- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
hummerdikk
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #31773 üzenetére
K*rvából lesz a legjobb feleség szokták mondani... ezt csak a kurvák terjesztik
szerintem olyan mint a nem a méret a lényeg a kisf@szúak esetébenmindenesetre te meg a ma teljesítményed alapján a topic szégyene vagy..
fekete fehér mi? ez tudod kinek a dumája? a banié. vagy velem vagy vagy ellenem. ami a gyakorlatban így néz ki: vagy nyalsz neki vagy ellenség vagy.. de hol van ő ahhoz hogy nyalni kelljen neki?? mégha nyert volna egy ifbb vb-t.. de akkor is max azt mondanank rá hogy oké az eredményeit elismerjük de egy nagyképű f@sz.. de így??? a pofáján kívül még nem mutatott fel semmit. emberséget a legkevésbé..
meg milyen az hogy ha ő összeveszik valakivel akkor azt a másiknak is utálni kell mert feketefehér alapon vagy vele vagy vagy ellene...na mindegy kb te vagy a legszánalmasabb eddig aki a topicba írt eddig.. reméljük nem lehet már alulmúlni..
-
-
Bibby
addikt
válasz
dunkel #31773 üzenetére
Roppant érdekes vélemény, de szerintem nagyon nem helytálló.
Pont az ember az az állat aki nem tud vagy csak jó vagy csak rossz lenni, mindenkiben megvan a két reakció az élet dolgaira, hol ez jön elő hol meg az. Terézanya is biztosan csinált elítélhető dolgokat, és egy tömeggyilkos is volt emberséges. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #31767 üzenetére
A blogodat úgy olvastam, mint a kisgyerek a meséskönyvet: megnéztem a képeket. Jók voltak... már azokra gondolok, amiket nem magadról raktál be. Azok se rosszak, csak ha nem írnád mellé hogy gyúrsz, akkor senki se gondolná... persze ebbe a kategóriába én is betehetem magam, de legalább ha már nem nagy a karom, akkor az arcom se túlméretes.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
dunkel #31763 üzenetére
Ki nem szarja le, hogy ki veszi? Előbb beszélj velük személyesen, hogy legyen véleményed is, ne csak előítéleted. Ha te ennyit raknál a testedbe, nem örülnél neki ha pénzt tudnál vele keresni? Nyilván de. Persze ez téged nem fenyeget
Az élet nem csak fekete vagy fehér ám, hanem nagyon színes, sokkal több dolog van az életben mint a "jó" meg a "nem jó", remélem egyszer megérted majd hogy miről beszélek. Addig meg tanulnod kellene egy kis tiszteletet mások iránt, mert nálad ez nagyon hiányzik. De ettől függetlenül persze lehet fröcsögni a neten, de nem azért mert erre való, hanem mert mindenki arra használja amire akarja
-
Markgx10
őstag
válasz
dunkel #31763 üzenetére
A "fikázáshoz nem kell arc"-ról jut eszembe egy ma reggeli sztori. Nehogy magadra vedd, semmi köze hozzád. Megyek autóval Eger határán kívül, nálunk esett a hó, minden fehér, haladok szépen 50-nel. Megelőz egy Toyotás vagy 90-el. Mondom, de bátor, rá két percre lelassít egy több km-es egyenesben kb. 30-ra. Megyek mögötte egy darabig, majd szépen továbbra is 50-el, megelőzöm. erre az okos, beleáll a dudába (amit nem értek miért), belejön a kocsi seggébe és ott mutogat, hogy így meg úgy. Szerencsére a város határában, pont piros volt a lámpa. Kézifék be, kiszálltam és megkérdeztem, hogy most akkor miért (jó lehet, hogy mondtam egy-két csúnyább szót is), erre bezárkózott a kocsiba és fel sem mert nézni. Magamtól az életben nem szóltam volna hozzá, de ha már kocisban ülve tud anyázni, meg fenyegetni, akkor vállalja már, legalább a saját tetteit.
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #31759 üzenetére
Hogy 150 hsz-enként belinkel valami altarnatívát, nekem semmi kifogásom ellene. Ha nem akarod nem veszed meg, ahogy mondjuk én sem veszem meg. Születnek itt ennél kevésbé idevaló hsz-ek is. Az egész net tele van reklámokkal, de nem hiszem hogy te mindenkivel így beszélsz. Legalábbis nem szemtől szembe...
-
LOTR
addikt
válasz
dunkel #31473 üzenetére
az on 80%-os, így 1 kg tiszta fehérje ~5800Ft - 4,71kg 22ezer ft
a peak az 85%-os, így 1 kg tiszta fehérje ~6500Ft -1kg 5600 ftmost nézem van 2,5 kilós is 11800Ft-ért - akkor a peak tényleg olcsóbb 5550ft/kg
nem emlékszem, hogy Bubi ezt mérte volna annak idején, most meg nincs itt a link, fejből meg nem tudom -
Markgx10
őstag
válasz
dunkel #31217 üzenetére
Te mire vagy egyébként ennyire beképzelt, legalább valamit írjál már le, hogy mitől ekkora az arcod, hogy mondjuk a nem egy versenyen megfordult Janeszt vagy a csodát véghez vitt Zeget amatőrnek nevezd?
És ha amatőr mindenki, akkor minek osztod itt az észt? Mert ugye tanulni nem fogsz amatőröktől (azt látjuk, hogy semmit nem fogadsz el), 33-as karral meg nehéz lesz oktatni, sőt viszonylag viccesnek is tűnhet. Hihetetlen, hogy megpróbálok normálisan fogalmazni, ami nem az erősségem és erre még a válaszodban is kritizálod a topik összes tagját. Kicsit visszavehetnél...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #31200 üzenetére
Na jah... nyomassál már nekünk egy képet a galériába, mert a szerénység itt azért erény, és te nem rendelkezel vele... hát mutass is valamit. Bár leszólni és leoktatni olyanokat akik itt már sok karaktert letettek ( még ha sokszor feleslegesen is, igaz penene?
) még akkor is érdekes lenne, ha nem csak a modorod, de a jelmezed is bunny-s lenne...
Na jó, lehet túloztam, de jó lenne egy kép a szavak mögé...
-
Markgx10
őstag
válasz
dunkel #31200 üzenetére
Ne haragudj, de ha a blogodban te vagy az a szemüveges srác a képeken, akinek 2008 májusában 33-as karja volt, akkor nem értem a nethuszározást , patkányozást meg 12 évesezést, ugyanis:
1. te is nagyon fiatal vagy
2. azért a képeid alapján akkora ász nem vagy (na jó, hozzám képest lehet, de én nem vagyok mérvadó), hogy elküldj mindenkit melegebb éghajlatra.Szerintem jobb lenne ezt átgondolni, szerintem ne szívassuk egymást, ha valaki kérdez és valaki válaszol rá az nem a te gondod, főleg amíg téged nem érint. Jobb a békesség, hidd el. Ha Bunny vagy valamelyik versenyző mondaná, én is azonnal elfogadnám, de te mondod és hát azok a képek alapján nem igazán vagy szaktekintély. Köszönöm, ha átgondolod.
-
-
harry
veterán
válasz
dunkel #31184 üzenetére
Ezzel amúgy szintén nagyjából egyetértek, nem fogunk mindenkit pátyolgatni, ha valaki idejön, hogy szeretne edzeni és tanulni, akkor persze pozitívabban állunk hozzá, de akkor is a linkkel kell kezdenie - meg annak is, aki nyitásként valami baromságot ír, és ha nem olvas, akkor elküldjük.
Meg vannak olyanok is, pl. "átlag emberek", akiknek az egészről semmi fogalmuk, és csak pár alap dologra lenne szükségük - na erre próbáltam válaszolni. -
LOTR
addikt
válasz
dunkel #31184 üzenetére
ha most valaki ugyan ezt megkérdezné nem írnánk le még 1x, de ha 1 vagy 2 hét múlva lenne, akkor lehet megint leírnánk
az edző válaszolban is azt kellene csinálni, hogy aki olyat kérdez ami az alapismeretekben benne van, hogy egy szimpla linkkel válaszolni, nem pedig fejtegetni, hogy mekkora gyökér a kérdező, mégha az is (de mondom, mostanában nem olvastam, sajnos korábban ez volt a jellemző) -
harry
veterán
válasz
dunkel #31182 üzenetére
Ezt így részben megértem, ugyanakkor egy teljesen kívülállónak ha linkelsz egy 5 oldalas alapismereteket, akkor valszeg leszarja, és újra megkérdezi azt is, amit azelőtt. Ilyenkor persze elhajtjuk, na de ezzel senki sem jár jól, bár nekünk végül is mindegy. Amit leírtam, szerintem követhető, jó kiindulási alap, hátha úgy dönt, ennyit érdemes tenni érte, és később utánajár jobban a dolgoknak, és kezdi átlátni az egészet, míg végül egy teljes életmód változás megy végbe nála. És ha ennek elején én segíteni tudtam, már legalább abban, hogy ezeket megfogadja és követi, szerintem már megérte.
Ez inkább amolyan löket ahhoz, hogy az elhatározás meglegyen. Régebben, ha csak annyit mondtak volna, hogy fogyjak le, vagy mozogjak, akkor hagytam volna a francba, mert ez így elég megfoghatatlan, nem tudtam, mit csináljak, mi-hogyan működik, míg nem véletlenül láttam egy linket a BB alapismeretekről, és inkább kíváncsiságból, mintsem elhatározásból, de elolvastam, és megtetszett, és ekkor kezdtem én ezzel "komolyabban" is foglalkozni. Lehet másnak is elég egy link, így lenne jó, igen. De néha nem árt egy kis segítség is talán. Nyílván nem fogok mindenkinek ennyit írni, ezentúl ezt linkelem majd -
Bubee82
őstag
válasz
dunkel #30984 üzenetére
Rizsből legalább fél kilót egyél meg.
És kardiózz rendszeresen. Akkor nem öltesz malacjelmezt.
Ez annyira kevés h nagyon. Mindenki fél attól h felugrik a malacjelmez, de okosan kell csinálni és akkor nem lesz gond. Emeld a ch-t, kardiózz, oszd fel ciklusosan a rendszert és ne tömegelj sokáig.
Várhatod h ettől az étrendtől fejlődjél
Hiába a fehérje, ha nincs mellette energia aminek segítségével a szervezet felépíti a saját fehérjéit. A fehérjeszintézis baromira energiaigényes folyamat.
-
swoody
senior tag
válasz
dunkel #30969 üzenetére
Öhhh.
Az étkezéssel annyi a probléma,hogy nem mindig tudok menni 6-ra edzeni van amikor fél 9-re.Gondoltam még arra,hogy proteinbe rakok szőlőcukrot és azt iszom edzés után.
Ha 10-kor végzek edzéssel és aztán iszom a turmixot aztán gondolom már nem kell szilárd kaja? Vagy rosszul tudom?Írtad,hogy cseréljem meg turmixot túróval.Vagy jobb lenne ha 5-ös és 4-es csere?
Így edzés elött lesz rendes kaja edzés után meg turmix.Este meg túró.Késő van.
Átgondolom még.De alakul ez. -
kicsitomi88
őstag
válasz
dunkel #30879 üzenetére
Valóban nem a legjobb kombó de leszarom mert szeretem. És örülnék ha végre tudnék már egy embereset szarni
Most olvasom napi max 45g-ot javasolnak, de baszki, akkor nem ehet meg az ember egy nagy fazék chilisbabot? Nemár
Eddig rizzsel meg tésztával töltöttem de most ezt kívántam
Bubi: 5 hónapja diétázom, hagy egyek már egy kis babot meg kukoricát töltésképp egy nap
-
harry
veterán
válasz
dunkel #30784 üzenetére
Ananász - diéta alatt nem tudom mennyire szerencsés, cukor tartalom miatt nem gond esetleg?
Keatin - jelenleg sima monohidrátom van. Ez végül is inkább tömegelésnél kérdés, mert akkor sem szeretnék sok szőlőcukrot kajálni, ha meg a vércsoportom esetében (kiemelten) inzulinreakcióval járnak a tejtermékek, akkor miért ne. Persze reggel vagy edzés után mehetne csak magában, szóval talán csak betöltésnél kérdéses, amikor napközben is megiszok vagy 5-6 adagot. Régebben minden adaghoz dobtam dextrózt, de igazából szeretném elhagyni. -
Bubee82
őstag
válasz
dunkel #30685 üzenetére
Mondjuk 150 gramm fehérje, 500 gramm ch és 0 zsír.
Szerintem. Kísérletezd ki.
De megpróbálhatod úgy is ahogy nekem anno Johnny ajánlotta. A halason nézd meg az ő topikját, ott megleled a választ. Igaz ő csak a ch variálgatását írta, de ha jól emlékszem a Bognár Gergő is visszaveszi ilyenkor a fehérjét a ch javára és már is ezt javasolta. Nekem legalábbis.
-
kicsitomi88
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #30639 üzenetére
diétánál kb 5 naponta vissza kell tölteni a ch-t. ez annyit tesz esetedben hogy megeszel kb 400 gr rizst. de ezt már csak alacsony ch-nál kell(pl 150gr vagy kevesebb)
persze most normál diétáról beszélek, ahol neked kb 220-250 gr-ról kéne indíttanod lefelé..majd mingyá megnézem mit linkeltél
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #30617 üzenetére
1. hát a paradicsomnak meg a brokkolinak a ch és fehérjetartalmát nem is. meg a lenmagolajnak is max a zsírtartalmát kellene figyelned(pláne a te szinteden)
az a gáz(bár tudom hogy nemérdekel) hogy pl a zőccségek nem töltik be az izmot. ezértasztán megehetnél két kilóval is akkor is csak az olyan ch-t kell számolni amit használ a szervezet, mer nem minden szívódik ám fel. vanna emészthetetlen dolgok pl gomba, meg egy csomó minden, amiből a szervezet nem lát semmit. na ilyen a lenmagolaj fehérjetartalma is.
én pl tömegelésnél nem is nézem a ch mennyiségét de persze van annyi rutinom h elég legyen. sőt most a fehérjét se számolomezt most újítottam
Porból megiszok annyit ami már közel elég, arra jön kb 50gr aminosavakból, meg kb fél kiló hús.. eddig hét centit nőtt a karom egy hónap alatt, annyira nem rossz
jó nyilván ennek megvannak az okai.
diétánál a ch-t rizsből fedezem, meg max reggel zabpehely.ez a ch forrás. mást nem kell belevenni.
2. "barátom" kíváncsi lennék egy olyan profira aki a tömegelési ciklus végén úgy kezdi hogy rááll 40 gr ch-ra. ezen a koksz sem segít. nem így kell diétázni. ennyi(tőled nem láttam semmilyen diétát) nekem meg nem kell a Tony Freemannel érvelned. főleg a félrehallott módszereivel...
3 igen pontosan, ezért is mondtam Bibbinek a véleményem nem neked. neked annyi volt a válasz hogy ez egy lófüttykös...
+ én is remélem h nem lesz ebből itt divat -
Bibby
addikt
válasz
dunkel #30614 üzenetére
"Szerintem nem célravezető egy hobbistának, aki nem versenyzik hogy ész nélkül betömegeljen."
Ehhez két megjegyzésem is lenne:
1. Egyrészt pont egy hobbistának nincsenek tökéletesen megfelelő eszközei/lehetőségei, hogy szárazizmot tudjon építeni zsír nélkül, vagyis hogy szép arányosan elérjen egy adoniszi szintet. (legalábbis valami zeg/janesz genetika kellene hozzá, ami valljuk be kevés embernek van)
2. De azért igazad is van, nem kell ész nélkül tömegelni. Lehet lassabban haladva, okosabban, ha úgy tetszik. Viszont te sehogy sem tömegelsz, csak a diétán jár az eszed, elcseszel rá sok pénzt, a végén meg majd rájössz hogy izmot kell építeni, és akkor úgyis jön fel zsír is vele.Szerk: Tony Freeman...
Egyrészt itt is genetika, meg évtizedes tapasztalat, másrészt meg igen is tud számítani a kox (meg azért megnézném az étrendjét, szerintem eleve 5x annyi fehérjét tol az arcba).
-
Markgx10
őstag
válasz
dunkel #30610 üzenetére
Jó ez, meg szép ez, tiszta kajálás, az biztos
de te miért diétázol? Ez nem kötözködős kérdés, csak érdekel, hogy egy vékony, izmos gyerek minek diétázik? Mert ha a blogodban rólad van kép, akkor alig van rajtad zsír. Ezt figyelembe véve 80gr ch az kibaszott kevésnek tűnik. Nem tömeget kellene építened először?
-
Bibby
addikt
válasz
dunkel #30600 üzenetére
Jaj de cukin megszerkesztette...
Te aztán zabálod a port rendesen. Ráadásul egyből 3 féle fehérjét? Én biztos inkább a húst növelném, többet ér.
harry: minek magyarázkodsz? Nem kötelező, de "mindenki" tesz fel, te is megteheted. É itt a topikban szerintem pontosan tudja mindenki milyen munka van mindenki mögött, mert többé kevésbé ugyanazt csináljuk.
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel #30512 üzenetére
alcar adagolás folyt:
[I]egyenletesen szétosztva,étkezéssel.
egy reggel és egy edzés előtt kb egy órával, a harmadik az edzésed idejétől függően, hogy a bevitel egyenletes legyen.az ALC erőteljesen fokozza a szellemi frisseséget, nem stimuláns hatású, de arra érzékenyeknél zavarhatja az alvást így lefekvés előtt néhány órával már ne fogyaszd![/I]
A dölt betűt nem szereti. Miért? -
ngabor2
nagyúr
válasz
dunkel #30402 üzenetére
a szakértő válasza engem is érdekelni fog.
penene: nem mr olimpiának készülök (mr tajgetosz ILV. esélyesebb
), csak 1-1g-ot kimérni egyszerűbb. mint 500-700mg-okat, hogy ne legyen agy a szórás. ráadásul elég csalós a cucc, szemre ugyan akkora mennyiség (~1g) 0.7 és 1.3g között mozgott... ami ne mindegy.
Bubee: atyaúristen én se... csak vegyész
a galériához ezexerint nem is érdemes képet készítenem kb. kiindulásnak...
-
Bubee82
őstag
válasz
dunkel #30384 üzenetére
Arra h talán a karnitin közvetlenül a gyomorból, azonnal felszívódik és bekerül a véráramba. Hasonlóan mint a koffein vagy a szabad aminosavak, MCT.
Nyilván ezért is ajánlják edzés előtt 30 perccel.
Mellesleg a kreatinnak az általad említett CSAK egy fogyasztási módja. A mai kisebb molekulaméretű kreatinok (mikronizált) is mehetnek edzés előtt például.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest