- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #96765 üzenetére
csináltam én. Napi fél kiló rizstől (mondjuk 3-4 felé osztva) pár nap múlva olyan savam lett hogy élni nem tudtam. Azért figyelek amikor ilyet írsz hogy 300 gramm a szintentartó, bár talán a hétvégi csalásokkal tornázom fel annyira napi átlagra, de 80 kilóból nem nagyon enged a testem...
Bár most lemerült az elem a mérlegben meg elég lapos is vagyok szóval ki tudja
Mondjuk már megbékéltem a testépítő karrieremmel (illetve annak teljes hiányával
)
Arra jöttem rá, hogy a hazai lehetőségeim és főleg az erre költhető anyagi keretem annyira szűk kajaforrást tesz lehetővé, amik nagy mennyiségben történő fogyasztása nem hiszem hogy jó hatással van az egészségre. Ha ez azzal jár hogy 40 évesen nem leszek izmos akkor ez van. Van még pár vonat ami elment. Marad az edzés szeretete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged