- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
-
Shodan
őstag
válasz
Markgx10 #20706 üzenetére
Nem rossz, olcsó és praktikus
Közben hazajöttem ráálltam a mérlegre és +1kg többt mutatott ,biztos valami csoda szendók voltak.Bár szerintem a fele csak víz, mert azért elég sokat ittam
de azért volt egy kis meki meg gyümölycs is.
mindegy holnapra kiderül , ha fél kiló már annak is örülök. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #20672 üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is, vakuval belevillan a tükörbe, vaku nélkül meg ramaty a kép
Végre valaki átérzi a helyzetem
Jöjjenek a képek, majd ha megyünk Egerbe, viszek gépet, szét leszünk fényképezve, addig is keress egy pizzázós helyet, ahol vastagtésztás pizzát adnak, NAGYOT!
-
hummerdikk
őstag
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #20653 üzenetére
Szerintem, ha meglátnád a derekam, akkor nem irigyelnél.
Meg azt is nézd, hogy míg pl. én 36-37 között indultam, addig te jócskán 40 fölött vagy karban. 40 fölött szerintem már nem olyan ütemű a fejlődés, mint alatta. Igaz én az elején nem csak kreatint szedtem, hanem sok mást is kivéve cuccot, de most csak tejsavó+kreatin megy meg egy kis energizáló.
-
-
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #20609 üzenetére
én a fehérjével vagyok így, meg a vitaminnal.
Ha reggel iszom a fehérjeshaket, meg eszem vmikor a vimatincsomagot, akkor érzem, hogy igen, tolom neki az egészséget, meg a fejlődés irányt (persze nyilvánvaló, hogy ez csak pszichés).
Tegnap direkt nem ittam reggel fehérjeshaket, mert most leálltam a testépítéssel, és hogy úgyse számít nekem... már olyan szinten nem volt hangulatom az alap kajálást se tartani, hogy úristen (az meg ugye már tényleg gáz)... Szal majd még nézek bár bogyót. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #20549 üzenetére
nekem megjott a gyoccerem a konyokomre, de 3bol 2 ampulla eltort hogy bassza meg..
jovo heten ujrajaccuk.
meg valszeg most ket honapot kihagyok reszlegesen. marmint csak a mell,vall marad edzesben. es talan a tricepsz. meglatom
remelem 45nel kisebbre nem csoffad a karom. de nem is erdekel. ha egyszer hazajutok ugyis max 2 honapon belul 50es lesz -
penene
őstag
válasz
Markgx10 #20546 üzenetére
Fásli csodát tesz. Meg a repair sem árt.
Persze a fásli is egy olyan dolog, hogy az azért van, mert olyat akarsz nyomni, amit alapból nem bír az izületed (nem egy természetes folyamat
), de ez egy jó kis kompromisszum a testtel.
Én most azon vagyok, hogy csak akkora súlyokkal dolgozom, amit még fásli nélkül, fájdalom nélkül bírnak az izületeim (könyök/térd). De korábban hülye voltam (te ne legyél), mert a fent említett esetben jóval többet nyomtam, mint amit az izület bírt (és nem hallgattam a fájdalom jelzésre, csak amikor már gáz volt), de nem segítettem az izületet.
-
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
Markgx10 #20539 üzenetére
Nnna régebben itt mindenki lehúzta a Bloodot most meg azért vannak már pozitiv visszajelzések is.
Más:
A Scitecnek vannak jó termékei. DE ! Néha az a rühelletes amikor egyes arcok az egekbe magasztalják hogy a legjobb a világon meg ilyenek.Ezt nem kellene, mer egy On-t, ill. Bsn-t a büdös életbe se fog megelőzni.Szerintem '';';';' -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #20539 üzenetére
Mikor nem megy cucc, akkor ne próbálj maxokat nyomni, nem kellenek a nagy súlyok, csak kinyírod az izületeket
Nem azt mondom persze hogy teljesen vegyél vissza, hanem hogy 6 ism. alá ne menj. Ha nem tudsz 6-ot nyomni egy súlyba, akkor szerintem feleslegesen terheled az izületet, főleg minden melledzésen kicsit sok lesz.. Szerintem
Ha erősödni akarsz, akkor mondjuk muszáj erőltetni, de az izületek megsínylik. Tapasztalat
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #20489 üzenetére
Köszi, de azért ez nagyon sz@r, rendesen látom magamon, hogy naturál a téma
Én is dagadt vagyok, de engem már nem érdekel, majd meglátod, mert aug végén, vagy szept elején megyünk majd felétek
A kajálásomat hagyjuk, szendvicsen éltem 2 napig, épp csak ebédre volt meleg kaja
Rendesen éheztem bazze
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #20462 üzenetére
en csak azt nem vagom hogy akkor hogy volt az hogy regen azt is megerezte ha 2 cinktabletta helyett 1et hasznalt
meg ha nem masfel orankent kajalt akkor mar nem ugy ment mintha 2 orankent evett.
amugy alairom hogy kurva nagy kulonbsegek vannak genetikaban, es nekem pl haverom is ilyen itt kint. heti egyet edz, mar ket honapja, elotte 6 hat kihagyas, es talan marciusban volt utoljara olyan hogy 1-2nel tobbszor volt edzeni. kozben fekvenyomo versenyeket nyer meg ilyenek. most is keszul a magyar bajnoksagra szeptemberben lesz asszem.. heti egy edzesselfasza mi? kajaja kb 6 szendvics, este 1 pizza. heti 5x12 orat melozik meg szombaton 6-8at. vasarnap jar le edzeni
az allatja
amugy ebben szerintem eppugy benne van hogy meg kell legyen a megtett kilometer edzes teren. o is edz mar 17 eve. 14 eves koraban nyitott sulyemelessel. Janesz is kemenyen sportol mar 20 eve+ a genetikaja is jo. szal meg egy 5 ev aztan mi is jok leszunk
mar onmagunkhoz kepest mindenkeppen szerintem
mert pl mondjuk a karom mar nekem is eres tomegeleskor is. aztan elote meg evekig nem is hittem hogy van nekem olyanom arrafele
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #20230 üzenetére
A 1.5 óra azért átlag, mert kb. annyi idő alatt emészted/szívódik átlagban.
Pl. ha fehérje/malto végső mentsvár kombót alkalmazod, az nálam pl. fél óra után már "hat".. Érezhetően.
De nyilván emberfüggő.A zabpehelyből szerintem később nyered ki a CHt, mint akár pl. 1 banánból.
+ természetesen az is igaz, amit BÁ írt, az a másik, amiért nem kéne éppen emésztened az edzés alatt.
Én általában minimum 1 órát szoktam várni a kajálás és az edzés között. Ha később tudok kajálni, akkor még szöszölök picit melóban (általában utána megyek), hogy teljen az idő.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #20228 üzenetére
ha tul bekajalsz edzes elott kozvetlen az semmikepp sem jo. foleg ha nagy sulyokkal dolgozol. sok energiat kivesz beloled az emesztes, meg tobb vert is igenyel, mintha ures lenne. ergo nem tudsz maxot nyujtani valoszinuleg.
dietanal nem szamit annyit mert ha emiatt nem tudsz annyival nyomni mint szerettel volna akkor rafogod a ch hianyara es megnyugszol
-
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #20168 üzenetére
oh. Ez durván minősíti őket!
Amúgy 2: ha tudod hogy szar, javítasz rajta.
Ha szépen fújod ki a levegőt, majd rájössz, mennyivel is könnyebb kinyomni a súlyt (bár több, mint 3 év edzés után azért annyira nem lehet szar, hogy itt most osszam az észt)! Szinte a levegő fújás tolja ki az egészet.. Ha egyszer érzed, máshogy nem is akarod csinálni!
(nekem ezt még kb. 6-7 éve mutatta a legelső konditermemben egy csávó, amikor full full kezdő voltam... és akkora annyira belémivódott, mert tényleg durván működik, hogy sosem felejtem el, és tényleg érzem, mennyire fontos - még akkor is, ha úgysem dolgozhatok nagy súllyal, tehát ez marad elmélet részemről - de mielőtt szétcsesztem a könyököm, izomtömegemhez képest relatíve nagy súlyokkal voltam képes dolgozni, full maxon kihasználva az izmot, valszeg ez is segített)
Amúgy amikor néztem BBTVben erőemelős fekvenyomást, és mesélte a nem tudom ki, hogy milyen összes egyéb izmot beletesz (tricepsztől kezdve) a nyomásba, direkt úgy fekszik be... szal Bának tök igaza van, hogy nem mindegy, hogy mellizmot fejlesztesz, vagy nagy súlyt akarsz kinyomni...
Mindkettő is mehet, csak arra figyelni kell
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #20147 üzenetére
130-ba mikor 6-7 ment, nekem se ment a 150. Majd mikor 140-be megy 6, akkor lehet próbálkozni. Itt már 10kg iszonyat sok
Ja és ha erőbe akarsz feljebb jönni, akkor nyomj 4-eket végig, minden súlyba, nagy súlyoknál 130-135-140 több szériába
Meg ugye a sok CH. Ennyi a titok, nekem ez be szokott jönni
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #20147 üzenetére
nem feltétlen jobb nagyobb városban/teremben edzeni
az itthoni teremben sok nagydarab edz, akitől tanulni is lehetne, de több oka van amiért nem bírom őket (persze nem mindet, csak sajnos a többségük ilyen)
egyszer csinálom a gyakorlatot az egyik meg szabályosan nekemlökött egy 20kilós kézisúlyzót, annyit sem mondott, hogy bocs, leszarja a másikat
másik eset, hogy csinálom a gyakorlatot döntött törzsű evezést, odébbmegyek pihenni (rengeteg tárcsa van a teremben, csak szétszórva), persze neki a legközelebbi tárcsák kellenek, azok amiket én a rúdra raktam, simán elvitte, hozzá tartozik, hogy én nem perceket pihenek, ellenben ők, van, hogy 5 percet is dumálnak két sorozat között
nagyon utálom az ilyet
szerncsére van ellenpélda is, de sajnos túl kevésigazából könnyen meg lehetne oldani a dolgot, nem abba a terembe kéne menni edzeni, de mivel egyedül járok és oda jár a legtöbb ismerősöm, így szerencsére szinte bármelyik időpontban is megyek, mindig van kivel edzenem
-
zeg
őstag
válasz
Markgx10 #19800 üzenetére
Elsősorban azért szeretem ezt a topikot, mert s_ggnyalás nélkül lehet véleményt mondani
A tied is egy vélemény, melyet tiszteletben tartok. Magamnak edzek, ha esetleg nem vagyunk egy véleményen vagy ha kételyek merülnek fel, nem fogok lelki traumát átélni
Megnyugtatok minden májamért aggódót, hogy ez a fehérjemennyiség csak hetekig
(aug. 10) fog tartani, tömegeléskor visszatérek a kétszázakármennyi fehérjéreMegj.: nagyon egyszerű manapság a fehérjebevitel. Egy mérő IsoCoolban 23g fehérje van.
Reggel felkelek 1 mérő. Edzés előtt 2 mérő. Edzés után 2 mérő. Esti túróba 1 mérő. Ez önmagában 138g fehérje. 700g csirke 175g. Ez 313g fehérje/nap és a túrót kihagytam. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #19806 üzenetére
Én is CSAK és KIZÁRÓLAG az eredményeit nézem mindenkinek, nem érdekelt soha hogy hogy érte el. Aki nem érezte még, hogy milyen "nemfejlődni", az nem tudhatja milyen rossz az, amikor te mindent megteszel azért hogy picit is előrébb juss, más meg a szartól is nő. Itt most nem Janeszról beszélek persze, sok olyan ismerősöm van, aki szarik az egészre, kajára, edzésre, és sokkal nagyobb, és jobban néz ki mint én. Ez persze engem is minősít tudom jól, de mindezek fényében megengedek magamnak egy enyhe-de-azért-van irigységet, mert másnak jobb genetika jutott. Most kövezzen meg az, aki nem ugyanígy érez hasonló helyzetben
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #19464 üzenetére
Én, ha kerestem, sose találtam bajt, de ha bulizni mentünk, többször megtaláltak már
Szerencsére nem volt egyik se komolyabb, bár nálam a 3-4 nagydarab, vagy a 15-20 kisebb roma gyerek felállás volt mindig, 1-1 ellen még nem volt soha
Én itt Bács megyében azt mondom, nyugodt kis hely ez, tudom hova lehet menni, és hova nem. Így nincs gond. Maradjon is ez így
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #19457 üzenetére
Én szerencsére nem láttam hasonló bunyót, fejrúgást, ráugrálást se..
Biztos mákom volt, vagy Bács megye még nem ennyire kemény hely
A gyereket meg be kell íratni majd önvédelmi sportra, hagy tanulja meg, milyen ha ráütnek egyet. Emléxem mikor engem elsőnek vertek meg, teljesen leblokkoltam, mert nem tudtam feldolgozni hogy megütöttek. Most már kicsit máshogy megy ez
-
válasz
Markgx10 #19329 üzenetére
én ma hátat meg vállat cisnáltam, a hát nagyonjó lett, váll csak vetkőzős oldalemelésből állt, de egy 4-est ez is kap
a húzódzkodás egyre jobban megy, lassan simán menni fog a 4x8 belőle. az egykezes evezést éreztem ma még nagyon faszának. még a végén lesz valami a dologból
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #19329 üzenetére
Ma szörnyülködve nézett rám az egyik IT-s gyerek, hogy 3kor már a második "ebédemet" ettem. Először kérdezi, hogy ilyen későn eszem? mondom nem, én háromszor eszem.. jah, reggel délben este? nem, 12, 3, 5...
Azt mondta, nem túl költséghatékony lol...
Hát ami igaz az igaz... napi 3 szemét étkezést nehéz überelni anyagilag... -
penene
őstag
válasz
Markgx10 #19319 üzenetére
Csak hát néha nehéz kitalálni melyik a szakmai és melyik az offtopic rész...
Főleg "kívülállóknak"Shodan: ha a kezed a térdeden van, akkor rásegítesz kézzel, vagyis annyival kevesebb teher van a lábadon. Akkor érdemes, ha már tényleg annyira kihajtottad, hogy szükség van 1-2 kiló segítségre (mint amikor fekvenyomásnál segítenek).
Jó dolog. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #19192 üzenetére
Hát igen, nehéz kimozdulni úgy, hogy ne bukjál föl a köcsögökben, akik részegen még nagyobb köcsögökké duzzadnak. Hát talán ezért marad az, hogy a haverokkal elmegyünk valami csendes helyre bográcsozni inkább a hétvégén, és akkor csak egymás hülyeségét kell elviselnünk...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #19189 üzenetére
70 kilóméterre lakom Egertől, de már Borsodban. Írhatnám a falut, de minek... egy a sok 500 fős, fekák által invázió alatt tartott borsodi település közül
Viszont Egerbe járok fősulira. Illetve járnom kéne levelezőn. A mostani félévben 11 vizsgából 3-ra mentem el, ez nagyjából körülírja a lelkesedésem
Még vacilláltunk is, hogy nem-e inkább egerbe kéne menni, mert ott olcsóbb a belépő, Bélapátfalva felől közelebb is van, és állítólag most újították föl...
Amúgy ha már város, akkor az egyik legszebb ahol laksz
Az nem tetszik csak benne, hogy a vár környéki szórakozóhelyeken már rendesen kinéznek, ha magyarul szólalsz meg, és az árakat is külföldi pénztárcákhoz igazították.Korábban irtad, hogy nem vagy nagy strandoló (mi sem, évi 2-3 a max.) de azért leírhatnád a véleményed a tiétekről...
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest