- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #96765 üzenetére
csináltam én. Napi fél kiló rizstől (mondjuk 3-4 felé osztva) pár nap múlva olyan savam lett hogy élni nem tudtam. Azért figyelek amikor ilyet írsz hogy 300 gramm a szintentartó, bár talán a hétvégi csalásokkal tornázom fel annyira napi átlagra, de 80 kilóból nem nagyon enged a testem...
Bár most lemerült az elem a mérlegben meg elég lapos is vagyok szóval ki tudja
Mondjuk már megbékéltem a testépítő karrieremmel (illetve annak teljes hiányával
)
Arra jöttem rá, hogy a hazai lehetőségeim és főleg az erre költhető anyagi keretem annyira szűk kajaforrást tesz lehetővé, amik nagy mennyiségben történő fogyasztása nem hiszem hogy jó hatással van az egészségre. Ha ez azzal jár hogy 40 évesen nem leszek izmos akkor ez van. Van még pár vonat ami elment. Marad az edzés szeretete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged