Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
kk831228 #77056 üzenetére
Nem olyan kevés az 83 kiló, főleg mikor húzódzkodni vagy futni kell
Egyébként tényleg nem ennyi lenne a vágyott súlyom, de az elmúlt 1 évre annyira nem vagyok büszke. Tavaly a biciklis bukás miatti kihagyás és télen az elcseszett tömegelés (értsd: nem tudtam jó ütemben edzeni és eleget aludni) sem segített hozzá.
Nem baj, nem sietünk sehováEgyébként ha kockahassal beállnék 80-ra, azzal én teljesen elégedett lennék, ugyanis az egy dolog hogy csinálsz egyszer egy jó fizikumot, azt fenn is kell tartani.
Ez meg munka, közalkalmazotti fizetés és időhiány mellett meg nem igazán fog menni, szóval én nagy babérokra már nem török
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest