- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Vannak gagyik is, alairom, azok kerulendoek. Nekunk 3 eve sikerult par nappal karacsony elott, mar joarasitott normalisat venni, kb 30perc osszeszerelni, dobozban elvan a padlason, meg a pok sem megy bele es diszitve teljesen oke. Illat az okes, azzan fenyoagon vagy fenyoillatu gyertyan/olajon kivul nem tudsz mit kezdeni, de sztem ezt boven karpotolja az a teny, hogy nem kell gorcsolni, hogy normalis fat talalj, nincs vele kosz, elfer, 1xi beruhazas es nem kell a vegen lehurimbalni a szemetbe.
Itt a Wicklow hegysegben csomo fenyo van, annyira illuziorombolo, mikor karacsony utan elmegy az ember kirandulni es latja a friss irtasokat
-
Balinov
titán
G@ben, jol ertem, hogy egy archivalt, publikus forumbeli posztra kell rakeresned, amit az adminok rejtette tettek az evek soran, hogy jobb helyzetbe hozzad magad?
Itt talaltam egy hogyan keressunk Google webcache-n belul, van par tipp, nem olvastam at, de talan ez tunik a legigeretesebbnek
probat meger, szvsz
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #24411 üzenetére
Lenovo-t tartanam szimpatikusabbnak, bar a kijelzo "csak" 480x854px. 1GB/4mag,mediatek, tarhely mint a Szappantartoba, szal microSD igyisugyis kell.
en a Lenovot vennem, S-nel a touchwiz-nek hivott bloatware engem allandoan kiakaszt, mikor valamiert Vera SGSIII-at kell nyaggatnom.
-
Balinov
titán
Koszi koszi RudyD neked is!
Koltozes elvileg megoldhato, bereljuk a lakast, csak nincs kedvem a para miatt elkoltozni, mert az eves szinten ugy + 2500-3000€-ba fajna (qrvaannyat, megugrottak az elmult 1 evben a lakasarak)
Mas: Arkadban a MediaMartk/Saturn mellett ami van konyvesbolt, annak mi a neve? Nezem az Arkad honlapjat, de nagyon nem talalom.
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #24360 üzenetére
Nincs meronk, de az jol szemlelteti a helyzetet, hogy pl. a haloban vagy a nappaliban reggelre folyik a para lefele az ablakuvegen? Nomeg a ruhak is van, hogy 1,5 nap alatt szaradnak meg. Hiaba van kinyitva az ablakokon az a kis keskeny szellozonyilas...
Lemardtal? irtam nem? megvan Patrik, jovo hetfon lesz 3 honapos a kislegeny
-
Balinov
titán
Sracok, 2 haloszoba+nappalis, deli fekvesu felso emeleti lakasba (kb 70-80nm) meg szabad ilyen paratlanitot venni? Gyerkoc miatt, ruhaszaritas, es gomba miatt kell valamit vennunk mindenkepp, de lovesem nincs, milyet is...
-
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #24175 üzenetére
szivassal egyetertek, bar a samsung smt-g7400 eleg korrekt darab. EPG kicsit lassu (korabbi Ciscso HD box gyorsabb volt, igaz, fapadosabb vizualis elmennyel).
HDMI-n tolom a kepet/hangot, keparannyal legalabb meg sosem volt gond.
Tiplink: nem gyari fw- van rajta, ez a SamKnows-os whitebox, amivel egy eu-s projektben veszel reszt az internetsebesseg felmeresere. Speci, bar all. openwrt/dd alapu fw van rajta, amibol gyk. minden routeres opcio ki van herelve, gyk. csak diagnosztikai eszkoz.
Lehet bevallalom az fw cserret, bar mivel csak 10/100-as a lan port tul sokat nem nyerek vele a wifin kivul.
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24173 üzenetére
Valamikor osszel valtottam sima HD UPC csomagro erre a Horizon-os szosszenetre, szal elvileg kell lennie meg valami garnak. FW update nem jatszik, kozpontilag toljak ki ra a helyi ír UPC-sek az fw frissitest, ha egyaltalan van.
Talaltam meg a tavasszal egy oldalt, ahol szet lett szedve a Samsung box, hw speckok alapjan eleg korrekt vas, Valami speci Atom alapu SoC, Marwell halozati vezerlok, meg ugy franko celhw-k vannak benne egy XMBC szeru frontenddel, csak valamiert a buzi UPC-s fw lekorlatozza.
Ha mondjuk egy masik routert szeretnek beuzemelni moge, akkor hogyan erdemes? Jol tippelem, hogy
gb lan-ra kotom a kulso router WAN portjat, aztan minden vezetekes eszkozt annak a portjaira kotok?Nyilvan AP-t le kell akkor (le lehet, azt neztem) tiltani a boxon belul. -
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24167 üzenetére
csak 40 nincs 20 vagy 20/40 van. probaltam 20/40-nel N only G/N mixed vagy B/G/N mixed, de egyik esetben sincs wifi egyetlen eszkozon sem.
Most nezem viszont, a Samknows-os whitebox egy tiplink 741ND, lehet leszarom a samknows-os statot es keresek ra valami gyari vagy custom fw-t..
egyrejobban azon gondolkodom, hogy a samsung box butitott UPC-s FW-je a ludas vagy ugy szar az eszkoz, ahogy van
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24167 üzenetére
az N only-val az a baj (20-as bandwidthnel legalabbis 100%), hogy olyankor 0 a wifin a halozati kapcsolat, annyira, hogy kabelen keresztul tudom csak elerni az adminfeluletet.
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24163 üzenetére
de, asszem elvileg lehet 20 es 40 kozott valasztani. probaljam meg este G/N mixed-et 40-es bandwidthel?
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24160 üzenetére
tettem fel 3 kepet az admin feluletrol, ami relevans lehet szerintem ugyanoda
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24158 üzenetére
10/11/12/13-n vegigprobaltam azota, detto, csak mixed G/N-ben van wifi es csak G-n
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24153 üzenetére
ittvan par screenshot, ha rapislantanal?. Erdekes egyebkent, mert az AP resze tudja a 2.4/5Ghz-et, de az itteni UPC fw-bol csak a 2.4-et engedelyezi.
Ami meg megerdekesebb, hogy mixed mode G/N-el tolva is csak G-n csatlakozik. Ha kimegyek az uvegajtoval elvalasztott, boxtol legvonalban kb 3m-re levo erkelyre, akkor pl. a 300/N-es M8 csak 24mbit/s-el csatlakozik.
Ha B/G/N-t allitok, akkor is csak G-n hasit. Van B only, G only, N only, B/G/N mixed ill. G/N mixed mod. Ertelemszeruen a legelso dolgom az volt, hogy N only-n megnezzem, de ugy meg egy eszkoz sem tud a netre csatlakozni, sot, ilyenkor az admin feluletet sem erem el.
Lehet, jelentem es kerek egy kulon kabelmodem//AP-t. Korabbi Cisco EPC3295 GW-vel ilyen gondom nem volt.
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24133 üzenetére
koszi szepen. esetleg az inSSIDer helyett nem tudnal ingyenes alternativat droidra? ahogy nezem eleg szep ara van.
akkor mi van esetleg, ha nincs N ertek kozelebe a max rate, hiaba megy a boxba beepitett router elvileg N/2.4ghz-en?
szerk
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24131 üzenetére
bocs, elirtam, Manual szerint WPA2-PSK az alapertelmezett protokol, 100% biztos vagyok benne, hogy ezen van.
wifi analizerrel meg tudom nezni otthon, persze, de konkretan mit kellene keressek?
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24129 üzenetére
asszem WAP-PSK 10 karakteres, szambol allo pass-al.
Ha scanneled a wifi hálózatokat, akkor milyen sebességűnek látod a hálózatot? ezt bevallom oszinten, nem igazan ertem. win-es eszkozokon a wifi statusznal egyertelmu 54mbit/s, excellent jelszint. Droidosokon nezve az aktiv kapcsolatnal is szinten 54mbit/excellent.
Az addig ok, hogy hiaba egy N-es halo, ha akarcsak egyetlenegy eszkoz is csatlakozik, ami lassabb szabvanyt tud csak, akkor a tobbi is csak a lasabb szabvanyon (G ezesetben) fog csatlakozni, hacsak nem dualbandos a wifi router.
Egyetlenegy eszkoz nem tudja a N-et, az pedig az LG SmartTV (csak G-s), de annal a halozati kapcsolatoknal be van rendesen allitva, hogy vezetekes halon maszkaljon. Wifi vezerlojet meg nem lehet letiltani az OSD menujebo (vagy csak en nem talalom).
Ami erdekes, hogy mikor legeslegeslegeloszor beuzemeltem, akkor csak a ceges Latitude-val probaltam ki, es akkor, de csak is akkor (azota se) N-en csatlakozott (100mbit kornyeki tesztet dobott a speedtest.net).
-
Balinov
titán
Sracok, vegre porog a topik es vannak szakik is. Az mitol van, hogy az N-es (2.4ghz, 5ghz le van meg fw-bol tilva) UPC-s STB (Samsung gyartmanyu UPC Horizon HD box, beepitett Marwell router+wifi chipsettel) halozathoz, ami mogott 200/20-as kabelnet van egyetlen eszkozzel sem birok N-en csatlakozni, csak G-s wifin. Minden eszkoz, laptopok, telfon, tablet tudja az N szabvanyt, megis csak G-vel csatlakozik. Term. probaltam mas csatornat hasznalni, amit nem hasznalnak annyian a haztombben.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #24063 üzenetére
ez valami nyammnyungos sajatsag, mert pl. htc-n vagy Nexus 7-en en csak YT-t tudom atloni a telefonrol/tabrol a tv-re, ami mellesleg nyitja a butatv-n a gyari YT alkalmazast. HTC-nel asszem valami kulso cuccal lehet csak wifin kitenni tv-re a cuccot.
Mondjuk ez mar nem nagyon erdekel, par hette vettem egy Chromecast-ot, azzal megsimabb a dolog, raadasul pl lapos kepet wifi-n is ki lehet tenni browserbol. desktopot, mas alkalmazast is, bar az meg experimental.
-
Balinov
titán
Sracok, van olyan gyori cukraszat, ahol online lehet tortat rendelni, netes fizetessel?
-
Balinov
titán
nincs valakinek elado ddr3/4GB-os notiramja? 1333-as eleg.
-
Balinov
titán
Sracok, SODIMM DDR3-as modulbol 4GB-os/DDR3-1333-as nincs valakinel elfekvoben egy joarasitva?
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #23839 üzenetére
+1
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23796 üzenetére
Bongoba Veranak a lezart oltozoszekrenyebol loptak el anno a jeggyurujet...Mikor rendort hivattam fele es mondtam, hogy mondja ott el par embernek, erdekes mod "megtalalodott"...ami azert para, mert 1000% ziher, hogy a penztarcajaba rakta bele, azt meg a lezart szekrenybe...
jo, ez ugy 8 eve volt, de akkoris
-
Balinov
titán
Amikor a Brazzers logo csavart visz a szokvanyos dolgokba
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23744 üzenetére
bocs, magaslabda
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23666 üzenetére
sajnos azt meg nem talaltak fel, ha lenne, akkor a KURT RT sem lenne...
-
-
Balinov
titán
válasz
sagesz93 #23436 üzenetére
nekem a barosuti T-nel akart a hajas faszi elkerni 4 vagy 5k-t, mondtam neki, hogy koszonom szepen, hogy igy bannak egy 10eves ugyfellel es finoman utaltam ra,hogy kenjek a hajukra. ra egy hetre sparos t-nel megkerdeztem, azt mondjak, 2napon belul kapnak ujra, mert aznap fogyott el. mondom mennyibe fajna? csajszi nagy, kikerekedett szemmel kerdezte, hogy hogyhogy mennyi, ingyen van.Eletembe 1x vettem a barosuti T-nel telefont, meg az Ericsson R320-at, az osszes utanalevot (volt par) a sparos T-nel (anno rakusz). ott volt rendes vevoszolgalat, barusutinal meg meg nekem tettek szivesseget, hogy szobaalltak velunk
-
Balinov
titán
Potkivanok, probalt valaki microSIM-et nanoSIM-re vagni otthon?
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #23417 üzenetére
ugyanmar, uttoro ott segit, ahol tud.
Bedobom ide is, hatha
Sziasztok sracok, lehet, hogy nem epp ontopic a kerdes, de talan tudtok segiteni - Vista HP telepitesben...
egy laposon volt OEM VHP, ezt kellett ujratennem, recovery image nincs, gyari rendszervisszallitot kollegam sracai kb 4 eve szilankosratortek. Kerestem egy SP2-es V iso-t, hogy majd a matrican levo OEM kulccsal aktivalom, fel is ment a win, de aktivalast nem ker, erre most nezem, hogy marha fejemmel V Enterprise SP2-es MSDN-es ISO-t szedtem es telepitettem fel.
Van-e legalis modja, hogy ezt egy HP OEM kullcsal aktivaljam es az Enterprise verziobol reinstall nelkul HP valtozatot telepitsem? 7-esnel azt hiszem a kulcs/OEM kulcs hatarozza meg hogy az alapvetoen ugyanax ISO telepitobol milyen komponensekkel mi telepuljon fel, gyarlo modon felteteleztem, hogy Vistanal is ez a szitu.
Ha nagyon nem megyk, van olyan MS oldal, (MSDN-em nincs) ahol VHP SP2-es telepitokeszletet le tudok tolteni?
Koszi es megegyszer elnezest a feloffert..
Balinov
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
sracok, C2D-s, 2-4GB ramos Optiplex SSF gepek most milyen aron mennek hasznaltan?
-
Balinov
titán
SRacok, Netrisk-en levo ajanlatok kozul melyik ceggel erdemes eu-s utasbiztostiast ktoni? 60 koruli embernek kellene, igy az egeszseggel,orvosi ellatassal kapcsolatos fedezet sokkal fontosabb, mint az ingosag vedelme.
-
Balinov
titán
Sracok, EU-n belul, 60 koruli felnottnek melyik magyar biztositoval erdemes kotni utasbiztositast? Netrisk-rol kotnem.
-
Balinov
titán
válasz
zolnagy #23149 üzenetére
na, most megfogtal.
Viszont, nem csak egy dvi kivezetes ez a bovitokartya az alaplapi intelhez? regen asrock-ek adtak valami hasonli dvi kimenetes kiegkartyat...csak azert kerdezem, mert talan sanszos, ha a dsubon baszik normalis kepet adni a zsuga, akkor dvi-n is kehes lehet..bar kitudja.
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23137 üzenetére
odaig meg nem fejlesztettem a tudasom PS3-on, hogy multiban megprobaljam magam
tulsagosan AWSD+egerhez vagyok szokva.
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23135 üzenetére
megvarom inkabb, mig lemegy az ara, vagy bekerul a PSN+-ba
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #23130 üzenetére
azert nem neveznem annyira elavultnak. Thomb raider, FC3, Uncharted, GTAV sztem kurva jol mutat rajta (vagy en ragadtam le tul sokaig a cod4 multi mellettt)
-
Balinov
titán
Joreggelt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest