Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #96765 üzenetére
csináltam én. Napi fél kiló rizstől (mondjuk 3-4 felé osztva) pár nap múlva olyan savam lett hogy élni nem tudtam. Azért figyelek amikor ilyet írsz hogy 300 gramm a szintentartó, bár talán a hétvégi csalásokkal tornázom fel annyira napi átlagra, de 80 kilóból nem nagyon enged a testem...
Bár most lemerült az elem a mérlegben meg elég lapos is vagyok szóval ki tudja
Mondjuk már megbékéltem a testépítő karrieremmel (illetve annak teljes hiányával
)
Arra jöttem rá, hogy a hazai lehetőségeim és főleg az erre költhető anyagi keretem annyira szűk kajaforrást tesz lehetővé, amik nagy mennyiségben történő fogyasztása nem hiszem hogy jó hatással van az egészségre. Ha ez azzal jár hogy 40 évesen nem leszek izmos akkor ez van. Van még pár vonat ami elment. Marad az edzés szeretete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Futás, futópályák
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Hővezető paszták
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Casio G Shock Gpr H-1000
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest