnek kellett pár hónap mire elég mobilis lett. Jó sok mobilitás gyakorlat kellett hozzá. Addig viszont alig bírtam lemenni, vagy ha mégis, akkor fájt a csípőm. -
Speeedfire
félisten
válasz
Macka #161834 üzenetére
Én is erősen szemezek vele, pár helyen 20k körül van. Bár nem tudom, hogy mennyivel érné meg jobban, mint a superstar-om. Ha jól tudom a magasított sarok inkább szűk guggolásnál előny, meg olimpiainál.
Pfiucska: Ahogy olvastam inkább a vékony talp, vagy a merev talp ami jobb. Meg esetleg a magasabb sarok. De a magas szár is segíthet. -
aelod
veterán
válasz
Macka #161725 üzenetére
Súlyom nekem nem változott. Pedig cukorban és zsírban fürödtem kb.
Ma biztos nem
Ez a hét is kimarad. Jövő héten kezdek. Most van a kötelező év végi pihenő. Persze itt lehet jönni, hogy edzeni kell stb. meg háború van hiába vannak itt az ünnepek.
Mentálisan és fizikálisan is rá kell készülni a tavaszi szezonra -
t256
őstag
válasz
Macka #161553 üzenetére
Kedvencem, amikor az edző 3 vagy több embernek tart edzést. Közben a helyi törzsgárdával röhögcsélnek, ezért legalább zaj van a teremben. Nálatok legalább kivonul dohányozni, addig sincs ott.
Még jobb a köredzés. Csigás lehúzás, utána hasprés, kézisúlyzós bicepsz, lábnyújtás.
Tanítványonként a gyakorlatok változnak így sikerül befoglalni az egész termet.
Úgy voltam, mint Németh Pisti a Mr. Olympián: "Ide se jövök többet"
Egy terem volt Hűvösvölgy irányába.Egerszegi Cutler milyen?
Itt Pesten Scitec Gold néven fut. Kétszer voltam ott, de nem tudtam normálisan edzeni. Fura hangulat volt. Az öltözőben tömeg volt. A cipőmet nem tudtam levenni. A kártyás öltöző szekrény nyitás egyenesen katasztrófa. -
aelod
veterán
válasz
Macka #161553 üzenetére
3e egy edzés zegen? Itt a peakben 6-8-at is elkérnek. De átlag 5e alatt pesten nincs személyes instagram nyomkodás.
..és amikor ismerősöknek mondom, hogy 3e-ért foglalkoznék vele egy órán át akkor megy a szem kápráztatás nagyot hallás, hogy az sok.
Edzői papírja van mindegyiknek, de úgysem az adja a szaktudást.
Szerintem azért anatómiát és edzéselméletet nem árt tanulni mielőtt bárki is belefogna ebbe.
A kedvencem az egyik pics@, aki 3 embernek ad egyszerre órát, közben meg kijár cigizni.
Szünetet tart na, az jár a Mt. alapján neki
-
dugynok
senior tag
válasz
Macka #161390 üzenetére
Igaz, én nem versenyzek, nem kell szàlkàs tiszta izomnak lennem
Nekem nincs bajom a tejtermékekkel, tejcukorral, nem puffadok. Szénhidràt nincs sok a túróba, annyi kell naponta. Natúr joghurtot én is szoktam picit adni hozzàTöbbet nem tudok rà szànni időbe 2 gyerek mellett, de nem is az a célom, hogy izomtibi (bocsi) legyek. Az aputestet dolgozgatnàm àt kicsit és jó lenne, ha lemenne pàr kiló tavaszig
Szerintem lemegy ilyen kajàval 6 hónap alatt.
(#161391 ) aelod:
Kevés szénhidràtot viszek be, pici teljes kiörlésű kenyér a hideg kaja mellé, illetve a meleg étel mellé bulgur pl., vagy tészta. Egyelőre még nem àlltam neki szénhidràtot szàmolni, csak fehérjét, de tervben van. -
patex1983
őstag
válasz
Macka #161361 üzenetére
A reggeli 100g zabomhoz én hozzádobok még egy banánt is. Villával pépesítem előtte. Esetleg még ezt is kipróbálhatod, ha csúszik az "édesség".
Oszt' így is 74 kg vagyok...
Bár a múltkor letoltam egy 32cm-es pizzát dél körül, kíváncsi voltam utána egy órával kb mit mutat a mérleg... 75,5 kg.
Másnap reggelre 72,7 lett belőle...Na, megyek lábazni... "Jó" lesz....
-
aelod
veterán
válasz
Macka #161359 üzenetére
Milyen zabot használsz? Hogyan készíted el?
Apró szeműt vegyél a simát törd össze vagy daráld le kicsit. Víz és mikró. Ne "szárítsd" ki nagyon, kellemes csuszmákos legyen nem kell annyit rágni.
(Én az előző szezonban megettem reggel 180g zabot is és az edzés utániba is annyi ment de most már azt elhagytam)Rizs adagon is emelj. Fél kilóig simám el kéne tudni menni. Edzés utániba tegyél rizspelyhet hamar megvan könnyen lehet nyelni ha elázik rendesen és jó is mert gyors ch.
Zsírral is lehet játszani ahogy tibcsi0407 mondta. Magvak, lenmag, mogyoró, avokádó stb.
-
gyuri860213
tag
válasz
Macka #161356 üzenetére
Ha közbeszólhatok
én anno mikor hasonló problémám volt az evéssel, ledaráltam 100-150g zabot, vagy eleve zablisztet vettem, és hozzá csaptam a reggeli fehérje shake-hez, gyorsan kell inni mert hamar megköt. ugyanezt csináltam az edzés utáni fehérjével is. így kb 100-150g ch-t bevittem rágás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest