- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
aelod #125237 üzenetére
Én csupán azt írtam le, hogy az emberek nem mennek el semmilyen vizsgálatra pénzért, ha nincsen tünete. Azokat pedig leírtam. Még ingyen sem mennek el, nemhogy pénzért, ezért álltam kétkedve az állításodra.
Dani82 sem véletlen volt ilyen vizsgálaton, mert gyanús volt neki valami. Be is jött, IR és PM alulműködés. Ennek ellenére koxol, de Ő tudja. A PM alulműködés sem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest